Новости
Последние статьи и обзоры
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
ronemun
Advanced Member
oleg_qwerty 200.000 
-
colapc
Member
Блин,поставил новую видюху ,и не могу включить на ней фолдинг. Даже 7 клиент переставлял ,не помогло. 
что делать ?
что делать ?
-
ronemun
Advanced Member
Драйвера поставив повністю, з PhysX?. Запусти Панель контролю Нвідії, знайди настройки двіжка PhysX і постав в якості пристрою саме відеокарту, а не процесор (по замовчуванню). Ще може бути що в тебе включена відеокарта Інтел, а в Нвідії шиза - вона відключає PhysX, якщо в системі є відеокарта не Нвідії, навіть якщо вона не основна. Тоді тре патч PhysX-mod (шукай в неті, там просто). Ну, або просто відключи в біосі відеокарту Інтела, але тоді втратиш апаратну підтримку інтелівського відеокодера (в принципі, він і так не буде працювати, якщо до нього не підключити монітор, але є деякі мамки на z68 які обходять це).
-
colapc
Member
Драйвер 301.32
Добавлено через 1 час 37 минут 40 секунд:

Добавлено через 1 час 37 минут 40 секунд:
не просто ,то что нашол не помогло,переставил кучу драйверов - не помогло. Что делатьronemun:Тоді тре патч PhysX-mod (шукай в неті, там просто)
-
ronemun
Advanced Member
Не помогло? Дивно. В мене GTX470 стоїть разом з Radeon 3870, то просто поставив:
а) сумісний з останньою версією патча драйвер відеокарти
б) сумісний з останньою версією патча драйвер PhysX (в мене він був разом з драйвером відеокарти, тобто обидва одночасно були сумісні. Може в тебе проблема в тому, що ти спочатку поставив останні драйвера відео і PhysX, які виявились не сумісні з останнім патчем, а потім стер драйвер лише відеокарти, а PhysX залишив)
в) патч PhysX mod 1.05.
Все тре робити з правами адміна. Оскільки в мене 3870 основна (робоча, тобто саме до неї монітор приєднаний), то мені прийшлось потім для настройки PhysX переключити монытор на 470 (тільки тоді зявляється панель управління Нвідії) і в ній настроїв процесором PhysX не простий проц, а саме відеокарту Нвідії. Аж тоді включився PhysX. Тоді я зміг переключити монітор на Радеон 3870, але PhysX при цьому залишався, тож я зміг настроїти клієнт фолдингу на розраунки саме на Нвідії.
Отже ще підказки:
Запусти GPU-z, вибери внизу відео Нвідії і подивись чи включений PhysX (він же Cuda). Якщо так - то патчити вже нічого не тре, тільки у клієнті фолдингу вірно вказати номер відеокарти (тобто, якшо клієнт 7, в настройках слота gpu тре виставити вірний номер відеокарти. Всього номерів є від 0 до 15, но в тебе 0 або 1 (якщо відеокарти дві. номера присвоюються по порядку ініціалізації пристроїв операційною системою).
Оскільки писати можна ще багато, уточни, будь-ласка, дані:
а) версія встановлених драйверів відео і PhysX сумісна з останнім патчем PhysX mod 1.05 (сам патч має бути встановлений після драйвера відео і PhysX)
б) куди включений монітор - у відеокарту Інтела чи Нвідії (тре у Нвідію)
в) у GPU-z при виборі відеокарти Нвідії PhysX показує як активний (галочка стоїть)
г) якщо ні, то в панелі управління Нвідії який пристрій показаний як процесор PhysX - простий проц чи відеокарта Нвідії
д) Якщо ж не Нвідія, то ставим її, і дивимся п. в)
і т.д. Вкажи де щось не так
P.S. дещо по PhysX mod
http://physxinfo.com/news_ru/553/gayd-p ... physx-mod/" target="_blank
а) сумісний з останньою версією патча драйвер відеокарти
б) сумісний з останньою версією патча драйвер PhysX (в мене він був разом з драйвером відеокарти, тобто обидва одночасно були сумісні. Може в тебе проблема в тому, що ти спочатку поставив останні драйвера відео і PhysX, які виявились не сумісні з останнім патчем, а потім стер драйвер лише відеокарти, а PhysX залишив)
в) патч PhysX mod 1.05.
Все тре робити з правами адміна. Оскільки в мене 3870 основна (робоча, тобто саме до неї монітор приєднаний), то мені прийшлось потім для настройки PhysX переключити монытор на 470 (тільки тоді зявляється панель управління Нвідії) і в ній настроїв процесором PhysX не простий проц, а саме відеокарту Нвідії. Аж тоді включився PhysX. Тоді я зміг переключити монітор на Радеон 3870, але PhysX при цьому залишався, тож я зміг настроїти клієнт фолдингу на розраунки саме на Нвідії.
Отже ще підказки:
Запусти GPU-z, вибери внизу відео Нвідії і подивись чи включений PhysX (він же Cuda). Якщо так - то патчити вже нічого не тре, тільки у клієнті фолдингу вірно вказати номер відеокарти (тобто, якшо клієнт 7, в настройках слота gpu тре виставити вірний номер відеокарти. Всього номерів є від 0 до 15, но в тебе 0 або 1 (якщо відеокарти дві. номера присвоюються по порядку ініціалізації пристроїв операційною системою).
