GeForce RTX 3080 Ti Founders Edition унаследовала систему охлаждения от GeForce RTX 3080

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

wandal83: 29.05.2021 07:26 Хочу подякувати всім майнерам за їх вклад у нелегку справу лікування відеоігрової залежності .Тепер дивлюсь на оце все дорогезне залізяччя як на щось незрозуміле - і байдуже які там вентилятори , скільки фпс , як гуде , який жор ... Реальне життя значно цікавіше :super:
Реальная жизнь так же интересна, как игра с плохим сюжетом и геймплеем, а с годами всё больше хочется эндгейма. Зато графика хорошая.

Чем больше живёшь - тем меньше хочется жить.
_nevermind
Member

wandal83: 29.05.2021 07:26 Хочу подякувати всім майнерам за їх вклад у нелегку справу лікування відеоігрової залежності .Тепер дивлюсь на оце все дорогезне залізяччя як на щось незрозуміле - і байдуже які там вентилятори , скільки фпс , як гуде , який жор ... Реальне життя значно цікавіше :super:
Майнеры ворвались к вам домой и забрали ваш комп с вашей видеокартой?
MetalistForever
Member

Видеокарты : :weep:

Помним....

Любим.....

Скорбим....

Отправлено спустя 5 минут 17 секунд:
warp 37: 29.05.2021 19:19
Реальная жизнь так же интересна, как игра с плохим сюжетом и геймплеем, а с годами всё больше хочется эндгейма. Зато графика хорошая.

Чем больше живёшь - тем меньше хочется жить.

Реальная жизнь -как майкрафт ) ....... Я имею в виду, что построишь - то так жить и будешь ( что в себе ,что вокруг себя )
pixels
Member

Якщо почнете відкладати прямо зараз, то до 40й серій точнісенько гроші на топову карту у вас будуть. Можете, якщо що, частину у родаків позичити. Не сумуйте.

Відправлено через 2 хвилини 51 секунду:
Вже смішно читати, як воляють дорослі чоловіки, що майнери насрали їм у штани.
Alligator
Member

pixels: 30.05.2021 01:13 Якщо почнете відкладати прямо зараз, то до 40й серій точнісенько гроші на топову карту у вас будуть. Можете, якщо що, частину у родаків позичити. Не сумуйте.

Відправлено через 2 хвилини 51 секунду:
Вже смішно читати, як воляють дорослі чоловіки, що майнери насрали їм у штани.
Так это майнеры поставили на карту с большим TDP охлаждения от карты с меньшим TDP, которая и так память до 100+ градусов даже в играх гнала...
Ответить