Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

6 км по асфальту катнув і норм :rotate:
як не міг тримати нормальний каденс після 37 кмч так і не можу вижати. 2 спереду (36) і 14 ззаду їзжу. а їхати спокійно по прямій теж не виходить, або крутиш періодично з нормальним каденсом, або ставиш трохи важчу передачу, щоб їхати як пароход
на кросс левел 7 на будь -якій швидкості\передачі можна було спокійно тримати рівновагу\каденс, може посадка різна і покришки у мене тонкі, що спонукає до швидкості?
в общим одне те саме пишу, замінити вел і не парити мозг. може шосери теж класні є, треба пробувати.
п.с: опустив кермо на 2 кільця - зручніше :up:
Последний раз редактировалось murzik 27.03.2021 19:46, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

Ну так і скільки каденс на 37 км/ч?
Hotspur
Member

3-14:GCN живуть за рахунок спонсорських контрактів, що ти чекав щоб вони тобі казали, типу не витрачай додаткові 2к баксів на велосипед що на 100гр легший?
да, у них если не про стиль езды а про технику то хвалят всякие странные штуки за 15 000 долларов
murzik
Member

leif
на глаз?) за 100. пробував рахувати за 15 секунд :laugh: а робиш передачу важчу - вже відчувається що важко

Отправлено спустя 5 минут 26 секунд:
та й покришки вже замінити б, хоч 50 накачав, а слід широкий, може є більш накатисті
leif
Member

murzik
а, якщо датчика немає, тоді нормальний чи не нормальний важко оцінити. приблизно можна визначати коли принаймні трохи з датчиком покатаєш і запам'ятаєш що "отак" це приблизно 70 а "отак" це 90. в принципі воно у мене так і відбувається нині, вже немає сенсу покази моніторити, і так знаєш скільки там приблизно. так само і з паверметром сталось, покрутив 3 місяці станок (паверметр у мене, ясна річ, тільки там), і вже приблизно сам відчуваєш де 100 а де 200вт.

до речі, стоковий ланцюг я свій укатав за цей час майже до 0.75 навіть отакими заїздами:
спойлер
ИзображениеИзображение
але можна було обережніше розкручуватись, не стартувати з великої зірки спереду і тоді довше прослужив би. я не зовсім правильно ним користувався на трейнері.
Юрій1989
Junior

skaz19: 22.03.2021 00:59
Юрій1989:Хороший подарок байку на новый сезон, хотя он у меня круглый год :gigi:

ИзображениеИзображение

Nomad - Крутий і жирний велік, один із тих який я хотів і мріяв (доречі яка зірка передня - 38 ?)

Але взяв собі інший - у цьому сезоні буду пробувати що таке ендуро на цьому.

https://prnt.sc/10rya8h

А так то я на цьому катаю - Giant Glory (правий)

https://prnt.sc/10rybdb

Вже не можу дочекатись гарної сухої погоди, усім гарних покатух :beer:
Да Номад именно то что я искал и сам о нем мечтал, Каньен тож хороший аппарат, и глори приятная робота подвески, спереди у меня звезда 36Т, буквально вчера заменил роторы и тормоза Норе tech 3, и в дороге хомут, рулевая и топ кеп пурпурный, решил поэкспериментировать с цветами. :gigi:

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение
murzik
Member

перевага 2-3 зірок спереду - миттєве перемикання на понижену, буває непередбачувано трапляєш в ситуацію і на сінгл системі з 7ї на першу довго будеш клацати

Отправлено спустя 58 секунд:
Юрій1989
по зовнішньому вигляду два варіанти - або доглядають, або не катають :gigi:
leif
Member

Реально, як новий на фотках :) скільки пробіг у нього?

Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
murzik:і на сінгл системі з 7ї на першу довго будеш клацати
Не вигадуй. спробуй на практиці сінгл зрозумієш, що все там зручно і класно у найрізноманітніших ситуаціях. Єдиний недолік це те що дорожче. Все інше тільки плюси.
Crossbow
Member

murzik:буває непередбачувано трапляєш в ситуацію і на сінгл системі з 7ї на першу довго будеш клацати
твои манетки даже на текущем велике умеют закидывать наверх сразу на 3 звезды. Не нужно по 1 щелчку клацать. "Утопи" ручку манетки, до упора - там 3 щелчка получится.
чтобы закинуть на 6 звездочек вверх, достаточно 2 сек.
Да... это жесткое переключение, но если вот уж прям нужно очень быстро закинуть наверх - без проблем, главное крутить педали с норм каденсом в это время.
p.s я на своем 2х10, очень редко скидываю на 22т спереди, Практически всегда на 36т. По сути почти как 1х10 езжу. Проблем с быстрым забросом наверх - 0.
murzik
Member

є різниця між кефіром і більш дорогими?
Hotspur
Member

murzik: 27.03.2021 21:14 є різниця між кефіром і більш дорогими?
да. сквирт самое простое и дешевое из нормальных. кефир похуже
murzik
Member

Hotspur
який з них? є dry , low-temp
Hotspur
Member

murzik:який з них? є dry , low-temp
dry. второй для зимы и холодной осени. обычный если 5+ и более высокая температура. я сквиртом очень доволен - лучшая смазка которую видел в жизни. говорят не подходит в супер грязь и плохо при проливных длительных дождях. в грязь по оси колес я пока не залезал а часовой дождь более менее переносит.
murzik
Member

гугл не то гуглит на запрос сквирт :D
skaz19
Member

Hotspur: 27.03.2021 21:15
murzik: 27.03.2021 21:14 є різниця між кефіром і більш дорогими?
да. сквирт самое простое и дешевое из нормальных. кефир похуже
Можна посилання ? бо моя парафінова (не памятаю яка) вже майже вивітрилась
Hotspur
Member

skaz19:Можна посилання ? бо моя парафінова (не памятаю яка) вже майже вивітрилась
https://velosiped.com/tovary/maysternya ... sq-06.html Squirt Long Lasting Dry Lube
Юрій1989
Junior

murzik: 27.03.2021 20:09 перевага 2-3 зірок спереду - миттєве перемикання на понижену, буває непередбачувано трапляєш в ситуацію і на сінгл системі з 7ї на першу довго будеш клацати

Отправлено спустя 58 секунд:
Юрій1989
по зовнішньому вигляду два варіанти - або доглядають, або не катають :gigi:
Да вы что такого зверя держать в клетке, катаю постоянно вне зависимости от погоды, просто я слежу за байком, а помогает мне в этом muc-off экономия времени на мойку, по поводу переключения ну не знаю у меня Sram XX1 11ск работает молниеносно, да и рама рассчитана под singl это же ендуро, тут уже не поставишь дабл да и я противник этого, уже их время ушло не знаю кто на ендуро катает не на Singl может и есть еще маньяки такие.

Отправлено спустя 6 минут 49 секунд:
leif: 27.03.2021 20:13 Реально, як новий на фотках :) скільки пробіг у нього?

До меня какой пробег не в курсе, я с октября прошлого года на нем, катаюсь он у меня обклеен полностью фирменной броне плёнкой, + я смотрю за ним.
спойлер
ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение
viperest1
Member

Завтра відкриваю сезон всій :D - 30 км думаю буде норм для початку B-) . Лише б погода була нормальна, бо вже один раз змок до трусів - жесть ще та :gigi:
3-14
Member

Hotspur: 27.03.2021 17:36
3-14:не имею ни малейшего представления, кто это, но спасибо
https://ru.wikipedia.org/wiki/Шуртер,_Нино
И ты приводишь ссылку на этого замечательного человека для того чтобы что? Или это постоянная рубрика «Случайная фраза от хотспура»? :rolleyes:
Ответить