Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Cirax
Member
Интересно, когда уже инвалиды - разрабы пофиксят квест в Залесье.
-
nutman
Junior
Знал я, что
- спойлер
- не зря эти поводки Хомяку не отдал, не зря всю игру с собой носил.
-
avuremybe
Member
Я не пойму, ніхто в попередні частини не грав?
Нікому не зрозуміло, що треба грейдити зносостійкість?
У мене за все проходження лише комбез двічі по затяжним сюжетним боям спускався нижче 75%. Стволи ні разу
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
Нікому не зрозуміло, що треба грейдити зносостійкість?
У мене за все проходження лише комбез двічі по затяжним сюжетним боям спускався нижче 75%. Стволи ні разу
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
І шо ж ти з ними робив потім?nutman: ↑ 16.12.2024 21:45не зря эти поводки Хомяку не отдал, не зря всю игру с собой носил.
-
Dremjke
Member
Віримо? Я повірив.avuremybe: ↑ 16.12.2024 22:16Стволи ні разу
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
Кстати, видел, как ты писал, что консоль используешь. Может в курсе, есть вариант через консоль заспавнить персонажа?nutman: ↑ 16.12.2024 19:39Есть фикс уже, на нексусмодс
Отправлено спустя 42 минуты :
P.S. Нашел команды, как скипать багнутые квесты или рестартовать их.
-
avuremybe
Member
Гра спроектована так, що ти не ходиш з поламаною снарягою. Після кожної великої перестрілки у тебе є можливість навідатись до техніка.
Коли у мене двічі пожовтів комбез - це я ледь не напролом під обстріли підставлявся, бо квести були дещо затягнуті і я замахався ничкуватись.
Якщо тобі вдається доводити спорядження до стану сміття - ти або ігнориш ремонти, або лізеш під постріли і сам стріляєш "зажимом ЛКМ". Інших варіантів немає. Треба усвідомити, що сталкер - це не ширпотребний шутер типу калди. Тут інший геймплей, і з ним треба рахуватись. Інакше будеш швидко покараний.
-
Cirax
Member
Когда идёшь в институт, следующий ремонт возможен в лучшем случае на химзаводе.avuremybe: ↑ 17.12.2024 07:16Гра спроектована так, що ти не ходиш з поламаною снарягою. Після кожної великої перестрілки у тебе є можливість навідатись до техніка.
Коли у мене двічі пожовтів комбез - це я ледь не напролом під обстріли підставлявся, бо квести були дещо затягнуті і я замахався ничкуватись.
Якщо тобі вдається доводити спорядження до стану сміття - ти або ігнориш ремонти, або лізеш під постріли і сам стріляєш "зажимом ЛКМ". Інших варіантів немає. Треба усвідомити, що сталкер - це не ширпотребний шутер типу калди. Тут інший геймплей, і з ним треба рахуватись. Інакше будеш швидко покараний.
Ближе, и раньше ремонтов нету.
Не было б багов с обороной Залесья, можно было бы там починится.
А так институт, Лодочка, бои с Монолитом на двух КПП, Сфера, бестолковый поход в Залесье.
После чего пилить пешком на Химзавод.
На максимальной сложности, одна пуля попадания - примерно 1% от брони.
200 патронов с АКМ - 50% от состояния оружия.
-
avuremybe
Member
Ми, мабуть, дуже по-різному граємо.Cirax: ↑ 17.12.2024 07:38Когда идёшь в институт, следующий ремонт возможен в лучшем случае на химзаводе.avuremybe: ↑ 17.12.2024 07:16
Гра спроектована так, що ти не ходиш з поламаною снарягою. Після кожної великої перестрілки у тебе є можливість навідатись до техніка.
А так институт, Лодочка, бои с Монолитом на двух КПП, Сфера, бестолковый поход в Залесье.
Бо я завжди між квестами знаходив час походити по карті, дослідити аномалії, кілька разів у табір навідатись.
А ти без оглядки по сюжету біжиш, наче це не гра з відкритим світом, а ексклюзивне кінцо від плейстейшона.
-
nutman
Junior
avuremybe: ↑ 16.12.2024 22:16І шо ж ти з ними робив потім?nutman: ↑ 16.12.2024 21:45не зря эти поводки Хомяку не отдал, не зря всю игру с собой носил.
- спойлер
- По мейн квесту отдал бывшему ученому х8 лабы
Через консоль все можно, есть команды на спавн нпс и на закрытие квеста. Только есть нюансы, читал, что у некоторых не спавнятся нпс, также читал о том, что если закрыть квест командой, то все последующие квесты ломаются и их тоже только командой закрыть можно будет. Я стараюсь юзать по минимуму, чтоб не сломать и без того сломанное. Повезло, и нпс пока что не надо было возрождать. Я, к слову, лайс оф п дропнул из-за момента, где квестовый перс выглядел как обычный моб и я его грохнул. Настолько меня это выбесило, что пропало желание в это играть и больше не возвращалось. Хотя до этого момента было нормальноDremjke: ↑ 17.12.2024 00:14 Кстати, видел, как ты писал, что консоль используешь. Может в курсе, есть вариант через консоль заспавнить персонажа?
Последний раз редактировалось nutman 17.12.2024 09:10, всего редактировалось 1 раз.
-
avuremybe
Member
Так йому достатньо одного, квестового, котрий Хом'яку не здається.
