Последние статьи и обзоры
Новости
сервер CoD MW3
-
ASSASSIN-X
Junior
створив свій сервер CoD MW3, хочу зробити на ньому багато режимів,ну типу кожна наступна карта - наступний режим, і зіштовхнувся з проблемою: в самій грі недостатні можливості для створення класів зброї, ну наприклад замутив режим "зараження" і не знаю як у зомбаків прибрати патрони, або режим "останній патрон" (чи якось так) і незнаю як на снайперку повісити глушак, може хтось знає сайт на якому це все є або якусь прогу, хелп плз
-
7wat
Member
http://cod4you.ru/19-cod8-mw3-nastroyka ... rvera.html" target="_blank
учимся насиловать гугл.
учимся насиловать гугл.
-
ASSASSIN-X
Junior
гугл я згвалтував до втрати сил, саме тому і написав сюди, пів дня гуглив на цю тему, в твоєму посиланні все те що я знав і так, а от саме про набої в зомбарів там нічого ненаписано (наскільки я побачив).
В тому конфігу більше тисячі рядків тому для економії ресурсу своїх очей я й написав сюди
В тому конфігу більше тисячі рядків тому для економії ресурсу своїх очей я й написав сюди
-
ASSASSIN-X
Junior
можна якось взламати адмінку сервера? і якщо можна то як захиститися від взлому? сьогодні зайшло пару юзвірів на мій серв і почали засирати чат голосовий чат і читер, і я незміг нікого забанити, довелося перезагружати сервер, може це просто консолька зависла, але мені здається що це взлом консольки чи щось на подобі того.
на всякий випадок rcon доступ я прибрав
на всякий випадок rcon доступ я прибрав
-
7wat
Member
Да, именно на тысяче рядков и можна настроить сервер, а вы думали скачал игру вкинул левый конфиг - и ты адский одмин крутого сервера ?Хороший сервер собирается индивидуально, по крупицам. Что значит патроны у зомбаков, они ж вроде не умеют стрелять ?
Есть такая штука - антибан (принципов работы много). Вообще самая лучшая игра та где нет самой худшей твари в этом мире - человека.
Есть такая штука - антибан (принципов работы много). Вообще самая лучшая игра та где нет самой худшей твари в этом мире - человека.
-
ASSASSIN-X
Junior
ммм ясно. тут така штука, я не збирався вкидати якийсь лівий конфіг і буте ацким адміном. я хочу просто грати з своїми друзями на своєму серві, а ліві гравці це як бонус.
я тому тут і написав щоб ви підказали де мені знайти інфу по конфігам, я ж не розраб КоДа і вищої ІТ освіти немаю.
одну з причин чому неможливо забанити гравця я знаю: в його імені є пробіли.
інше питання - як банити гравця з пробілами?
можна через ID.
але як дізнатися id гравця? коли ввожу в консоль статус то пише кучу всякої хріні.
id наскільки я розумію це 6 цифр, бо в програмі teknoMW3 Admin tool він показується як порядковий номер гравця(1,2,3....).
Добавлено через 5 минут 36 секунд:
стандартний клас інфекції, або створений через гру всеодно в зомбаків є патрони.
я не знаю як їх прибрати.
є в них патрони, і стріляють вони дуже добре, от
Добавлено через 4 минуты 16 секунд:
покищо зомбо режим я відключив, зараз стоять 9 різних режимів. а один я спеціально створив для гри з друзями от: кожен сам за себе, свої класи відключені, мінімум XP, 6 класів зі снайперками, всі з глушаками, додаткові пушки- p99 з глушаками, радар, ніж або с4, нагорода за серію - спеціаліст
адрес сервера UA:::ASSASSINS:::
я тому тут і написав щоб ви підказали де мені знайти інфу по конфігам, я ж не розраб КоДа і вищої ІТ освіти немаю.
одну з причин чому неможливо забанити гравця я знаю: в його імені є пробіли.
інше питання - як банити гравця з пробілами?
можна через ID.
але як дізнатися id гравця? коли ввожу в консоль статус то пише кучу всякої хріні.
id наскільки я розумію це 6 цифр, бо в програмі teknoMW3 Admin tool він показується як порядковий номер гравця(1,2,3....).
