Вообщем, сижу, играю в nfs shift 2. тут слышу из системника шум турбины(около 1 секунды) до 100% оборотов. хм, к чему бы это.
заглядываю в афтербёрнер и с ужасом обнаруживаю температуры около 100 градусов по чипу.
было включено заводское управление скоростью. и оно не сработало. (хотя явно указывал ручную по графику с большими оборотами).
ещё заметил, что в батле 3 такого не было, хотя раз на раз не приходится
кто с таким сталкивался?
видик 6870 реф от гигабайта
Новости
Последние статьи и обзоры
Не срабатывает регулировка скорости оборотов
-
Fishnya
Alex
-
gehka3
Катярко
Fishnya
Глюк, иногда при манипуляциях с дровами/разгоном такое было (АФ переставал адекватно реагировать), но была старая версия.
Помогал перезапуск АФ
Глюк, иногда при манипуляциях с дровами/разгоном такое было (АФ переставал адекватно реагировать), но была старая версия.
Помогал перезапуск АФ
-
Fishnya
Alex
да у меня уже 3 раз такое вылетает 
-
A_A
Member
Fishnya
установи заново АВ ,я так боролся с похожим глюком и с беты откатился на 2.1.0
установи заново АВ ,я так боролся с похожим глюком и с беты откатился на 2.1.0
-
Fishnya
Alex
A_A
спасибо, ща попробую
(точно, недавно же бетку качал)
спасибо, ща попробую
(точно, недавно же бетку качал)
-
RA
Member
МСІ Афтербурнер любить інколи підглючувати... Для гарантії перед грою запускай програму та для проби виключи кнопку автомат обертів, а потім включи, для перевірки роботи програми. Після цього можеш сміливо починати грати у ігри.
Діло тут не у версії проги, а у періодичних глюках проги, сам раз стикнувся на свому жирафі 570ГТХ у грі "Скайрім" - була аналогічна ситуація. Спробував зайти у прогу, а вона перестала відповідати і закрилася. Інколи після загрузки віндовс не з"являється літачок, змушений вручну запускати і відправляти у системний трей. Такі речі зауважив вже не на одному компі.
Діло тут не у версії проги, а у періодичних глюках проги, сам раз стикнувся на свому жирафі 570ГТХ у грі "Скайрім" - була аналогічна ситуація. Спробував зайти у прогу, а вона перестала відповідати і закрилася. Інколи після загрузки віндовс не з"являється літачок, змушений вручну запускати і відправляти у системний трей. Такі речі зауважив вже не на одному компі.
-
Fishnya
Alex
RA
перешёл с бетки - всё работает хорошо
перешёл с бетки - всё работает хорошо
-
RA
Member
Поставив МСІ Афтербурнер версії 2.2 - це вжене бетка...
Мав так само проблеми із регулюванням обертів відеокарти у навантаженні... куллер відеокарти зашумів на 100% і компютер перегрузився, при чому це було 2 рази на протязі години.
Знову версію, поставив МСІ Афтербурнер 2.0 -немає жодних проблем із роботою...
МСІ Комбустор 2.3 - має досить непоганий вигляд, трошки змінений від звичайного, але наразі проблем із ним не бачив, тому ізалишив.
Мав так само проблеми із регулюванням обертів відеокарти у навантаженні... куллер відеокарти зашумів на 100% і компютер перегрузився, при чому це було 2 рази на протязі години.
Знову версію, поставив МСІ Афтербурнер 2.0 -немає жодних проблем із роботою...
МСІ Комбустор 2.3 - має досить непоганий вигляд, трошки змінений від звичайного, але наразі проблем із ним не бачив, тому ізалишив.
-
Gagarin-ace
Member
может афтербёрнер багнутый ? он у меня в батле начинает записывать видео, но его нельзя остановить. Может тут тоже что то через ...опу сделано ? (я о 2.2 версии)
-
viperest1
Member
Робіть як я- навушники на вуха всі вентилятори на 100%,ну і "ваш абонент поза зоною досяжності"
Ну і температури всі в нормі карта 55мах.
-
kss
Member
viperest1 а что вам на это говорят окружающие?
-
viperest1
Member
в мене комп стоїть в окремій кімнаті.Вдень досить важко за ним сидіти,бо малий син заважає,проте коли всі сплять-життя прекраснеkss:viperest1 а что вам на это говорят окружающие?