Новости
Последние статьи и обзоры
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
colapc
Member
та да читал я вчера эту статейку

-
ronemun
Advanced Member
Цы проци явно не для фолдингу, ППД на самих ефективних задачах 70хх десь 12 тис при розгоні до 4,2ГГц. Відповідно двох компів 24к. Тоді як 2600к@4.8 за 600 дол (з кулером і БЖ) дасть 80тис, або Феном 8120@4.5 за 380 дасть 60 тис, і головне, це буде нове залізо, з гарантією і т.п.. Навіть якщо ці компи продаються з моніторами, все одно не то. Тай задачі типу 70хх ідуть зараз виключно по вихідних, а решту барахло з ППД у 2-3 рази меньше.SergeyR: C2D-3.2 E8500/2g/500g/Nv8600GT512mb//GA-EP 43-S3L DVD RW
Можно купить 2 таких компика за 500$ фирма распродает и еще есть примерно такой конфигурации штук 6
Добавлено через 1 час 37 минут 44 секунды:
я думаю вам буде цікаво - шляхом перекомпіляції ядра лінукса і викидання лишнього TPF 6903 зменшився з 56 хв до 46
http://www.overclock.net/t/828318/full- ... t_17142006" target="_blank
а саме текст: Ubuntu 12.04 (Unity removed, recompiled my own v 3.3 kernel with latest BFS scheduler)
також у 7 клієнті в лінуксі задачі 6903 ідуть без обману, просто тре виставити smp 12
-
ronemun
Advanced Member
на мої відеокарти Нвідіа приперлись задачі 7640-41 з ППД меньшим у 1,5 рази.
це на параметри, на які раніше йшли 8010 задачі: клієнт 6.41, -forcegpu nvidia_fermi, -betateam , bigpackets=small
читав вчора що для задач 8020 не тре нічого вписувати, самі ідуть, хіба що тре -forcegpu nvidia_fermi для не Fermi відеокарт
це на параметри, на які раніше йшли 8010 задачі: клієнт 6.41, -forcegpu nvidia_fermi, -betateam , bigpackets=small
читав вчора що для задач 8020 не тре нічого вписувати, самі ідуть, хіба що тре -forcegpu nvidia_fermi для не Fermi відеокарт
-
ronemun
Advanced Member
Команда 70,000 WU

-
ronemun
Advanced Member
Згідно Какао, якщо нам повезе, через 2 тижні обженем ще 3-х і станем 150-ми 
-
Artistus
Digital Artist
Знову запустив свою дробилку.
Паше 2600К на 4,6 ГГц під віртуальним Ubuntu 11.10.
Прийшло 6901 - дає 47-50 kPPD.
На 6903 очікую ~ 60 kPPD.
Паше 2600К на 4,6 ГГц під віртуальним Ubuntu 11.10.
Прийшло 6901 - дає 47-50 kPPD.
На 6903 очікую ~ 60 kPPD.
- Вложения
-
-
ronemun
Advanced Member
-Alexsandr- 7.500 WU

Добавлено через 2 часа 28 минут 52 секунды:
Впишіть у гуглі AWOS6238WKTCGGUWOF і побачите багато цікавого в плані ціни. Ніхто не знає, з чого б це так
Добавлено через 2 часа 28 минут 52 секунды:
Впишіть у гуглі AWOS6238WKTCGGUWOF і побачите багато цікавого в плані ціни. Ніхто не знає, з чого б це так
-
ShaggY
Member
афигеть.. 12 ядер за 700 рубасов.. я в шоке!! 
-
SergeyR
HWBOT OC Team
ronemun
Нужно срочно заказывать в дешевле.нет по 72$.
Вобще они по 500$ стоят за бугром и сразу штук 10 заказать
, видно ошибка нолик забыли дописать в магазине
Нужно срочно заказывать в дешевле.нет по 72$.
Вобще они по 500$ стоят за бугром и сразу штук 10 заказать
-
Alexsandr
Member
А я все домашнюю не запущу дробилку. Нужен БП на проверку, под нагрузкой система падает.
-
ronemun
Advanced Member
Якщо підозрюєш блок живлення (БЖ) - не нагружай якісь компоненти - відео, проц на меншу кількість потоків. Якщо б БЖ - то він при нагрузці мав би нагріватись серйозно (якщо в середині все нормально - конденсатори не вздуті, пилюки нема, вентилятор легко заводиться), а система має падати різко з перезавантаженням. Система падати може і через перегрів чіпсета - тоді вона частіше зависає насмерть - на екрані зображення не рухається, перезапуск відбувається не відразу, а після охолодження чіпа. Якщо перезавантажуться різко, це крім БЖ, може бути недостача живлення проца, якщо зависає з відключенням екрану - перегрів проца (але ручне перезавантаження відбувадеться відразу). Якщо падає з помилками DirectX чи прог, які супроводжують відеодрайвер (синій екран - його дані можна розшифрувати за допомогою BlueScreenView) - то відюха. Якщо сині екрани різні - то память глючить. Ну і т.д. 
Добавлено через 2 минуты 29 секунд:
Andrey235 1,500 WU
Добавлено через 2 минуты 29 секунд:
Andrey235 1,500 WU
-
Artistus
Digital Artist
В мого друга періодично комп ходив в ребут під час ігор і дуже швидко під час кранчу на 6950.
Виявилось, що його мейнстрімовий 500-Вт Чіфтек пропрацював в пасиві 1 місяць з неробочим вентилятором, який заклинив, і БЖ не здох!!
При цьому всередині було ще купа порохів.
Заміна вентилятора усунула проблему.
Виявилось, що його мейнстрімовий 500-Вт Чіфтек пропрацював в пасиві 1 місяць з неробочим вентилятором, який заклинив, і БЖ не здох!!
При цьому всередині було ще купа порохів.
Заміна вентилятора усунула проблему.
-
ronemun
Advanced Member
в мене так 2 блока живлення закипіли (вижили, але вже не тримають того навантаження)
-
ronemun
Advanced Member
у 7 smp клієнті ідуть задачі 70хх на параметр client-type=advanced
-
Andrey235
Member
ronemun:Andrey235 1,500 WU
-
Artistus
Digital Artist
ronemun
Дають більше очок, ніж 6903?
Дають більше очок, ніж 6903?
-
ShaggY
Member
Artistus
Нє! Але майже на рівні 6901, дивлячись від завдання. В мене було 29-32 кппд на 70хх а на 6901 30-33
Нє! Але майже на рівні 6901, дивлячись від завдання. В мене було 29-32 кппд на 70хх а на 6901 30-33
-
Artistus
Digital Artist
Зловісна продкутивність... 
- Вложения
-
-
ronemun
Advanced Member
-stan- 1.000 WU

-
colapc