Як він там працював памятаю, цілі гайди люди писали, як обійти усі обмеження і сд хоча би запустилосяGrava: ↑ 29.07.2024 15:26Так і до цього СД працював на радеонахFurryGentleman: ↑ 29.07.2024 13:29Так оно работает и на связке intel+nvidia - в чём тут козырь то?
Последние статьи и обзоры
Новости
AMD випустила ШІ-застосунок для малювання Amuse 2.0 з підтримкою чипів Ryzen AI 300
-
MqM
Member
-
Grava
Member
MqM
Ну так, був гайд - завантажити direct ml версию та запустить, кінець
Ну так, був гайд - завантажити direct ml версию та запустить, кінець
-
Phos4
Member
daesz
Ну я запускав відразу кастомну модель, програмка свіжа і по ній навіть нічого не гуглиться, треба дати їй час.
Ну я запускав відразу кастомну модель, програмка свіжа і по ній навіть нічого не гуглиться, треба дати їй час.
-
MqM
Member
І насолоджуватися повільною роботою і куди гіршою якістю генерації
-
daesz
Member
Попробував сьогодні адвансд, працює безпроблемно, грузить ВК в сотку, утилізація пам'яті 12-14гб. Непогана альтернатива СД3Phos4: ↑ 30.07.2024 08:08 daesz
-
Grava
Member
MqM
Швидкість не порівнював. Як впливає на генерацію те що вк амд? А якщо взагалі на процесорі? Десь є порівняння?
Швидкість не порівнював. Як впливає на генерацію те що вк амд? А якщо взагалі на процесорі? Десь є порівняння?
-
Phos4
Member
daesz
А модель яку ставили?
А модель яку ставили?
-
daesz
Member
Поки що пробував тільки SDXL Turbo та Juggernaut XL v10
-
Phos4
Member
daesz
От в мене якраз джагернаут крашився.
От в мене якраз джагернаут крашився.
-
daesz
Member
Там, нажаль, свої моделі загрузити неможна, тільки ті, які є амудешні. Це от єдиний мінус, імхо. Але можливо додадуть
-
Phos4
Member
daesz
Та ніби як можна, правда я не розібрався як.
Взагалі програмка як я розумію не оптимізована для 6ххх покоління можливо щось в настройках треба міняти для того щоб нормально працювало, але я в тому абсолютно не розуміюсь і знову ж таки нічого не гуглиться через те що воно релізнулось 2 дня тому.
Взагалі програмка як я розумію не оптимізована для 6ххх покоління можливо щось в настройках треба міняти для того щоб нормально працювало, але я в тому абсолютно не розуміюсь і знову ж таки нічого не гуглиться через те що воно релізнулось 2 дня тому.
-
Jay228
Member
може хтось знає як підкинути скачуванні модулі якщо пк на який ставиться без інтернету ?
-
daesz
Member
https://community.amd.com/t5/ai/amuse-2 ... m-p/698593Phos4: ↑ 31.07.2024 07:30 daesz
Ні, судячи зі всього - неможна :\
В самому емюзі є кнопка "імпорт", але воно бачить тільки формат _temptate.json, нічого з того, що в мене є під SD3 воно нехоче імпортувати.
-
Alexsandr
Member
Игрался когда-то подобным, оно очень любило видеопамять. Может и тут упирается неё.Phos4: ↑ 29.07.2024 21:50 Скачав собі заради цікавості, в програмці є два режими, стандартний де просто вводиш опис нажимаєш кнопку і воно тобі генерить. Є режим адвансед де вже можна поставити кастомні моделі, я спробував на своїй 6600xt і так і не зміг нічого нагенерити, споживання врам лізе до 8гб і потім вибиває помилка, знизив вихідне зображення до мінімума процес пішов але в кінці всеодно видає якусь інакшу помилку. Розбиратись далі не було бажання, спробую ще через пару місяців може якраз повипрявляють косяки.
-
Phos4
Member
Alexsandr
Та незнаю, якщо програма не може працювати з моєю відеокартою чи їй мало 8гб врам то хай би мені якось про це повідомила, а не щоб я ловив рандомні помилки після того як скачав 15 гб всілякої дурні.
Та незнаю, якщо програма не може працювати з моєю відеокартою чи їй мало 8гб врам то хай би мені якось про це повідомила, а не щоб я ловив рандомні помилки після того як скачав 15 гб всілякої дурні.
-
daesz
Member
Цікаво чи хтось знайшов спосіб додавання своїх моделей в емюз? В мене поголовна більшість в safetensor форматі, який емюз в стоці, нажаль, не підтримує :с