Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

prosha_evolist

Чувак, я не знаю, шо у тя за охлад :D , да и может мы разными инструментами температуру меряем но... у меня в линпаке температура ядер 79 градусов!!! 3*140 на вдув, 2*140 + 1*120 на выдув ну и залман 9500 на полных оборотах!!! Температуру смотрю CoreTemp 0.99.7.3
Правда проц подразогнан с 2.5 до 3.15ГГЦ но без разгона в фолдинге 60 градусов на ядрах - стабильно
prosha_evolist
HWBOT OC Team

так не сравнивай залман 9500 и перформу 10)

при том что у меня фронтовые работают токо на 1200(можно 1800,но звук..)

по сравнению с боксом на номинальной частоте после перехода на перформу температура упала на 16-20 градусов)
раньше в Linx грелся до 55 :shuffle:

а может у тебя в проводах бардак? :spy: :gigi:
-stan-
Member

не ссорьтесь... дерьмопаста у вас разная :gigi:

и еще процессоры, разница между 2-х и 4-х ядерным все-таки есть...
oleg_qwerty
Member

вот те бардак: :-P
http://imgur.com/rgqF1" target="_blank
все провода за поддоном

Добавлено через 30 секунд:
а вот дерьмопаста у меня хреновая, не спорю :gigi: :gigi:
ronemun
Advanced Member

prosha_evolist
Вибач за сарказм, але мене завжди дивували люди, які тратились на суперохолодження для суперслабих проців. В мене дома вже 2 роки 4 ядер Феном (в розгоні 120Вт) на напрузі 1,4В тримає 3 ГГц на кулері за 7 дол (суцільний алюміній і дешевий 80мм вентилятор). Без жодного вентилятора в корпусі (крім блока живлення). І одна або дві відеокарти по 75 Вт (або одна на 200Вт). І корпус під столом в куті біля стіни. І нічого, тихо навіть, хоча темпа проца в LinX-під 90). А твій проц максимум зїсть 60-65Вт ( на 3,33 ГГц). Для 65 Вт тре лише просто кулер малий з мідним сердечником, або весь алюмінієвий з висотою ребер хоча б 30мм (і будь-який 80-90 мм тихий вентилятор).
Щодо зовнішніх вентиляторів, то найтихіший вентилятор - ніякий вентилятор, якщо деталі не перегріваються.
Так що став 3,33 ГГц (333*10) :yes: і не бійся. Якщо кулер на проці дозволяє. Ну, якщо проц впиратиметься - 3,2ГГц (320*10)
Последний раз редактировалось ronemun 14.06.2012 19:33, всего редактировалось 1 раз.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

у меня термопаста меня та что шла в комплекте с перформой

oleg_qwerty
да ,реально бардак :-P :gigi: http://s019.radikal.ru/i621/1205/0f/acbb096f2046.jpg" target="_blank
p.s темпа видеокарты при фолдинге выше 43 не поднимается(при макс разгоне(максимум в афтербурнер)- 49 градусов)

Добавлено через 1 минуту 36 секунд:
ronemun
просто я его недорого купил(врод 250) да и на будущее поддерживает ам3+ и 211

да и может ето подсознательная боязнь перегрева(на старом компе после 20 мин нфс карбона был перегрев,правда я не говорю скоко там пыли было :gigi: )
Последний раз редактировалось prosha_evolist 14.06.2012 19:36, всего редактировалось 1 раз.
ronemun
Advanced Member

Так, хватить не по темі, давайте або дуже конкретні пропозиції для розгону, або тільки по фолдингу!! :nunu:
Розгін тому, що напряму (ще й в прогресії) впливає на очки у фолдингу.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

ок :)
есть смысл розгонять видеокарту?
Шаженла
Member

ronemun
Доктора изобрели что то новенькое?

prosha_evolist
Нет. Купи новую :gigi:
oleg_qwerty
Member

ronemun
по теме: замечен такой глюк, когдс считает и на проце и на видео, то расчет на проце засыхает, ETA UNKNOWN, Estimsted PPD 20-30, 99.99% Complete. Стоит удалить видео как проценты показывают уже 80-85, ППД поднимается и задача нормально досчитывается. При совместной работе видео и процессорной задачи даже темпа на проце на 3-4 градуса ниже. Есть какой-то способ указать клиенту (7.1.52) приоритеты, чтоб больше внимания уделялось как раз процессору, а не видео?
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Шаженла
деньга нету :( :shuffle:
oleg_qwerty
Member

prosha_evolist
с деньга любой купит, а ты так попробуй :gigi: :lol: :super:
ronemun
Advanced Member

