Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Hum: 15.12.2024 20:21
JKrl
Хуавей не жаліє діньох кодерам, тому камера там топ. З будь якої сторони, і застосунок, і редагування в галереї, і фото з руки. За 1500$, до речі, що логічно.
А ничего, что в флагмане Хуавей самый мощный нейропроцессор среди всех телефонов на рынке? И запись звука у него также наилучшая по той же причине. Это аппаратное преимущество, а не программное.
Для нейропроцессора еще и софт должен быть, а локальных ИИ раз два и нет и то еще поисктаь надо у кого локальный ИИ есть.
GreenMile
Member

luckygamerks: 12.12.2024 13:10 - Все ж таки це не Iphone
- Мала довіра до безпеки даних
- Все ж таки менш стабільна система
- відео пише гірше
- фейс айді гірший за iphone в рази
- екосистема гірша
Перші три - це просто ваші особисті забобони і міфи.
Відео - не знаю, ви блогер на ютюбі що тими відео гроші заробляєте? Якщо ні, то там плюс мінус те саме, ліниво навіть ДХО марк відкривати для підтвердження.
До фейс айді які питання? Телефон по обличчю розблоковує норм, шо вам там не так, про які "рази" мова, в чому саме?
І яка ж у вас екосистема від епла є вдома? :shuffle: Епл тв, макбук, вотчі?..

Короч, у вас типове "шо люди скажуть" і "ну це ж все-таки айфон!!!1111, статус!!!!111", отож, купіть айфон бо потім будете себе відчувати другим сортом із самсунгом :laugh:
luckygamerks
Member

GreenMile: 16.12.2024 10:39
luckygamerks: 12.12.2024 13:10 - Все ж таки це не Iphone
- Мала довіра до безпеки даних
- Все ж таки менш стабільна система
- відео пише гірше
- фейс айді гірший за iphone в рази
- екосистема гірша
Перші три - це просто ваші особисті забобони і міфи.
Відео - не знаю, ви блогер на ютюбі що тими відео гроші заробляєте? Якщо ні, то там плюс мінус те саме, ліниво навіть ДХО марк відкривати для підтвердження.
До фейс айді які питання? Телефон по обличчю розблоковує норм, шо вам там не так, про які "рази" мова, в чому саме?
І яка ж у вас екосистема від епла є вдома? :shuffle: Епл тв, макбук, вотчі?..

Короч, у вас типове "шо люди скажуть" і "ну це ж все-таки айфон!!!1111, статус!!!!111", отож, купіть айфон бо потім будете себе відчувати другим сортом із самсунгом :laugh:
Гарно ви підсумували мої слова. Коли ми кажемо про бюджетні моделі, або середній сегмент, там все без варіантів, і там дійсно смартфони ідуть з найбільшим співвідношенням ціна/якість, як і у компьютерному залізі вища ціна не дає кратних переваг. Якщо казати про ті ж айфони 15 та 16 як на мене це фіаско, мала батарейка та 60 герц у 2024 році вже навіть не смішно, ладно 16-й хоч майбутній штучний інтелект підтримує, але як на мене і це його не рятує, тут мені важко зрозуміти, хто таке купує і за цю ціну дуже багато альтернатив і тут той же самсунг виглядає цікавіше.

Я не вважаю людей, які ходять з телефоном навіть за 5 тис другим сортом, хоча коли в людини дійсно обєктивно є кошти і вона купляє найдешевше, тоді я дивуюсь. Відносно цінового діапазон близького і вищого за 15 та 16 Pro та Pro Max вже не так все й однозначно, ці моделі лишені недоліків молодших моделей, хоча і ціна космос. У тоїж ультри та айфон на початку року була однакова ціна, зараз ультра навіть у версії 512 коштує дешевше, до того ж на чорну пятницю самсунг запропонував цікаве доповнення до смартфона (топові навушники), а айфон знижку при купівля карткою приват банк -10% (але з тою знижкою він в кращому випадку виходив по ціні яку він коштував на весні та в літку до виходу 16-го), і ось тут було над чим думати, а от часу не було, бо пізно кинувся. Хоча мені навушники не підійдуть =)

Як я писав, на айфон ще нещодавно я плювався, трохи покрутив, вроді нічого прям космічного нема, але фішки описані мною мене зацікавили, і не можна на жаль порівнювати фейс ід айфона з тим, що мають інші виробники, можливо на ультрі воно якось по іншому працію, бо А72 мене навіть у сонячну погоду не завжди розпізнає, чи баг якийсь, у сяомі с цим набагато все краще, але різниця відчутна. Відносно безпеки, це не надумане, це нажаль факт. На рахунок стабільності, нажаль у більшості випадків через 2-4 роки андроід, починає підглючувати. На рахунок відео я не блогер, і більше до того взагалі рідко знімаю, тому це просто я пункт у плюсах. На рахунок екосистеми, то дійсно крім дружини айфона нічого не має, пізніше думав купити епл вотчі, навушники не планував бо перепробував з десяток вкладишів та вакуумок, і окремо пінні амбушури замовляв, всі вони в мене випадають з вух, що б я не робив.