Добавлено через 5 минут 36 секунд:
стандартний клас інфекції, або створений через гру всеодно в зомбаків є патрони.
я не знаю як їх прибрати.
є в них патрони, і стріляють вони дуже добре, от
Добавлено через 4 минуты 16 секунд:
покищо зомбо режим я відключив, зараз стоять 9 різних режимів. а один я спеціально створив для гри з друзями от: кожен сам за себе, свої класи відключені, мінімум XP, 6 класів зі снайперками, всі з глушаками, додаткові пушки- p99 з глушаками, радар, ніж або с4, нагорода за серію - спеціаліст
адрес сервера UA:::ASSASSINS:::
-
ASSASSIN-X
Junior
ааа як банить читерів? деяких читерів неполучається банить, їх система небачить, аааа гуру поможи плз)
-
7wat
Member
насколько помню баны есть по айди, айпи, флеш... пробуй через айпи.
-
ASSASSIN-X
Junior
через нік і айпі - не паше! ще якісь є?
Добавлено через 54 секунды:
набридло натскати "kick all" щоб викинути всіх з серва разом з читером
Добавлено через 54 секунды:
набридло натскати "kick all" щоб викинути всіх з серва разом з читером
-
ASSASSIN-X
Junior
тимчасовий бан працює) ставлю на 0 і походу як вічний.
хтось знає як змінювати гравітацію на серві? (щось мені здаєтья що це не так то і просто зробити)))
На інших зомбосервах у мене навіть коли я незаражений виходить запригнути на ліхтар на карті downturn, а на своєму невиходить, скоріше за все це гравітація
хтось знає як змінювати гравітацію на серві? (щось мені здаєтья що це не так то і просто зробити)))
На інших зомбосервах у мене навіть коли я незаражений виходить запригнути на ліхтар на карті downturn, а на своєму невиходить, скоріше за все це гравітація
-
Seregao
Member
Выкинь и забудь про неё. Играть невозможно в онлайне. Такое впечатление, что все ущербные только в ней и тусят. Будешь всё свободное время тратить на борьбу с умственно неполноценными.
-
ASSASSIN-X
Junior
я вже знаю як боротися абсолютно з усіма читерами, знайшов плагін на гравітацію, тільки тепер хочу знайти такий плагін чи переробити цей щоб можна було малу гравітацію включати і виключати коли захочу під час гри
-
7wat
Member
Я вообще в код 4 играю:) В мв2 когда был айвнет можно было редко поиграть, а сейчас просто ужос что в МВ2 что в МВ3 - одна школота психованная и ушербные-читеро-задроты. Самый лучший мультиплеер это тот где нет людей))) ну на крайняк тот который никого не интересует 

-
ASSASSIN-X
Junior
згоден, але на те я й адмін щоб чистити сервер від збиткових, до тогож я люблю грати зі своїми друзями (тобто з тими кого я знаю в оффлайні (в реалі)) на своєму сервері, а всі інші нуби для нас просто як мясо, головне щоб не матюкалося і не читерило, а ми в режимі "кожен сам за себе" з друзями кооперуємося в одній будівлі і вбиваємо заблукавших жертв))) як нубів це дратує)
особливо в моєму режимі "кожен сам за себе" там де одні снайперки з p99, портативний радар, с4 або ніж кидальний (це залежить від того яка снайперка в комплекті, чим краща снайперка - тим гірше спорядження) і глушаки, серія вбивств - спеціаліст.
ми по скайпу розмовляємо щоб випадково не замочити один одного.
якщо грати з друзями і на своєму сервері - дуже навіть цікаво!)
особливо в моєму режимі "кожен сам за себе" там де одні снайперки з p99, портативний радар, с4 або ніж кидальний (це залежить від того яка снайперка в комплекті, чим краща снайперка - тим гірше спорядження) і глушаки, серія вбивств - спеціаліст.
ми по скайпу розмовляємо щоб випадково не замочити один одного.
якщо грати з друзями і на своєму сервері - дуже навіть цікаво!)