Огляд та тестування 27” монітора MSI PRO MP275W E2. Народні 120 Гц

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Зробили б діагональ 22-23 дюйми, то свою нішу би мав. А так, у квадрати-пікселі дивитися - таке собі задоволення
Input_Lag
Member

1080р на 27" така ж дурня як і 1440р на 32", я краще погоджусь на 4К на 27".
OldGoodGames
Member

Filabatya: 18.03.2025 16:08 OldGoodGames
ви розумієте що не всі грають ігри, а 120гц хочеться і не в всіх зір поганий :gigi:
на crt дійсно була помітна різниця між 60, 75, 85 на жк моніторах такого немає або в мене очі не так влаштовані, я не бачу різницю між 60гц та 120+гц на жк, так там є "баги" технології типу артефактів інверсії але це не залежить від частоти, а більш залежить як саме робили цю чі іншу модель, бо два монітора від різних виробників з використанням одних і тих технологій в реальності будуть виглядати по різному.

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
denizen: 18.03.2025 16:25 Изображение
ну що тут ще добавиш?
мало, ви ще ближче фото зробіть для хайпу :lol:
Devianne
Member

Зараз сиджу на 2к моніторі. До цього був 27 fhd. З очами все ок. За 5к нормально. Хтось може й 23-24 дюйма узяти за цю ціну, я не бачу сенсу .
Shaolin_Style
Member

D‑Sub (VGA) в мониторе 2025 года, прям уххх
Capz
Member

В игры играю мало, но работаю много текстами. До полномасштабной войны был у меня моник Acer 24" 75 Hz с разрешением 2560*1440. Вот на нем кайфовый был PPI. Теперь переезды туда сюда, купил к ноуту недорогой MSI 24" 170 Hz с разрешением 1920*1080. Уже ощущения не те конечно.
Поэтому для Full HD комфортная максимальная диагональ будет около 22".
Full HD на 27" это боль, если вы собираетесь читать. Вероятно подойдет только для игр и фильмов.
Grava
Member

OldGoodGames: 18.03.2025 17:56я не бачу різницю між 60гц та 120+гц на жк
Можливо дійсно очі не так влаштовані) Я різницю між 60 та 75 помічаю, не відразу в очі кидається, але є таке.
Рак
Member

люблю мси но купил моник 27 квантум дот, тут советовали... и через год пошли полосы горизонтальные снизу.... зашел на розетку где и покупал и там спустя год у многих полосы внизу экрана .... :rotate: куда теперь идти не знаю, розетка вплане комуникации сложная
Lekrs
Member

Input_Lag: 18.03.2025 17:43 1080р на 27" така ж дурня як і 1440р на 32", я краще погоджусь на 4К на 27".
1440p на 32, це теж саме що 1080р на 24, що в принципі ок.
Afit
Member

OldGoodGames: 18.03.2025 17:56
Filabatya: 18.03.2025 16:08 OldGoodGames
ви розумієте що не всі грають ігри, а 120гц хочеться і не в всіх зір поганий :gigi:
на crt дійсно була помітна різниця між 60, 75, 85 на жк моніторах такого немає або в мене очі не так влаштовані, я не бачу різницю між 60гц та 120+гц на жк, так там є "баги" технології типу артефактів інверсії але це не залежить від частоти, а більш залежить як саме робили цю чі іншу модель, бо два монітора від різних виробників з використанням одних і тих технологій в реальності будуть виглядати по різному.

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
denizen: 18.03.2025 16:25 Изображение
ну що тут ще добавиш?
мало, ви ще ближче фото зробіть для хайпу :lol:
Дуже легко ти помітиш різницю між 60 і 120гц. відкрий довгу сторінку/сайт новин. Натисни колесо миші і трішки опусти її, хой ледь пролистує. На 60гц ти вже хрін що прочитаєш навіть в такій малій динаміці, а з 120 все залишиться читаємим. Немає людей які "небачуть різниці" Є люди які ще не знають як її виявити
starinfo
Member

враховуючи ціни на відеокарти, кількість відеопам'яті, доволі непоганий варік для ігор
почитавши форум звісно тут зібрались тільки найкращі люди для яких і 8к мало, але для пересічного покупця, я думаю, буде гарна покупка
Afit
Member

starinfo: 18.03.2025 20:25 враховуючи ціни на відеокарти, кількість відеопам'яті, доволі непоганий варік для ігор
почитавши форум звісно тут зібрались тільки найкращі люди для яких і 8к мало, але для пересічного покупця, я думаю, буде гарна покупка
Справа не в тому кому що замало. Є суперечливі/позитивні параметри, які тут обговорюють. Я наприклад ніколи не взяв би монітор 27 дюймів з 1080р. Для мене стеля для 1080р це 24 дюйми. Можливо хтось прислухаеється до порад і зробе правельний вибір для себе
_FYA_EXel
Member

Сколько же жертв маркетинга на сайте :laugh:
Может все же купите нормальный стол, а не 4к моник - сижу в метре от 27"FHD - пикселей не вижу :-P
Extra
Member

denizen: 18.03.2025 15:40 тим кому за 50-ть та без окулярів, саме воно
Саме так, тільки я б уточнив: за 60+ чи навіть 70+.

