Звісно корисно, це загальний досвід, реальні відгуки завжди дуже корисніsnegurrrka: ↑ 17.07.2025 22:12Можливо комусь буде корисно
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор наушников
-
Radio Bay
Member
-
shnok
Member
snegurrrka
Я сейчас хожу с Anker SoundCore Liberty 4 NC попробуйте послушать,хвалили в обзорах в этой ценной категории...ранее был немного помешан на музыке в молодые года, пока не появились дети). creative aurvana live и audio-technica ath-m50 ещё в сердце. Понимаю, что сравнение не корректное, но пишу я это к тому, что например проводные dunu trident dn 12 или e10 soundmagic просто играют лучше во всем, а стоят на порядок меньше. Пробовал слушать ещё более дорогие модели, близко но не то. Естественно случаю ldac. Если включить через sbc это вообще музыкой трудно назвать, так долбёжка по ушам. Ранее также были аудиоплееры fiio, но банально не удобно носить. Все таки если телефон имеет выделенный ЦАП все намного интереснее.
Я сейчас хожу с Anker SoundCore Liberty 4 NC попробуйте послушать,хвалили в обзорах в этой ценной категории...ранее был немного помешан на музыке в молодые года, пока не появились дети). creative aurvana live и audio-technica ath-m50 ещё в сердце. Понимаю, что сравнение не корректное, но пишу я это к тому, что например проводные dunu trident dn 12 или e10 soundmagic просто играют лучше во всем, а стоят на порядок меньше. Пробовал слушать ещё более дорогие модели, близко но не то. Естественно случаю ldac. Если включить через sbc это вообще музыкой трудно назвать, так долбёжка по ушам. Ранее также были аудиоплееры fiio, но банально не удобно носить. Все таки если телефон имеет выделенный ЦАП все намного интереснее.
-
Евгений King
Member
Спробуйте MoonDrop Space Travelsnegurrrka: ↑ 17.07.2025 22:12 Можливо комусь буде корисно, тому залишу тут невелике враження від JBL QUANTUM TWS Air - завітав сьогодні до магазину ближче до закриття, консультанти були ввічливими і дозволили повноцінно їх послухати, спробувати різні амбюшури - звук був ще більш менш адекватним, проте мені жоден з розмірів амбюшур не допоміг, на жаль, в цих навушників якась така форма і вони при цьому дуже легкі, що у вухах абсолютно відмовлялися триматися. До цього в мене ще не було досвіду, щоб аж настільки у вухах не трималися навушники (з останніх були air pods 1 покоління, air pods pro 1 покоління, а зараз користуюся Oppo Enco Air4 Pro). Думав можливо в оглядах перебільшували, проте все ж розумію, що дуже багатьом вони по формі не підійшли.
Ще б додав, що на свою вартість (2700 грн) виглядали та відчувалися вони досить дешево, інколи траплялися в руках потримати більш дешеві TWSки, які якось преміальніше відчувалися в плані пластику та зовнішнього вигляду.
Брав два дні тому дівчині, бо вона одне вухо старих якихось базеусів загубила. То зайшов на реддіт, глянув топ 30 всіх TWS, ці стояли в першій десятці, поруч з моделями по 150-300$
На OLX в діапазоні 900-1100 можна нові взяти
В сегменті до 3000 їм нема рівні, звук +- другі аірподси (за словами людей), доволі якісно виглядають в чорному варіанті, враховуючи ціну, активне шумозаглушення, є режим розумного прозорого заглушення, так воно тільки 35dB, але цього достатньо, прикольний дизайн
З мінусів - дуже посередня на сьогодні автономність, хоча як на мене 4 години і 12 з кейсом цілком за очі
Послухав в них кілька своїх треків, вау ефекту немає, просто нормально і рівно грають, запасу гучності не сильно багато та має вистачати
-
snegurrrka
Member
Radio Bay
shnok
Евгений King
Дякую за поради, та я розглядаю TWS не зовсім для стандартного сценарію (bluetooth з'єднання), залишав опис потреб на 524 ст, обираю поміж TWS з радіоприймачем, щоб можна було також як гарнітуру з PS 5 використовувати під час онлайн сесій в NBA 2K з друзями (PSN та Discord), оскільки звичайні bluetooth гарнітури не працюють з PS5 без додаткових приймачів.
А так для прослуховування музики, подкастів або навіть стрибнути на дзвінок з кимось по роботі в мене досить гарно себе показують теперішні Oppo Enco Air4 Pro, якби вони вміли працювати з консоллю ще, то взагалі б інших і не шукав
Тепер от думаю наважитися взяти Sony Inzone Buds White, про них кажуть, що дуже зручні, ціна звісно не така вже приємна. Якщо й ці не зайдуть, то мабуть поки інших варіантів розглядати не буду і залишуся з простенькими дротовими Apple Earpods можливо колись щось вийде нове і цікаве для Playstation.
shnok
Евгений King
Дякую за поради, та я розглядаю TWS не зовсім для стандартного сценарію (bluetooth з'єднання), залишав опис потреб на 524 ст, обираю поміж TWS з радіоприймачем, щоб можна було також як гарнітуру з PS 5 використовувати під час онлайн сесій в NBA 2K з друзями (PSN та Discord), оскільки звичайні bluetooth гарнітури не працюють з PS5 без додаткових приймачів.
