Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Junior

А є тут власники Xiaomi 12T 8/256? Взяв собі пристрій, але так розумію процесор не снап, тому камеру вкидувати гугла не має сенсу?
Oakenfold
Junior

Oakenfold: 05.08.2023 09:58 Добрый день, посоветуйте телефон для отца Samsung на замену модели M31 6/128 в районе 300 долларов.
По итогу был куплен Samsung A34 за 8600 грн., разница с M31 огромная, намного легче, экран небо и земля и т.д.
er[socrates]
Member

Oakenfold: 19.09.2023 10:22Samsung A34 за 8600 грн
б\у?
Oakenfold
Junior

er[socrates]: 19.09.2023 18:30
Oakenfold: 19.09.2023 10:22Samsung A34 за 8600 грн
б\у?
Да нет, новый с Али.
Donate
Member

Що говорив ніякого приросту :laugh:
Изображение
YumaX
Member

Барбарис: 18.09.2023 11:53YumaX, ти випадково не живеш в якомусь загубленому світі? Сяомі та Самсунг були перші, відповідно і зняли вершки. Всі інші пізніше, коли ринок насичений, тому нічого дивного. Націнка за ексклюзив.
Народ, в нас ще не легалізували канабіс, а контингент тут схоже вхламіну :rip:
Рекомендована ціна на Xiaomi 13 для Європи 999€, 13 pro майже 1200$, в нас вони продавались за ~40к і за ~50к, де ви тут знайшли націнку за ажіотаж? Мото 40pro в нас з'явився за 29-33к, з характеристиками +- Xiaomi 13, а по факту, якщо відкинути 2к дисплей то 13про це раз!
Я й досі не бачу від вас аналога edge 40 в модельному ряді 23 року за ≥15к це два!
Donate
Я не заперечую, що старий флагман краще, якщо подивитися вище я пропоную тс edge 40 серед нових (2023) телефонів і як варіант Pixel, щярнт?
Тобто серед моделей 2023 варіант так і не спромоглись представити але ж позвездіти хочеться :lamer:
Grimmjow
Member

Для тех кто не видел 120 гц в айфонах завезли 17 ios, чтоб покофономеинеры не взрывались - помоему на 13 про теперь это работает постоянно, а не нативно как изначально было задумано, на глаз прям большая разница)
Donate
Member

YumaX: 20.09.2023 08:54 Тобто серед моделей 2023 варіант так і не спромоглись представити але ж позвездіти хочеться :lamer:
Чому в моделях 23 року нема підтримки AV1? :think:
7mindfields
Member

Donate: 20.09.2023 12:31
YumaX: 20.09.2023 08:54 Тобто серед моделей 2023 варіант так і не спромоглись представити але ж позвездіти хочеться :lamer:
Чому в моделях 23 року нема підтримки AV1? :think:
Тому що це компромісне сміття з фічами від колишніх флагманів :rolleyes:
YumaX, подивився я на той всратий огляд на цей телефон, це якийсь крінж, від якого так і тхне рекламою, зважаючи на всі ті недолугі потуги спростувати всі вагомі мінуси цього телефону. А тепер давай поглянемо на цей девайс об’єктивно, це ж просто купа компромісів по ціні Google pixel 6 (в результаті чого з’являється запитання, нащо леново взагалі це сміття випустили на ринок), а саме:
1. Задня частина з непрактичної екошкіри (іронічно що в комплекті дешевий прозорий чохол)
2. Фронтальна сторона смартфону без нормального захисту екрану, ще й з ефектом водоспаду (інженерні генії)
3. Сенсор від хуавея п50 про, але якість фото, як відмічають ті, у кого до цього був піксель, не дотягує до рівня цих самих пікселів, gcam становиться(незважаючи на mediatek), але робить з камери повний тормоз, про відсутність нормальної стабілізації в відео я вже мовчу :lol:
4. Слабка автономність
5. Отримає лише одне оновлення версії ос, всратий рівень підтримки
6. Відсутність повноцінної підтримки навіть 120гц
7. Лаги в інтерфейсі, якщо не вибраний режим максимальної продуктивності (автономність ще раз передає вітання)
І що там в сухому залишку - наявність esim та dc dimming, реально топчик виходить, «геймченжер» :lol:
bijibhui
Junior

Доброго дня порадьте телефон
Думав взяти POCO F5 ( все влаштовує крім Камер)
Бюджет 15-20к
АКБ 5000
Квалком проц ( ігри грати ніхто не буде)
Сканер дуже бажано на бічній грані ( кнопці)

