Последние статьи и обзоры
Новости
AMD Ryzen 7 3800XT и Ryzen 9 3900XT протестированы в 3DMark и Cinebench
-
Kashtan
Member
Трохи дивні результати, 3900ХТ проти 10900К
1 ядро - СБР15 кращий у Комет, СБР20 у Матісс.
Мультиядро - різниця в СБР15 23% на користь зрозуміло кого, в СБР20 - на 16%.
Я знаю що АVX використовується в 20-му сайнбенчі, але мабуть суттєвіші є зміни, непропорційні ж результати.
Хто знає?
Я знаю що АVX використовується в 20-му сайнбенчі, але мабуть суттєвіші є зміни, непропорційні ж результати.
Хто знає?
-
Aibolit25
Member
Ну не знаю, не знаю... вчера только обсуждали клавиатуру за 7800грн....RuslanBaiov: Если серьезно - посмотрите рекомендованые цены, докиньте 20 - 30 % и вот вам ценник, а это больше похоже на приступы шизофрении, ну кто (даже с признаками аутизма) будет отдавать такие бабки за проц ?
-
anatolikostis
Member
чемоданы точно знают!Kashtan:Трохи дивні результати, 3900ХТ проти 10900К
Хто знає?
-
yuriy8
Member
А Ви подивіться скільки споживає 3600 розігнаний до 4600, без топового охолодження що Інтел, що АМД не розкриється.sensorium:интересно шо там по энергопотреблению. конечно, до интеловских 300вт им еще далеко, можно выдохнуть, но как известно, именно последние мегагерцы привносят максимум потребления и нагрева. поэтому интересно какой у них жор по сравнению с предшественниками.
-
Weep
Member
Нічого з Інтел не сталось. З точки зору бізнесу вони все правильно роблять. Їх маркетингові фішки добре працюють, як от "однопоток рішає", або "ціни ростуть бо великий попит спричинив дефіцит". А ще, багато покупців думає що процесор це така чорна коробка, до якої підключена мишка і монітор, і це "Інтел інсайд". Також багато готові переплачувати за бренд, або за +5% FPS, ітд. І це цілком нормально. Се ля віRuslanBaiov:Megaclite: да блин что случилось с интел ?!!!!
-
yuriy8
Member
На щастя не все правильно роблять, якщо би Інтел в 8 поколінні вернув гіпертрейдинг, забрав соплі з під кришки і можливо провів невелику корекцію цін при активному маркетингу, показники АМД були би набагато скромніші. А так ми маємо поки що прекрасну ситуацію на ринку, в тому числі дякуючи безпорадності Інтел. (Але це не надовго, нажаль ) .Zeep:Нічого з Інтел не сталось. З точки зору бізнесу вони все правильно роблять. Їх маркетингові фішки добре працюють, як от "однопоток рішає", або "ціни ростуть бо великий попит спричинив дефіцит". А ще, багато покупців думає що процесор це така чорна коробка, до якої підключена мишка і монітор, і це "Інтел інсайд". Також багато готові переплачувати за бренд, або за +5% FPS, ітд. І це цілком нормально. Се ля віRuslanBaiov:
-
Vad1mk
Member
Вот это Вы придумали. 4600 на 3600 без икс? Там что вольтаж под 1.5? Вчера купил 3600. Держит температуру 60 градусов на маленьком ITX охладе с разгоном (фиксацией) частоты до 4200 по всем ядрам при напряжении 1.3, к слову хороший вольтаж на 24\7 юз около 1.325. БП профильный, с 1080 можете посчитать какой примерно ТДП. По HWINFO около 80 ватт в макс нагрузке.yuriy8:А Ви подивіться скільки споживає 3600 розігнаний до 4600, без топового охолодження що Інтел, що АМД не розкриється.sensorium:интересно шо там по энергопотреблению. конечно, до интеловских 300вт им еще далеко, можно выдохнуть, но как известно, именно последние мегагерцы привносят максимум потребления и нагрева. поэтому интересно какой у них жор по сравнению с предшественниками.
-
alexxusss
Member
До 2023 року. Або поки не перелізуть з 14нм на нормальний техпроцес.yuriy8: А так ми маємо поки що прекрасну ситуацію на ринку, в тому числі дякуючи безпорадності Інтел. (Але це не надовго, нажаль ) .
Последний раз редактировалось alexxusss 27.05.2020 17:58, всего редактировалось 1 раз.
-
RuslanBaiov
Member
Ну не знаю не знаю. На счет фан базы - согласен, сожрут.Zeep:Нічого з Інтел не сталось. З точки зору бізнесу вони все правильно роблять. Їх маркетингові фішки добре працюють, як от "однопоток рішає", або "ціни ростуть бо великий попит спричинив дефіцит". А ще, багато покупців думає що процесор це така чорна коробка, до якої підключена мишка і монітор, і це "Інтел інсайд". Також багато готові переплачувати за бренд, або за +5% FPS, ітд. І це цілком нормально. Се ля віRuslanBaiov:
Но осведомленность людей в теме железок начинает рости и темпы высокие, тому свидетельствует статистика продаж за прошлые кварталы по европейским и западным магазинам (ранее мелькавшая на этом форуме) где первые места уже красные занимали, поэтому ряды фан базы мельчают. Плюс маркетинг у них в этот раз не очень, первые 10 ораторов по запросу в ютубе "Intel Core 10900k review" уже не так яро топят за бескомпромисность интела, что точно повлияет на выбор и продажи.