Оскільки писати можна ще багато, уточни, будь-ласка, дані:
а) версія встановлених драйверів відео і PhysX сумісна з останнім патчем PhysX mod 1.05 (сам патч має бути встановлений після драйвера відео і PhysX)
б) куди включений монітор - у відеокарту Інтела чи Нвідії (тре у Нвідію)
в) у GPU-z при виборі відеокарти Нвідії PhysX показує як активний (галочка стоїть)
г) якщо ні, то в панелі управління Нвідії який пристрій показаний як процесор PhysX - простий проц чи відеокарта Нвідії
д) Якщо ж не Нвідія, то ставим її, і дивимся п. в)
і т.д. Вкажи де щось не так
P.S. дещо по PhysX mod
http://physxinfo.com/news_ru/553/gayd-p ... physx-mod/" target="_blank
-
colapc
Member
а) 295,73 PX 9.12.0213
б)nVidia
в)стоит
Г)Всё на своих местах
б)nVidia
в)стоит
Г)Всё на своих местах
- Вложения
-
-
ronemun
Advanced Member
значить у клієнті щось не то.
Відеокарт скільки? (це GPU-z покаже у списку внизу)
Якщо клієнт 7-й, то тре створити новий слот, gpu. Якщо відеокарточка одна то клієнт автоматично виставить її , впізнає її виробника і архітектуру і запустить задачу. Якщо дві, то тре вказати вручну gpu-index, який відповідає потрібній відеокарті (0, 1 або 2). Коли вірний індекс вкажеш, прийде задача для Фермі відеокарт, ядро А15, задачі 80хх, 76хх (правда це в 6-клієнті, може в 7-му ще якісь ідуть). На другій вкладці клієнта (Systen Info) можна подивитись інформацію про вибраний слот. Загрузку відеокарти можна прослідкувати у GPU-z на вкладці сенсор.
Може нема доступу до папки з даними клієнта (по замовчуванню 7-й віндовс все запускає з правами користувача, а папка з даними певно дає для користувача лише право читання, тож викличи її властивості і в закладці Безопасность вистав Пользователям повний доступ). Але якщо в тебе той же 7-й клієнт, що й для проца, то права вже є.
Відеокарт скільки? (це GPU-z покаже у списку внизу)
Якщо клієнт 7-й, то тре створити новий слот, gpu. Якщо відеокарточка одна то клієнт автоматично виставить її , впізнає її виробника і архітектуру і запустить задачу. Якщо дві, то тре вказати вручну gpu-index, який відповідає потрібній відеокарті (0, 1 або 2). Коли вірний індекс вкажеш, прийде задача для Фермі відеокарт, ядро А15, задачі 80хх, 76хх (правда це в 6-клієнті, може в 7-му ще якісь ідуть). На другій вкладці клієнта (Systen Info) можна подивитись інформацію про вибраний слот. Загрузку відеокарти можна прослідкувати у GPU-z на вкладці сенсор.
Може нема доступу до папки з даними клієнта (по замовчуванню 7-й віндовс все запускає з правами користувача, а папка з даними певно дає для користувача лише право читання, тож викличи її властивості і в закладці Безопасность вистав Пользователям повний доступ). Але якщо в тебе той же 7-й клієнт, що й для проца, то права вже є.
-
colapc
Member
GPU-Z показывает только 1 карту - 560.клиент вообше не видит видика ,испробовал всё . Думаю попробывать на 6 клиенте. 
-
ronemun
Advanced Member
? може не впізнає ID карти (тоді обновлення клієнта може щось дасть)
дійсно, краще візьми 6,41. Це краще тому що не звязує проц і відео - можна будь-коли зупинити повністю один клієнт і затерти дані, не зашкодивши іншому
дійсно, краще візьми 6,41. Це краще тому що не звязує проц і відео - можна будь-коли зупинити повністю один клієнт і затерти дані, не зашкодивши іншому
-
colapc
Member
,А,где её взять?ronemun:краще візьми 6,41
-
Шаженла
Member
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
че ето за комп у него?!

-
ronemun
Advanced Member
напевно 4 Opterona 12 ядерних старої серії 6100 на частоті 2,6 (або 16 ядерних Бульдозера)
Хоча я переплутав очки за задачу і ППД. Система що я написав дає 700 тис за добу, а 700 тис за задачу 6904 дасть система з ППД=550тис, тобто хватить 2,3 ГГц частоти проців.
Аналогічно дає 8 проців Opteron X6@2.4ГГц (хоча є і на 3,1ГГц)
Хоча я переплутав очки за задачу і ППД. Система що я написав дає 700 тис за добу, а 700 тис за задачу 6904 дасть система з ППД=550тис, тобто хватить 2,3 ГГц частоти проців.
Аналогічно дає 8 проців Opteron X6@2.4ГГц (хоча є і на 3,1ГГц)
-
colapc
Member
А,как мониторить в 6,41
-
ronemun
Advanced Member
fahspy
http://fahspy.org/index_ru.html" target="_blank
http://fahspy.org/index_ru.html" target="_blank
-
Artistus
Digital Artist
Скоро 6904 народиться на ~360 000 балів.ronemun:247,768 за 1 задачу -
colapc
Нашим гаджетом теж можна. Див. 1-й пост.
-
colapc
Member
К стати на 6.41 видюха пошла
, подразогнал до 875 по чипу, ппд 14500 за сутки 
-
SergeyR
HWBOT OC Team
ronemun
Не попадалась тебе такая материнка Supermicro H8QGI-F когда искал себе ?
Что то не могу найти в продаже, процессоры есть а материнки такой......
Не попадалась тебе такая материнка Supermicro H8QGI-F когда искал себе ?
Что то не могу найти в продаже, процессоры есть а материнки такой......
-
Artistus
Digital Artist
Хлопці, через 2 дні буде 150 місце!