gehka3
я собі на роботу зібрав тазіка простяцького на рузене 1200. купив материнку, зібрав до купи - включилось разок, дало запустити вінду і на наступний день не включилось зовсім. пішов здав - поміняли, зараз із нього строчу сюди. якщо не робить - треба міняти та й все, якщо воно свіжокуплене із чеками.
значить ті троє такі компетентні.
Последние статьи и обзоры
Новости
Періодичні вимикання та горіння на мат.платі DRAW
-
AntonyKandaurov
Member
-
gehka3
Катярко
AntonyKandaurov
Я спрашивал за оф. гарантию но владелица молчит, выше там писала шо уже не отдать ни обменять... что там такое и как с гарантийкой - неясно,
Все обсуждения тут мало помогут, если бы было представление у неё о аппаратнйо части - можно было бы начать со стандарта: для начала вытащить глянуть ноги проца - может покалечили при сборке, откинуть всё кроме клавомыши, одна плаха памяти (по одной проверить) в разные слоты, смотреть на поведение, просить скрины из бивиса на предмет авторазгонов и прочего, начать с вольтажей/множителей в сторону увеличения и снижения соответственно, фиксаций на постоянном уровне и тд танцы, а так токо разговоры
Я спрашивал за оф. гарантию но владелица молчит, выше там писала шо уже не отдать ни обменять... что там такое и как с гарантийкой - неясно,
Все обсуждения тут мало помогут, если бы было представление у неё о аппаратнйо части - можно было бы начать со стандарта: для начала вытащить глянуть ноги проца - может покалечили при сборке, откинуть всё кроме клавомыши, одна плаха памяти (по одной проверить) в разные слоты, смотреть на поведение, просить скрины из бивиса на предмет авторазгонов и прочего, начать с вольтажей/множителей в сторону увеличения и снижения соответственно, фиксаций на постоянном уровне и тд танцы, а так токо разговоры
-
shatun
Member
Називається "ефект присутності майстра". Є спец - все працює як годиться. Спец пішов геть - починаються глюки. І це не лише у ПК таке.gehka3: ↑ 13.09.2023 14:02 AntonyKandaurov Там трое смотрело и ничего не увидело, или не в курсе?
-
gehka3
Катярко
shatun
Ну тогда оптимальное решение - поселить у себя "майстра"
Этот эффект проявляется в присутствии человека с глубокой уверенностью шо оно работает, и железяка в смущении поддаётся такому внешнему внушению И не токо шелезяка
Ну тогда оптимальное решение - поселить у себя "майстра"
Этот эффект проявляется в присутствии человека с глубокой уверенностью шо оно работает, и железяка в смущении поддаётся такому внешнему внушению И не токо шелезяка
-
Blackbloomer_boom
Junior
Людина що збирала комп оглянула його і сказала що все добре двічі: при зборці і через пару днів як комп'ютер почав вимикатися. Висновок: я не знаю що з ним, повинно бути все добре, я зі своєї сторони зробив що міг і знав.gehka3: ↑ 13.09.2023 14:02 AntonyKandaurov
Там трое смотрело и ничего не увидело, или не в курсе?
Blackbloomer_boom: ↑ 13.09.2023 10:55Звертались до трьох майстрів, всі розводили руками: "все чудово"
Другий майстер знайшов поломку водяного охолодження. Він був замінений, після ПК чудово пройшов перевірку на стрестест
Третій майстер, а, точніше, сервіс, оглянув комп'ютер і сказав що все чудово працює. Висновок був, що проблема в скачках електроенергії. Перевірка мережі дала зрозуміти, що вона працює стабільно і випрямовувач не дав ніякого ефекту. Комп'ютер надалі стабільно вимикався
Відправлено через 4 хвилини 37 секунд:
gehka3, гарантія є. Проблема в тому, що сервіс, який продав деталі, не побачив поломки.
На жаль, я дійсно не розбираюсь, повний чайник. Звернулася сюди щоб почути думку інших людей з приводу цієї проблеми. До збірника пк вже не дістатися ніяк, тому буду шукати майстра. Дякую за поради
-
Muttabor
Member
К слову, на Ризедке достаточно негативных отзывов по этой материнке, и у всех схожая проблема. Помогает только замена платы на другую модель.
https://hard.rozetka.com.ua/ua/gigabyte ... /comments/
https://hard.rozetka.com.ua/ua/gigabyte ... /comments/
-
Blackbloomer_boom
Junior
Muttabor, прочитала коментарі і звісно була в шоці. Перший мій комп'ютер і відразу стільки проблем та витрачених нервів. Тому, на жаль, дійсно тільки заміна. Дякую за допомогу
-
gehka3
Катярко
Blackbloomer_boom
Если не смущает пересыл - могу посмотреть что там
Если не смущает пересыл - могу посмотреть что там
-
Blackbloomer_boom
Junior
gehka3, дякую за вашу увагу! Буду тащити в телемарт здавати їм їх МП і на ремонт. Хай розбираються
-
gehka3
Катярко
Blackbloomer_boom
-
Vovk_Z
Member
Прочитати відгуки перед покупкою - перша справа.Blackbloomer_boom: ↑ 13.09.2023 14:54 Muttabor, прочитала коментарі і звісно була в шоці. Перший мій комп'ютер і відразу стільки проблем та витрачених нервів. Тому, на жаль, дійсно тільки заміна. Дякую за допомогу