viperest1:axotnik
я просто так спокійно спати буду,а так би всю ніч заснути не міг-переживав
Последние статьи и обзоры
Новости
Львів !
-
axotnik
Member
-
viperest1
Member
Привіт.У зв'язку з моєю роботою виникла необхідність пройти м'яко говорячи курси "Системного адміністратора".Хто,що порадить?Потрібно дійсно,щоб показали і навчили,бо папірець без знань мені не потрібен.Дякую.Просто довго думав,а сьогодні вирішив спробувати свої сили на іншому робочому місці
-
stean22
Member
хто знає шо таке.дисковод читає тільки диски в яких є "autorun.exe" при спробі відкрити інші диски(наприклад просто з зображенням)появляється вікно "операцію відмінено через обмеження встановлені для цього комп'ютера.зверніться до системного адміністратора" може хтось знає?
-
TJey
Member
хтось може знає де краще відремонтувати пральну машину ? кріма ІВіта сервіс - ну їх нафіг з такими цінами . Ariston margarita 2000
-
Черный жнец
Member
TJey
- спойлер
- http://maisterok.lviv.ua/index.html
http://pilot-service.cc.ua/index.html" target="_blank
приватний майстер Тел 247–76–75, (097) 115–47–74 Валера
Правда їхніми послугами особисто не користувався так що про ціну чи якість виконання нічого не скажу
-
TJey
Member
Черный жнец
наразі дякую ! хоча сам їх також був найшов ... потім відпишусь
наразі дякую ! хоча сам їх також був найшов ... потім відпишусь
-
axotnik
Member
сьогодні прозрів з магазину дефіс - замовив вчора ввечері собі комплект,кажу хай буде доставка кур'єром ,спочатку вони мені пробували втерти доставку за 50грн,потім на сайті показав їм,що 20
далі той ,що доставляв заблукав,та і доставили замість 14.00 о 18.00
не магазин а конторка
далі той ,що доставляв заблукав,та і доставили замість 14.00 о 18.00
не магазин а конторка
-
TJey
Member
-
Fishnya
Alex
TJey
у нас драг всё-время дорожает. последний раз был по 50 грн. при никаких условиях. поесть-попить - втридорога. сесть негде отдохнуть, есть тенденция к росту стоимости. даже обидно отдавать деньги.
у нас драг всё-время дорожает. последний раз был по 50 грн. при никаких условиях. поесть-попить - втридорога. сесть негде отдохнуть, есть тенденция к росту стоимости. даже обидно отдавать деньги.
-
axotnik
Member
150грн?
я бачив одну з машин- учасників
за такі гроші там має бути ф1
я бачив одну з машин- учасників
за такі гроші там має бути ф1
-
CooLeR*OK
Member
Мені також чути, задовбали вжеа зара вже чути рев моторів .
За 150 грн не піду.
-
TJey
Member
тікишо повернувся через зубру пройшов сволочі забор поставили і ше сіткою зеленою яку можно порвати шоб подивитись . звук просто жесть ! сьогодні день тренувань 50 грн. Всі говорять по російськи .було навіть дві аварії не серйозні. Подивився на стадіон з близька і враження не дуже дуже роздратувало те що обкруг самого стадіону майданчик досить великий забором закрили треба було блукати багато км.
-
Ar2r
Advanced Member
Привітулі. Підкажіть, скільки буде коштувати таксі зі Львова до Східниці або до Трускавця.
-
viperest1
Member
Ar2r
у Львові на головному ж.д.вокзалі маршрутки є в Стрий(приїжджаєш в Стрий) на ж.д. вокзал.В Стрию є маршрутки на Дрогобич їдеш в туди.А з Дрогобича 12 км в Трускавець.І дешевше і нікуди йти не треба все їде з вокзалів.
Добавлено через 1 минуту 48 секунд:
Або з ж.д у Львові з приміського йде електричка Львів - Трускавець так ще простіше
у Львові на головному ж.д.вокзалі маршрутки є в Стрий(приїжджаєш в Стрий) на ж.д. вокзал.В Стрию є маршрутки на Дрогобич їдеш в туди.А з Дрогобича 12 км в Трускавець.І дешевше і нікуди йти не треба все їде з вокзалів.
Добавлено через 1 минуту 48 секунд:
Або з ж.д у Львові з приміського йде електричка Львів - Трускавець так ще простіше
-
Ar2r
Advanced Member
viperest1 Якщо вже на те пішло, то зі Львова з вокзалу йде маршрутка до чи то до Трускавця чи то до Борислава, а звідти до Східниці. Здається навіть є маршрутки Львів-Східниця. Я так вже їздив. Але мені потрібно таксі, бо я з малою дитиною.
-
viperest1
Member
А якщо з дитиною то все ясно ,так на тому ж вокзалі таксистів повно .А стосовно цін навіть приблизно не знаю - не користуюся їх послугами.
-
Ar2r
Advanced Member
Ясно, що їх там повно, але хочеться дізнатися ціну, може дуже дорого, то розглядати якісь інші варіанти.
-
TJey
Member
Ar2r
знайомий працює на таксі ( сітроен берлінго ) запитаюсь скільки би коштувало і відпишу тутка
знайомий працює на таксі ( сітроен берлінго ) запитаюсь скільки би коштувало і відпишу тутка
-
stean22
Member
всім привіт)може хтось знає в чому проблема..айфон 3g після розрядки не хоче заряджатись показує що батарея сіла..при підключенні до компа те саме
-
Fishnya
Alex
stean22
ему хард резет сделать можно, помогало. если нет - тогда контроллер питания.
ему хард резет сделать можно, помогало. если нет - тогда контроллер питания.