Поки вникав ще смутило, що на S24 Ultra колосальна кількість копій (підробок), крім цього велика кількість сіряка та багато всяких верізоновських (лочених смартів), що дуже впливає на його ціну на вторинці, він дешевшає в рази швидше за конкурента, ну і хоч я беру смартфон на роки, все одно не дуже приємно, хоча смарт дійсно достойний, але також має сильних конкурентів зі сторони андроід, і не зрозуміла цінава політика відносно С24+, у інших країнах різниця у ціні між ними менша, бо сутєвих переваг, окрім процесора, стилуса, дизайна та типа камери яка не краще - немає.

Я вроді намагаюся зрозуміло довести свої думки, але походу погано виходить. Мені то крім себе, вроді ні кого то і переконувати не треба, як то кажуть просто не хочеться помилитися. Але цей вже куплений, і чи будуть ще до весни, або навіть до літа, якісь відносно нормальні акції на той же Iphone не зрозуміло.
JKrl
Member

Ні, середній сегмент, за виключенням ситуацій як з мі9т, це гроші на вітер. Найбільш безглузда трата грошей. Бо флагман 2х річної давнини коштує стількіж, а якість - на дві голови вищче.
В інших країнах, до речі, є трейд ін. За мій піксель 7 про дають 500 доларів, а за с23 ультра - 650, бувало і 700.
GreenMile
Member

luckygamerks: 16.12.2024 12:35
Як я писав, на айфон ще нещодавно я плювався, трохи покрутив, вроді нічого прям космічного нема, але фішки описані мною мене зацікавили, і не можна на жаль порівнювати фейс ід айфона з тим, що мають інші виробники, можливо на ультрі воно якось по іншому працію, бо А72 мене навіть у сонячну погоду не завжди розпізнає, чи баг якийсь, у сяомі с цим набагато все краще, але різниця відчутна. Відносно безпеки, це не надумане, це нажаль факт. На рахунок стабільності, нажаль у більшості випадків через 2-4 роки андроід, починає підглючувати. На рахунок відео я не блогер, і більше до того взагалі рідко знімаю, тому це просто я пункт у плюсах. На рахунок екосистеми, то дійсно крім дружини айфона нічого не має, пізніше думав купити епл вотчі, навушники не планував бо перепробував з десяток вкладишів та вакуумок, і окремо пінні амбушури замовляв, всі вони в мене випадають з вух, що б я не робив.
Ну от типова людська тема: обирати непотрібні товари по параметрам, які ви не будете використовувати :)

По-перше, до чого тут дешманський А72 взагалі? Це такий прикол оцінювати флагмани за досвідом використання донного сегмента? Лексус - гівно, бо я на тойоті ярис їздив, вона така собі :gigi:
По-друге, шо там з безпекою, конкретно? Ви -СЕО якоїсь корпорації, що у вас в телефоні там секрети фірми на мільйони? Останні андроїди там фіг зламаєш, можна, але сенс, витратити куру ресурсів, щоб дістати фото вашого кота? Як треба, то від паяльника в задниці вас ніякий іфон не врятує :rotate: Безпека, не смішіть.
По-третє, шо у вас там за 2 роки підгдючує, знову якісь донні телефони в досвід берете? У мене був S4, S8, у дружини зараз Fold перший, перші два морально застаріли від віку, і нічого там не глючило.

Набрали набір кліше і носитесь із ним. Але, як вже сказано - беріть іфон, потім будете розказувати як він кращий за все на світі і ви не шкодуєте що перейшли з А72 ;)
JKrl
Member

Андройд за 150$ підглючує!!!111
snapdragon999
Member

leif: 16.12.2024 00:39 Hum
скидай пану Donate незалежні і об'єктивні тести, які доведуть, що ти не балабол, слів на вітер не кидаєш, а знаєш про що говориш і насправді все саме так, як ти написав. подивимось, як цьому гумористу тоді весело буде :learn:
зачем какому то тролю доказывать землевращение ?
JKrl
Member

Alexsandr: 16.12.2024 09:31
Hum: 15.12.2024 20:21
А ничего, что в флагмане Хуавей самый мощный нейропроцессор среди всех телефонов на рынке? И запись звука у него также наилучшая по той же причине. Это аппаратное преимущество, а не программное.
Для нейропроцессора еще и софт должен быть, а локальных ИИ раз два и нет и то еще поисктаь надо у кого локальный ИИ есть.
Я б не переживав за хуавей. Все в них є.
Ответить