А так для прослуховування музики, подкастів або навіть стрибнути на дзвінок з кимось по роботі в мене досить гарно себе показують теперішні Oppo Enco Air4 Pro, якби вони вміли працювати з консоллю ще, то взагалі б інших і не шукав
Тепер от думаю наважитися взяти Sony Inzone Buds White, про них кажуть, що дуже зручні, ціна звісно не така вже приємна. Якщо й ці не зайдуть, то мабуть поки інших варіантів розглядати не буду і залишуся з простенькими дротовими Apple Earpods можливо колись щось вийде нове і цікаве для Playstation.
-
Radio Bay
Member
У малого здохли через 2 роки але air3snegurrrka: ↑ 18.07.2025 14:37 досить гарно себе показують теперішні Oppo Enco Air4 Pro
-
Евгений King
Member
Очікувати від TWS довгого терміну безпроблемної роботи - це як вірити в диво. 2 роки це гарний термін.Radio Bay: ↑ 18.07.2025 17:41У малого здохли через 2 роки але air3snegurrrka: ↑ 18.07.2025 14:37 досить гарно себе показують теперішні Oppo Enco Air4 Pro
Ще не придумали компактних вічних акб, тому які б не були TWS, їх реальний термін експлуатації 1-1.5 роки, далі автономність буде скорочуватись на очах, а коли акб в навушниках помре до 60%, вони можуть взагалі перестати працювати, або почати рандомно вимикатись і т.д.
Саме тому, на мою думку, купівля дорогих TWS (більше 70$), просто не доцільна справа, через рік їх вже дуже важко, або практично не можливо, продати як б.в. товар за якісь адекватні кошти.
Який сенс брати дорогі TWS якщо вони мають обмежений термін експлуатації?, акб в TWS розраховані всього лише на 200-300 циклів, з падінням ємності до 30%, це бляха лише до 1800 годин прослуховування музики.
DT770 Pro служать мені вже років 6, бездротові HyperX Cloud II Wireless - третій рік пішов і навіть якщо почне помирати АКБ - його можна змінити, в TWS заміна акб просто не передбачена в більшості випадків.
-
Radio Bay
Member
Евгений King
Увесь час на дроті, не замислювався з цього. Є сенс
Увесь час на дроті, не замислювався з цього. Є сенс
-
Ostin
Member
Ну якщо воно СПРАВДІ краще грає, і дійсно років 2 буде дарувати потрібні емоції - то це плата за безпровід, і вона не така вже й велика в наш час (маю на увазі ~70, а не 570Евгений King: ↑ 18.07.2025 18:04купівля дорогих TWS (більше 70$), просто не доцільна справа
-
SERGBILL
Member
не передбачена, але ще не зустрічав таких, в яких не зміг би замінитиЕвгений King: ↑ 18.07.2025 18:04 в TWS заміна акб просто не передбачена в більшості випадків.
-
Radio Bay
Member
Я взагалі не розумію навіщо суперзвук на вулиці. Трамвай він не *бе, він давить. У місті потрібно орієнтуватися, а не гав ловитиOstin: ↑ 18.07.2025 21:18Але погоджусь, якщо не музику, а просто щоб звуки і не кров з вух - то можна обмежитись якимись 20-30 баксів, а потім міняти на нові з того, що на ринку буде
-
snegurrrka
Member
Сьогодні забрав з магазину Sony Inzone buds - ось це просто любов з першого погляду/дотику/прослуховування
Трохи пішло часу розібратися з тим, що до чого, проте як тільки встановив на ПК Inzone HUB, оновив прошивку та переназначив керування сенсорними жестами, щоб було все необхідне (включно з балансом гучності для чату/гри), то тепер і на Playstation 5 все відмінно. Побалакали з другом в тусовці, він сказав, що дуже гарно чує і якість мікрофона цілком нормальна, нічого дивного.
Проте найбільше хочеться підсвітити саме зручність - з першого разу посадка у вухах ідеальною виявилася, за 3 чи 4 години використання підряд вуха не втомилися, необхідності поправляти їх не було, це дійсно вау.
Це дійсно дуже нішевий продукт для тих кому повнорозмірні навушники не підходять так само, як і дротові для використання з консоллю, але якість матеріалів, супер зручна посадка, дуже класний звук як для TWS і адекватний мікрофон - в цілому розумію за що довелося заплатити.
Трохи пішло часу розібратися з тим, що до чого, проте як тільки встановив на ПК Inzone HUB, оновив прошивку та переназначив керування сенсорними жестами, щоб було все необхідне (включно з балансом гучності для чату/гри), то тепер і на Playstation 5 все відмінно. Побалакали з другом в тусовці, він сказав, що дуже гарно чує і якість мікрофона цілком нормальна, нічого дивного.