А за решту можна було заробити.
-
nutman
Junior
Судя по тому, как мне купоны капали, он за остальные тоже заплатил, но это не точноavuremybe: ↑ 17.12.2024 09:10Так йому достатньо одного, квестового, котрий Хом'яку не здається.
А за решту можна було заробити.
-
Alexsandr
Member
Позже может попробую скриншот сделать. Впечатление что между редко стоящими ветками находится паутина которая не прозрачная. Скорее всего это того порядка опции, но в движении не особо приятно смотрится т.к. задний план все время по разному рисуется.Earanak: ↑ 16.12.2024 09:37Если вы про это - https://i.imgur.com/L6R2yD6.jpgAlexsandr: ↑ 16.12.2024 09:20Вся растительность травы как-то в точках, как перешарп.
-
Барбарис
Member
А що тут такого? В мене 90 найнижче для зброї. Вкачана зносостійкість та візити до техніка регулярні - вони ж на кожній локації. А ще - переважно хедшоти.
-
Dremjke
Member
Я так и играю Я впринципе не юзаю в сталкере зажим, он здесь противопоказан, стрельба в нём более... тактическая, чтоли. Режим одного патрона всегда включен, но бывает, что всё-равно в перестрелки активные попадать приходится, где не одна и не 2 обоймы уходит, и обоймы за 4 оружие ломается... Начинаются осечки, которые ужасно бесят и если продолжать стрелять, то оно быстро становится красным. Ситуацию улучшает прокачка оружия, но не намного. Я уже молчу о том, что почти всё оружие, которое поднимаешь с трупов - красное. Понимаю, что Зона - это не то место, где у сталкеров (по сути - бомжей) будет оружие в хорошем состоянии и что они за ним будут регулярно следить (ибо почти всё заработанное пропивают ), но регулярно красные стволы - то вже занадто.avuremybe: ↑ 17.12.2024 07:16Якщо тобі вдається доводити спорядження до стану сміття - ти або ігнориш ремонти, або лізеш під постріли і сам стріляєш "зажимом ЛКМ". Інших варіантів немає. Треба усвідомити, що сталкер - це не ширпотребний шутер типу калди. Тут інший геймплей, і з ним треба рахуватись. Інакше будеш швидко покараний.
Тоже эту инфу нашел и решил пока что повременить, подожду патча ближайшего, для внутреннего успокоения тикет в их ТП отправилnutman: ↑ 17.12.2024 09:09Только есть нюансы, читал, что у некоторых не спавнятся нпс, также читал о том, что если закрыть квест командой, то все последующие квесты ломаются и их тоже только командой закрыть можно будет.
-
Геральт
Member
200 патронів це десь 70-100 трупів, якщо одиночними в бошки стріляти. А якщо чергами по тушканах, то буде ламатись, так.Cirax: ↑ 17.12.2024 07:38 200 патронов с АКМ - 50% от состояния оружия.
З бронькою те саме. Ололо-раш гра карає...купонами
-
Азазелло
Junior
Прошу пардону,але підкажіть як називається мод який може день довшим зробити?завдовбало вже ночами по зоні шастати...
-
phobosse
Member
Азазелло
-
Азазелло
Junior
phobosse
Дякую,зараз спробую.
Дякую,зараз спробую.
-
Cirax
Member
После входа в институт, куда можна пойти починится?avuremybe: ↑ 17.12.2024 07:48Ми, мабуть, дуже по-різному граємо.Cirax: ↑ 17.12.2024 07:38
Когда идёшь в институт, следующий ремонт возможен в лучшем случае на химзаводе.
Бо я завжди між квестами знаходив час походити по карті, дослідити аномалії, кілька разів у табір навідатись.
А ти без оглядки по сюжету біжиш, наче це не гра з відкритим світом, а ексклюзивне кінцо від плейстейшона.
Ближайшее - баганное Залесье
-
avuremybe
Member
Нпйближче до інституту, який стоїть на Затоні, очевидно два хаби на затоні - Скадовськ і Шевченко.Cirax: ↑ 17.12.2024 14:59После входа в институт, куда можна пойти починится?avuremybe: ↑ 17.12.2024 07:48
Ми, мабуть, дуже по-різному граємо.
Ближайшее - баганное Залесье
Якщо ти так конкретно чіпляєшся за той інститут - то давай розберемо його на пальцях. Ти заходиш туди фулл відремонтований, дивишся тонни катсцен і діалогів і аж після Сигналу починається заваруха.
Спочатку пробиваєшся з полуденцями через два десятки вартівців, а після самого Сигналу просто топаєш по маркерам до виходу з локації, іноді допомагаючи кількома пострілами бійцям, повз яких біжиш. Вийшов з інституту - всьо, вільний іти куди завгодно.
Це все дуже розмазано у часі, але реального бою, у якому ти вимушений приймати участь, там не багато.
Навіть якщо у тебе чешуться руки перестріляти там усих монолітівців - то це цілком реальна задача, не на стільки критично їх багато. Тим більше тобі всюди допомагають бійці іскри. Вони ж і танкують, якщо ти не вибігаєш як навіжений посеред поля бою, звичайно.
-
timetron666
Member
Народ, що можна зробити? На завданні отримав псі випромінювання. Завдання вже завершив, пішов з території де отримав псі, а воно мене собака коцає, звісно таблеток у мене від псі нема, що робить?