prosha_evolist
карта дещо слаба. але розгін для відеокарт простий - піднімаєш частоту для відеопроца і тестуєш 10 хв у OCCT 3.1.0 (саме в цій версії, вона краще знаходить помилки відео, ніж 4 версія). Звичайно ж, викорстовувати лише тест для відео. Виставляти підрахунок помилок обовязково. Не має бути жодної помилки. Память не розганяти (нічого не дасть). Відеопроц можна розігнати Msi Afterburner, Rivatuner, EVGA Precision. Якщо выдеокарта підтримує - піднят напругу, але дивитись за температурою при тесті (OCCТ дуууже сильно гріє)
Але знааачно більше очок принесе проц, якщо розженеш до 3,2-3,33 (твій проц дасть у задачах 70хх - десь 5,5тис в добу, у 804х - 3тис)
prosha_evolist
HWBOT OC Team

ronemun
та я знаю что лучше память не гнать)
да и карту буду менять токо после мать,проц,бп(поскольку если менять так сразу на норм не меньше чем 570)
oleg_qwerty
ну,так я себе пол компа и сделал (ну и шара тоже есть :D блок,корпус,еще один блок продал :gigi:)
oleg_qwerty
Member

prosha_evolist
у тя точно ASUS P5KPL ? на твоей фотке плата миниАТХ, а вот ASUS P5KPL:
http://www.easycom.com.ua/mboard/asus_p5kpl/?lang=ru" target="_blank
99,9% что у тебя разгон упирается в память, у моего друга такой же проц бегает на 3,3 ГГЦ на боксовом кулере. Копай БИОС, чтоб уменьшить разгон памяти, можешь даже малость занизить ее скорость - много не потеряешь. Ну а за разгон видео... та нечего там гнать-то, если честно (без обид) :)
prosha_evolist
HWBOT OC Team

та,ладно,было-бы чего обижаться)
ronemun
Advanced Member

oleg_qwerty:ronemun
по теме: замечен такой глюк, когдс считает и на проце и на видео, то расчет на проце засыхает, ETA UNKNOWN, Estimsted PPD 20-30, 99.99% Complete. Стоит удалить видео как проценты показывают уже 80-85, ППД поднимается и задача нормально досчитывается. При совместной работе видео и процессорной задачи даже темпа на проце на 3-4 градуса ниже. Есть какой-то способ указать клиенту (7.1.52) приоритеты, чтоб больше внимания уделялось как раз процессору, а не видео?
Дивно, в мене такого ніколи не було, всі версії 7-го клієнта автоматом виставляли для процесів (fahcore*.exe) ОДНАКОВИЙ пріоритет, і самий мінімальний зі списку у диспетчері задач (низкий).
Прослідкуй, які пріоритети цих процесів у тебе. Також, у 7 клієнті, в настройках на закладці Advanced подивись, яке значення вибране для FAH core priority - Lowest чи Slightly. В мене всюди стоїть по замовчуванню, тобто Slightly, і все нормально рахує. (здається, одне з них означає, що розрахунок на проці буде вестись тыльки тоді, коли проц зовсім вільний. Очевидно, що тоді клієнт відео просто не дасть запрацювати клієнту проца. Але може то я плутаю переклад :)
Раніше, памятаю, з старим клієнтом (6,23 для проца і 6,3? для відео) була проблема - вони не виставляли автоматом пріоритет на мінімальний, і результати конкуруючого клієнта сильно просідали. Тому вірно щоб пріоритети всіх клієнтів були однакові. Хоча відеокарта використовує проц несильно, порівняно з процом, все одно, зменшення її пріоритета відносно проца сильно сповільнює клієнт відео, а збільшення пріоритету - сильно сповільнює клієнт проца.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

oleg_qwerty
Member

ага! стояло Lowest, а видяшка у меня - радеончик, к процу неравнодушный, от он его пригружал и процессорный клиент останавливался. Поставил на Slightly, посмотрю, что будет. Спасибо за подсказку :beer:
ronemun
Advanced Member

Радеон, а яка версія ядра відеоклієнта - 16?
попередні версії ядра, перед 16-ю, сильно жерли проц, а 16-а, кажуть, мало.

пишуть що відеоклієнт для АМД відеокарт використовує одне ядро проца для своїх справ, і, тому клієнт проца, включений на всі ядра, починає тормозити. Тоді, певно тре клієнт проца включати на один потік меньше (а якщо в системі є гіпертрейдінг - то, може, і на 2 потоки меньше?). Тоді втрати в проці будуть більші, ніж відеокарті заробиш. Тож краще клієнт проца включити на всі потоки, але виставити вищий пріоритет ніж для клієнта відео (на 1 ступінь)
Последний раз редактировалось ronemun 14.06.2012 20:44, всего редактировалось 6 раз.
Ответить