Проте найбільше хочеться підсвітити саме зручність - з першого разу посадка у вухах ідеальною виявилася, за 3 чи 4 години використання підряд вуха не втомилися, необхідності поправляти їх не було, це дійсно вау.
Це дійсно дуже нішевий продукт для тих кому повнорозмірні навушники не підходять так само, як і дротові для використання з консоллю, але якість матеріалів, супер зручна посадка, дуже класний звук як для TWS і адекватний мікрофон - в цілому розумію за що довелося заплатити.
-
Ostin
Member
snegurrrka
До самих навушників претензій не маю, бо не слухав. Але формфактор "затички" на 3-4 години підряд - це дуже на любителя
що стосується Соні та їх аудіо, то маю стійке упередження, що там спершу цінник за бренд, а все інше дуже на здачу...
До самих навушників претензій не маю, бо не слухав. Але формфактор "затички" на 3-4 години підряд - це дуже на любителя
що стосується Соні та їх аудіо, то маю стійке упередження, що там спершу цінник за бренд, а все інше дуже на здачу...
-
lewerlin
Member
І так, і ні. Соні вміють в звук і бачення своє мають. В них вистачає достойних, навіть ціна/якість, продуктів(MDR-750 - повноцінна альтернатива 770/250 і SRH840). Але вистачає і лайна з наклейкою.Ostin: ↑ 21.07.2025 08:25що стосується Соні та їх аудіо, то маю стійке упередження, що там спершу цінник за бренд, а все інше дуже на здачу...
-
snegurrrka
Member
Ostin
100% на любителя, я зазвичай теж роблю регулярні перерви і не слухаю по 3-4+ години підряд нічого, проте вчора просто як тест вирішив зробити і насправді досить швидко забув, що в мене у вухах навушники, наскільки комфортними вони виявилися. Чи потрібні вони більшості споживачів - навряд, проте своїх користувачів точно порадують (наприклад тим, що вм'ятин на голові не залишають після тривалого прослуховування
)
100% на любителя, я зазвичай теж роблю регулярні перерви і не слухаю по 3-4+ години підряд нічого, проте вчора просто як тест вирішив зробити і насправді досить швидко забув, що в мене у вухах навушники, наскільки комфортними вони виявилися. Чи потрібні вони більшості споживачів - навряд, проте своїх користувачів точно порадують (наприклад тим, що вм'ятин на голові не залишають після тривалого прослуховування
-
StTechnik
Member
Решил немного обновить звук с ПК и дошла очередь до наушников. Меняться будут Audio-Technica ATH-SR9, а вот на что - были долгие метания. Рассматривались и Баеры 800, и 900 в про сериях. И Сенх 400 про, и 600 и 650, и что то более экзотическое. Типа на планарах и такое прочее. Ну и выбор пал на условную новинку от Сенх - HD 490 Pro в комплектации Plus (две пары амбушюр причем разных по звуку и накладка запасная на глупую башку). По обзорам они Ок, но как оно в живую - смогу поделиться в среду. Если конечно будет кому то интересно 
-
lewerlin
Member
StTechnik: ↑ 09.08.2025 10:01Меняться будут Audio-Technica ATH-SR9
Амм... А в чому сенс? SR9 віджили?StTechnik: ↑ 09.08.2025 10:01Рассматривались и Баеры 800, и 900 в про сериях. И Сенх 400 про, и 600 и 650, и что то более экзотическое
-
Radio Bay
Member
Закрытые на открытые? Будет интересноStTechnik: ↑ 09.08.2025 10:01Если конечно будет кому то интересно
-
StTechnik
Member
SR9 - отличные наушники. Там есть и ширина сцены, детальность, очень неплохие прям высокие (хотя в некоторых отзывах писали что кого то бесят - не знаю меня не бесили) и бас такой вполне очень. Но... С одной стороны они старички чуть чуть, амбюшуры поменял - вид новых. Но хочется какого то нового экспириенса что ли. А SR9 подарю кому нибудь скорее всего.lewerlin: ↑ 09.08.2025 11:13Амм... А в чому сенс? SR9 віджили?
Ну и сенс - да, правильно Radio Bay сказал - закрытые на открытые - будет интересно
-
Radio Bay
Member
Открытые и работа, субъективно. Ты не полностью отмораживаешься, нет четкого перехода между мирами. Ты как бы тут и как бы там. В результате о них забываешьStTechnik: ↑ 09.08.2025 11:23К слову в открытых я еще долго не сидел, так что бы по 3-4-5 часов за работой
-
StTechnik
Member
Вот это как раз то что мне и нужно.Radio Bay: ↑ 09.08.2025 12:38Открытые и работа, субъективно. Ты не полностью отмораживаешься, нет четкого перехода между мирами. Ты как бы тут и как бы там. В результате о них забываешь