Барбарис: ↑
27.03.2026 13:24
MqM, це помітно з загальних постів, як про ігри, так і з посту про дисидентів - узагальнення всіх людей.
А не занадто ваш аналіз обширний? це вже тягне на цілу експертну роботу

Психолог за це взяв би чимало, а тут безкоштовно й таке
Я не думаю, що вим насправді займалися, а не перейшли з теми про Сталкер де вас зачепив конкретний пост про екстракшен.
Боже, та де я узагальнюю всіх людей? Процитуйте
Навіть у цій темі я не писав такого
Отправлено спустя 9 минут 38 секунд:
Ostin: ↑
27.03.2026 13:27
MqM: ↑
27.03.2026 13:16Якби нас захищали переважно наловлені, то чому така нестача солдат? І чому ж тоді ті хто пішов в перші дні досі воюють який рік майже без відпусток? Є чимало прикладів коли люди роками не бачили родини
По першому - стало суттєво важче ловити, бо як не заброньований, то інвалід, а як придатний - то вже трохи розібрався, як уникати і на блок-пост не їде. Вчора спілкувався зі знайомим військовим, то час в днях до завозу нової партії з тцк дуже суттєво виріс.
По другому тут навіть коментувати нічого) Коли система всрана від самого початку, то всі причетні, кому не пощастило, будуть тягнути ярмо за всіх, доки не помруть.
MqM: ↑
27.03.2026 13:12Це те саме, що спитати людину, яка жертвувала на дитячий притулок, а гроші розікрали, а вихователі буди садистами.
І зробити висновок: «не треба жертвувати дітям»
Ну так, не треба жертвувати в притулок. Хочеш щось зробити - зроби сам. Купи, привези, роздай, одягни, нагодуй. Але без посередників. Все ж очевидно.
Я може пропустив, але де були якісь обіцянки? Чи просто люди думали, що не може ж влада бути такою кінченою? Ну таке, в перший раз всі помиляються.
Щодо притулків куплені речі, як от одяг теж розкрадаються. Хіба от нагодувати це точно в шлунках дітей гарантовано залишиться, але це прицлеться тоді щодня робити особисто.
Мені от цікаво скільки людина реально фізично здатна проконтролювати усіляких волонтерських фондів?
Он вище людина писала, що донатить військовим, то їй тепер щоразу власноруч приїздити вручати, а потім їздити на нуль проводити інвентиразацію майна? Ну щоб точно уникнути подібних ситуацій.
Можна ж привести інші приклади, коли система не працює, то однаково знайдуться лазівки обдурити. Тоді призодимо до висновку нікому не можна довіряти.
Як мінімум військових обманули по виплатам, законним підставам по списуванню з війська, допомозі після поранення і тд. Там суто по законам вистачає, а не по моральній стороні