Новости
Последние статьи и обзоры
Какие витамины купить для роста и наращивания мышечной массы?
-
viperest1
Member
Лише перекладина-штанга в віці особливо від 14-20 років посадить ріст на %45-50(в той час коли мої ровесники в основному на голову від мене вищі я маю ріст 169 см.,а могло бути більше).а перекладина
+гантелі(штанга без фанатизму) і ДОТРИМАННЯ РЕЖИМУ бо без цього успіху не досягнеться.Для збереження нормальної фігури (рельєфу) і м"язів , і повірте все це залиться на довгі роки навіть після того коли все залишете.І не надійтеся,що за 1-2 місяці доб"єтеся потрібного -потрібно величезне терпіння , а також хтось з ким ви зможете займатися разом(конкуренцію в цьому плані ніхто не відміняв
).
-
Макsim
Member
viperest1
ну со штангой так: 3 подхода по 20-25раз 50-55кг (мой вес 60). Вродь без фанатизма
А на турнике как, висет или подтягиватся? Я подтягиваюсь прямым хватом 15-20раз. А вот гантелями не пользовался совсем...
ну со штангой так: 3 подхода по 20-25раз 50-55кг (мой вес 60). Вродь без фанатизма
А на турнике как, висет или подтягиватся? Я подтягиваюсь прямым хватом 15-20раз. А вот гантелями не пользовался совсем...
-
viperest1
Member
Рифмоман
на перекладині і висіти, і підтягуватися.Штанга 3 підходи по 6-8раз+потрібно знайти гантелі обов'язково(8 кг.),бо є повно комплексів вправ з гантелями на всі м'язи. І не рекомендую зациклюватися лише на біцепсі,дельті,а працювати з всіма м'язами ,щоб все було пропорційно.
на перекладині і висіти, і підтягуватися.Штанга 3 підходи по 6-8раз+потрібно знайти гантелі обов'язково(8 кг.),бо є повно комплексів вправ з гантелями на всі м'язи. І не рекомендую зациклюватися лише на біцепсі,дельті,а працювати з всіма м'язами ,щоб все було пропорційно.
-
такоэ
Member
viperest1
То у тебя гены такие, на них ничего не влияет - ни штанга, ни пиво.
То у тебя гены такие, на них ничего не влияет - ни штанга, ни пиво.
-
Макsim
Member
viperest1
Штанга 8кг ?
И что я ею накачаю ?)) Еще и за 8 раз ?)) Тогда уж без штанги...гантелями заменю...
А висеть сколько ? Пока сил хватит ?
Теперь осталось понять чем питатся и какие упражнения с гантелями делать.
Штанга 8кг ?
А висеть сколько ? Пока сил хватит ?
Теперь осталось понять чем питатся и какие упражнения с гантелями делать.
-
viperest1
Member
такоэ
штанга своє таки зробила,бо і я і мій друг такого ж росту(його тато біля 180-185 см.,мама десь 170 см.).Його ріст 168 см.Хоч можете перевірити
на комусь .
Добавлено через 41 секунду:
Гантелі 8 кг.
Добавлено через 3 минуты 19 секунд:
Я потім знову буду за компом.Маю всі вправи і т.д. Можу кинути на файлообмінник якийсь.Але пізніше це все.
Добавлено через 41 секунду:
Гантелі 8 кг.
Добавлено через 3 минуты 19 секунд:
Я потім знову буду за компом.Маю всі вправи і т.д. Можу кинути на файлообмінник якийсь.Але пізніше це все.
-
Макsim
Member
Во чего ношел :
Завтрак: отварные яйца, творог со сметаной, а также манная каша с джемом и молоко с булочкой
Обед: порция густого овощного супа с ломтиком черного хлеба и кусочком отварного мяса, а также печеный картофель и овощной салат
Полдник: фрукты, а также чай и булочка с джемом
Ужин: каша с маслом, а также варенье из черной смородины и молоко
Незадолго до сна: кефир или простокваша
Завтрак: отварные яйца, творог со сметаной, а также манная каша с джемом и молоко с булочкой
Обед: порция густого овощного супа с ломтиком черного хлеба и кусочком отварного мяса, а также печеный картофель и овощной салат
Полдник: фрукты, а также чай и булочка с джемом
Ужин: каша с маслом, а также варенье из черной смородины и молоко
Незадолго до сна: кефир или простокваша
-
такоэ
Member
viperest1
Гены, батенька, гены всему голова, истинно говорю. У моего знакомого который весил в лучшие времена кил 70 два сына, у обоих кулак как твой в перчатке.
Гены, батенька, гены всему голова, истинно говорю. У моего знакомого который весил в лучшие времена кил 70 два сына, у обоих кулак как твой в перчатке.
-
Макsim
Member
viperest1
Ок
Если бы я знал раньше
С 14 лет штангу тягал...надеюсь еще подросту на 5 см 
Ок
Если бы я знал раньше
-
viperest1
Member
Те що треба(мої рідні казали,що за те що я тоді проїдав можна було стадо свиней вигодувати
) .
-
Макsim
Member
http://www.planeta.co.ua/other/exercises.php" target="_blank Для гантель
-
viperest1
Member
ну нехай буде так , не буду спорититакоэ:viperest1
-
Макsim
Member
viperest1
хех) Посмотри еще про гантели
хех) Посмотри еще про гантели
-
viperest1
Member
Всі вправи,що треба лише 3-тю не рекомендую(можна заробити по чайнику - перевірено досвідом
).
-
такоэ
Member
перевела народ медицина, естественного обора нет и генов нет, дальше будет ещё хуже. 
-
Макsim
Member
viperest1
знаю, со штангой делал так
Ну все, я все для себя выяснил, остались мелочи :
Штангу сколько кг тягать ? Или вообще не тягать ?
И стоит ли покупать креатин для набора массы ?
знаю, со штангой делал так
Ну все, я все для себя выяснил, остались мелочи :
Штангу сколько кг тягать ? Или вообще не тягать ?
И стоит ли покупать креатин для набора массы ?
-
viperest1
Member
Штангу тягати ,як писав вище і ск. кг.можеш стільки тягни. якщо чесно не раджу купляти добавки,бо організм привикне і потім буде плачевно.
-
Макsim
Member
viperest1
Спасибо за советы
Ну витамины то можна ? С и Е для роста....
Спасибо за советы
-
viperest1
Member
само собою,що можна.Але якщо не помиляюся то вітамін Е для вагітних(жінка п'є такий)Рифмоман:viperest1
Спасибо за советыНу витамины то можна ? С и Е для роста....
-
Макsim
Member
viperest1
Да, и для спортсменов тоже играет большую роль, витамин Е поддерживает нормальную деятельность
мускулатуры, снимает судороги ног, укрепляет выносливость, и в сочитании с вит. С увеличивает количество гармона роста в крови на 25%.
Да, и для спортсменов тоже играет большую роль, витамин Е поддерживает нормальную деятельность
мускулатуры, снимает судороги ног, укрепляет выносливость, и в сочитании с вит. С увеличивает количество гармона роста в крови на 25%.