Да, в бизнесе есть стратегия пробития ценового "психологического" потолка (на примере кожанки можно наблюдать), но она, зачастую, идет в паре с бескомпромисным решениям, аля топ всем топам, а тут я такого не наблюдаю.
ЗЫ я больше чем уверен что сейчас не мало людей которые, как минимум, подумают о том чей камень взять на сей раз а не тупо занесут бабла синему лагерю
-
yuriy8
Member
Vad1mk:Вот это Вы придумали. 4600 на 3600 без икс? Там что вольтаж под 1.5? Вчера купил 3600. Держит температуру 60 градусов на маленьком ITX охладе с разгоном (фиксацией) частоты до 4200 по всем ядрам при напряжении 1.3, к слову хороший вольтаж на 24\7 юз около 1.325. БП профильный, с 1080 можете посчитать какой примерно ТДП. По HWINFO около 80 ватт в макс нагрузке.yuriy8: А Ви подивіться скільки споживає 3600 розігнаний до 4600, без топового охолодження що Інтел, що АМД не розкриється.
- спойлер
Відправлено через 10 хвилини 56 секунди:
Та я тут маю на увазі, що АМД дуже хоче стати Інтелом (тобто бабло гребти) - і коли вони відгризуть якийсь великий кусок ринку, цінова війна закінчиться. Бо конкуренція можлива тільки коли є достатньо багато виробників (як мінімум більше сотні, а це не можливо в даній ніші)alexxusss:До 2023 року. Або поки не перелізуть з 14нм на нормальний техпроцес.yuriy8: А так ми маємо поки що прекрасну ситуацію на ринку, в тому числі дякуючи безпорадності Інтел. (Але це не надовго, нажаль ) .
-
antigore
Member
Ну.... якщо рити собі яму в чотири руки, то так, все правильно роблятьZeep:Нічого з Інтел не сталось. З точки зору бізнесу вони все правильно роблять. Їх маркетингові фішки добре працюють, як от "однопоток рішає", або "ціни ростуть бо великий попит спричинив дефіцит". А ще, багато покупців думає що процесор це така чорна коробка, до якої підключена мишка і монітор, і це "Інтел інсайд". Також багато готові переплачувати за бренд, або за +5% FPS, ітд. І це цілком нормально. Се ля віRuslanBaiov:
А якщо серйозно , їм треба як в Саус Парку в серії про консольні війни, коли Біллі зайшов до свого виконавчого директора, хто бачив той пойме Я рузумію що на копоративі можна довго жити, поки він не повернеться до тебе одним місцем,НО ! коли він повернеться треба буде стільки ж часу щоб його розвернути, вот зійде контракт з APPLE , подивимся що буде, з репутацією те саме , тут доходить не тільки ,що говорять AMD краще, а просто сміються над INTEL
-
yuriy8
Member
Взагалі, Overclockers.ua ефективно несе знання про розгін процесорів, якщо тільки дві людини свято вірять що розгін Ітела і АМД до максимуму можливий на стокових кулерах .
Відправлено через 1 хвилину :
Відправлено через 1 хвилину :
Ой, вже троє .yuriy8:Взагалі, Overclockers.ua ефективно несе знання про розгін процесорів, якщо тільки дві людини свято вірять що розгін Ітела і АМД до максимуму можливий на стокових кулерах .
-
manbearboar
Member
У АМД гипертрединг примерно на 10-15% больший профит даёт, чем у SKL.Kashtan:Трохи дивні результати, 3900ХТ проти 10900К
Хто знає?
AVX на полной скорости без офсета.
А вообще это Эксель. Тамошний феникс так наванговал.
-
alexxusss
Member
Це на 5.4? Справедливості заради i5 теж так не зможе, бо у Вас кристал елітний, а там ніт.WWQ:Хорошая попытка АМД... но нет, в однопотоке конкурент все еще вне зоны досягаемости.
-
WWQ
Member
вероятней всего Вы правы.alexxusss:Справедливості заради i5 теж так не зможе
можно за 250+ в cbr15 пойти на 5.6\5.4, но там надо почти полтора вольта и стабильность неизвестная ибо ни один стресс по температуре не пролажу (даже аиду), хотя синек в бенчах и играх нет, хотя я долго не гонял такие режимы.
-
kuvalda
Member
на какой частоте 554 бала?WWQ:Хорошая попытка АМД... но нет, в однопотоке конкурент все еще вне зоны досягаемости.
-
WWQ
Member
kuvalda
на нижнем скрине есть вся инфа.
-
alexxusss
Member
Для ігор і цього не треба, краще вкласти в хорошу пам'ять, яка піде 4133+, 4.8-5.0 на ядра, і 10-ядерник не потрібноWWQ:вероятней всего Вы правы.alexxusss:Справедливості заради i5 теж так не зможе
можно за 250+ в cbr15 пойти на 5.6\5.4, но там надо почти полтора вольта и стабильность неизвестная ибо ни один стресс по температуре не пролажу (даже аиду), хотя синек в бенчах и играх нет, хотя я долго не гонял такие режимы.
-
kuvalda
Member
Тогда сочувствую...WWQ:kuvalda
3600хт - 531 бал в сингле,по сути,который сможет купить любой желающий по нормальной цене...Против разогнанного в щи 8086(то есть отборный,"ИЛИТНЫЙ", ибо выше 5+ людской 8700к не каждый возьмет),который купить не так то просто,а если и можно,то ультра дорого,ибо за эти деньги можно взять нормальный проц в виде 9700к или что-то из амудэ...
531 бал скорее всего под стоковой башней
и 554 5.4 или сколько там под водой...Перемога!