Думав про ONE PLUS ACE2 але вони всі сірі і не знаю що з ними далі буде.
Donate
Member

bijibhui: 20.09.2023 14:11 Доброго дня порадьте телефон
Думав взяти POCO F5 ( все влаштовує крім Камер)
Бюджет 15-20к
АКБ 5000
Квалком проц ( ігри грати ніхто не буде)
Сканер дуже бажано на бічній грані ( кнопці)

Думав про ONE PLUS ACE2 але вони всі сірі і не знаю що з ними далі буде.
Якщо в ігри ніхто грати не буде може краще айфон? :gigi:
Grimmjow
Member

За 20к я б взяв сирый гнусмас типа с22 ультры и радовался б життю
Donate
Member

Grimmjow: 20.09.2023 14:46 За 20к я б взяв сирый гнусмас типа с22 ультры и радовался б життю
:insane:
Air
Junior

День добрый. Посоветуйте пожалуйста кто в теме что-то в пределах 8к+- из новых именно, не себе, запрос у будущего пользователя звонилка, видосики на ютубе посмотреть и чтобы не лагал как его древний самсунг какой-то там. Заранее спасибо, а то я даже не знаю в какую сторону смотреть, сам на айфонах сижу.
bijibhui
Junior

Donate
Айос не варік
Grimmjow
S22 ультра навіть сірий нажаль зараз 25+ грн просять
er[socrates]
Member

Air
Tecno, Motorola, OPPO, realme в эту цену будут норм
https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... ainforest/
https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... rite-gray/
https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... 947000485/
https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... qua-green/

Отправлено спустя 56 секунд:
bijibhui: 20.09.2023 14:11Думав про ONE PLUS ACE2 але вони всі сірі і не знаю що з ними далі буде.
а что с ними может быть? ванплас норм телефоны делает, можно смело брать серый такой
YumaX
Member

7mindfields: 20.09.2023 13:43тепер давай поглянемо на цей девайс об’єктивно, це ж просто купа компромісів по ціні Google pixel 6
Ще один, я нарешті дочекаюсь конкурента серед нових апаратів? :facepalm:
7mindfields: 20.09.2023 13:431. Задня частина з непрактичної екошкіри (іронічно що в комплекті дешевий прозорий чохол)
У вас є досвід користування? Колір магента з цим "дешевим" чохлом чомусь притягує погляди B-)
7mindfields: 20.09.2023 13:43Фронтальна сторона смартфону без нормального захисту екрану, ще й з ефектом водоспаду (інженерні генії)
Я не куплю телефон без водоспаду, ну мені заходить, жестами приємніше користуватись, на рахунок захисту погоджусь, немає заводської плівки, прийшлось самому поклеїти, вийшло ідеально :shuffle:
7mindfields: 20.09.2023 13:433. Сенсор від хуавея п50 про,
Не користуюсь gcam ще з часів mix2, ефект є, але його треба шукати в кропах, в сучасних апаратах і в кропах різницю важко знайти, скажемо фото з gcam відрізняються, однозначно, однак чи в кращу сторону :-P
7mindfields: 20.09.2023 13:434. Слабка автономність
Просто бредятина
7mindfields: 20.09.2023 13:435. Отримає лише одне оновлення версії ос, всратий рівень підтримки
не знаю, телефони отримують мінімум одну версію Андроїд і купу патчів безпеки та й сенсу користуватись ними більше 1,5-2 роки нема!
7mindfields: 20.09.2023 13:436. Відсутність повноцінної підтримки навіть 120гц
В мото реалізована авто герцовка просто феноменально, при скролінгу у вас 120Гц, як тільки картинка стає статичною - 60Гц, тільки ви торкаєтесь екрану одразу стає 90 і майже моментально 120, це економить заряд і те що ви пишете про автономність реально бредятина :teacher:
7mindfields: 20.09.2023 13:437. Лаги в інтерфейсі, якщо не вибраний режим максимальної продуктивності
Тупо суб'єктивщина, там нема чому лагати :-P
7mindfields: 20.09.2023 13:43І що там в сухому залишку - наявність esim та dc dimming, реально топчик виходить, «геймченжер»
Так це топчик B-)
bijibhui
Junior

Підкажіть будьласка
знайшов Самсунг S23 але американець ( не залочений )
Бенди GSM і LTE підтримує ( ті що в Україні)
які ще можливі підводні камні. ціна просто дуже гарна
kolesnukm
Member

Сімка тільки одна + esim, українська локалізація відсутня, можна бавитися із темами але не все переведено
7mindfields
Member

bijibhui: 22.09.2023 09:42 Підкажіть будьласка
знайшов Самсунг S23 але американець ( не залочений )
Бенди GSM і LTE підтримує ( ті що в Україні)
які ще можливі підводні камні. ціна просто дуже гарна
Ніяких (окрім локу на оператора), тому ще цей девайс має бути на драконі, що вважається каноном для флагманів від самсунг
Ответить