У батьків був 27" HP Full HD - і він для них був значно приємніший, ніж попередній 22". До речі, коштує зараз подібний HP монік на 75Гц так саме, як і цей на 120.

Та незважаючи на все це тутешні пікселедрочери люблять мінусів насувати, не будучи навіть 50+ і не розуміючи, що воно з зором коїться у літньому віці.
starinfo
Member

Afit: 18.03.2025 20:45
starinfo: 18.03.2025 20:25 враховуючи ціни на відеокарти, кількість відеопам'яті, доволі непоганий варік для ігор
Справа не в тому кому що замало. Є суперечливі/позитивні параметри, які тут обговорюють. Я наприклад ніколи не взяв би монітор 27 дюймів з 1080р. Для мене стеля для 1080р це 24 дюйми. Можливо хтось прислухаеється до порад і зробе правельний вибір для себе
в мене до цього був асус 27 дюймів 1080р, пікселів не бачив, ви навіть не зможете це уявити, але він 60гц, і він мене повністю влаштовував
зараз є 27ка на 2к і 144гц, але якихось мегачудес я не бачу, трохи сподобалось маштабування в деяких іграх, не завжди викручую фов
для роботи стоїть 29 дюймів 2560х1080р і якось теж пікселів не бачу)))
shnok
Member

cspp: 18.03.2025 15:28 Такое лучше брать бу на олх за 1000 грн
Покажеш монітор 27 фуллхд на іпс за 1000? Придбаю одразу 2.
zaqik
Member

сижу в метре от 27"FHD - пикселей не вижу

Зачем сидеть в метре от 27, если можно сидеть в полуметре от 22, и "видеть" тот же "размер" (цифры условны)? :think: :think: :think: :think:
А вообще теперь понятно, для кого до сих пор делают 32" HD Ready телевизоры... для любителей сидеть за десять метров от них :gigi:
Afit
Member

starinfo: 18.03.2025 21:25
Afit: 18.03.2025 20:45

в мене до цього був асус 27 дюймів 1080р, пікселів не бачив, ви навіть не зможете це уявити, але він 60гц, і він мене повністю влаштовував
зараз є 27ка на 2к і 144гц, але якихось мегачудес я не бачу, трохи сподобалось маштабування в деяких іграх, не завжди викручую фов
Я не про влештовує/не влаштовує. Я про те що різниця точно є і абсолютно всі її можуть побачити. А от зробити висновок, чи влаштовують такі компроміси і чи ти готовий з ними миритись - кожний повинен робити сам. Не можливо заперечувати очевидну різницю в 60 і 120гц, чи чіткі й виразно видні пікселі на 27 дюймах, при 1080. Заперечувати що різниці немає, ну це звучить абсурдно. Це так само звучить кринжово як стверджувати що не помітна різниця між ладою й тойотою.
alexeygalas
Member

zaqik: 18.03.2025 21:4532" HD Ready телевизоры... для любителей сидеть за десять метров от них
То ж для кухоньки. На них взагалі ніхто не дивиться ))
В якщо серйозно - економія. Просто доступний тв

Відправлено через 9 хвилин 59 секунд:
А по темі - так. Пікселі будуть величезні.

Працював на 24 qHD. Потім купив 27 4к і поки чекав - пересидів 2 дні на звичайному fhd 24. Дуже видно піксельну сітку.
Для комфортного читаня мінімум треба 120 ppi. Якщо лише грати і дивитись кіно - можна звичайно і отаке. Якщо занадто обмежений бюджет.

Нажаль 4к 24 взагалі ніякого вибору немає,
24 qHD всього дві дешевеньких моделі високочастотних. От і доводиться 4к 27 купляти. Але до розмірів швидко звикаєш. Зате занурення в кіно і ігри з невеликої відстані просто супер.
starinfo
Member

Afit: 18.03.2025 21:56
starinfo: 18.03.2025 21:25

Я не про влештовує/не влаштовує. Я про те що різниця точно є і абсолютно всі її можуть побачити. А от зробити висновок, чи влаштовують такі компроміси і чи ти готовий з ними миритись - кожний повинен робити сам. Не можливо заперечувати очевидну різницю в 60 і 120гц, чи чіткі й виразно видні пікселі на 27 дюймах, при 1080. Заперечувати що різниці немає, ну це звучить абсурдно. Це так само звучить кринжово як стверджувати що не помітна різниця між ладою й тойотою.
можно і 13 дюймів в 4к ноутбук робити, головне щоб був свій клієнт
а те що ви написали, краще десь в магазині на вітрині якщо є можливість подивитись, бо як ви правильно написали, це якраз та сама тема яку треба дивитись
а далі чи шукати пікселі, чи шукати герци, то вже на любителя
Ответить