Владельцы Zalman Z9 plus

Корпуса и источники питания
Ответить
Автор
Member

а я купил реобас Lamptron FC4, в стандартном не устраивает что он двумя сразу вентиляторами управляет, да и не останавливает он полностью вентиялтор. Ламптрон больше нравится.
kalkion
Member

Шановні форумчани, потрібна Ваша порада як користувачів Zalman Z9 plus
ястворив форум під назвою Zalman Z9 plus чи HAF 912 http://forum.overclockers.ua/viewtopic.php?f=7&t=55214
Дуже прошу вибачення за оффтоп.
З пов. Олексій
viperest1
Member

Пане Олексію скажу вам однозначно,що хаф набагато кращий,хоч свої + і - має кожен з них.Якщо в мене була б можливість ,також взяв би хаф з кращою системою охолодження .
kalkion
Member

viperest1:Пане Олексію скажу вам однозначно,що хаф набагато кращий,хоч свої + і - має кожен з них.Якщо в мене була б можливість ,також взяв би хаф з кращою системою охолодження .
Тобто я правильно зрозумів що ХАФ має кращу систему охолодження?так?
viperest1
Member

kalkion
однозначно кращий ,але і більший :super:
kalkion
Member

я вже збивсь з рахунку :think: , але покищо ніхто не радив залмана :puzzle: ...рішення вже майже прийняте :lick:
maza11
Member

вы знаете после недели пользования Lamptron FC4, я очень им доволен, на полной мощности работы двух вентиляторов, спереди вдув и сверху выдув. На встроенном Т была 34-35 С, на полной мощности, на Ламптроне стала 31 С. буду докупать еще вентиляторы.

Как лучше воздушыне потоки организовать? лучше установить еще один сверху на выдув или сбоку на обдув ОЗУ ?
viperest1
Member

maza11
я б ставив всюди де є місця для вентиляторів,а пізніше дивився що і як буде(взагалі то саме так і буду робити ;) )з температурами і пилюкою.Вентилятори будуть:перед-вдув,зад-видув,верх-видув,низ-не буду ставити,плюс корпус стоїть на колесах 5-7см.від підлоги повітря і так буде надходити,бічна кришка-спочатку поставлю один ,а при необхідності другий буду бачити які температури будуть у моєї 470.Всі вентилятори регулюються за допомогою Lаmрtrоn FС ТОUСН.
iNvAdErS
Member

Думаю, многих это обрадует :super:
Вложения
123.png
BigTypoon
Member

iNvAdErS:Думаю, многих это обрадует :super:
И уже их нет! :D
iNvAdErS
Member

BigTypoon, нифига себе :eek: А я хотел купить :(
viperest1
Member

Ціна жесть,як завжди одним словом :(
iNvAdErS
Member

viperest1, а что не так с ценой ? :think:
viperest1
Member

iNvAdErS:viperest1, а что не так с ценой ? :think:
він був дешевший 578 грн,а зараз на 50 дорожче з нової партії
ramzess5
Member

покупал в ноябре 2011 года за 615 грн.
есть в наличии вроде в http://fixer.com.ua/PC-Components/Compu ... Black.html" target="_blank
iNvAdErS
Member

ramzess5, спасибо за ссылку. Наверное буду брать себе такой, а то мой старенький фокскон совсем уже тесный :-P
maza11
Member

viperest1:maza11
я б ставив всюди де є місця для вентиляторів,а пізніше дивився що і як буде(взагалі то саме так і буду робити ;) )з температурами і пилюкою.Вентилятори будуть:перед-вдув,зад-видув,верх-видув,низ-не буду ставити,плюс корпус стоїть на колесах 5-7см.від підлоги повітря і так буде надходити,бічна кришка-спочатку поставлю один ,а при необхідності другий буду бачити які температури будуть у моєї 470.Всі вентилятори регулюються за допомогою Lаmрtrоn FС ТОUСН.
сзады на выдув ставить у себя не хочу, системник в узком комп.столе и сзади стена и куча проводов только, выдуват назад только пыль копить, думаю вверх выдувать намного эффективнее решение, я очень рад что в залмане такое предусмотрено. на низ тоже как то незнаю ставить или нет, забьется сразу же. Тогда буду постепенно покупать ,один еще куплю наверх вторым поставлю, и один потом на боковую сторону.
viperest1
Member

Ось гляньте як я зробив (саме відстань від підлоги),так що мені вентилятора внизу точно не потрібно.Колеса купляв по 2 грн за шт.,рекомендую,якщо звісно позволяють габарити столу .
Вложения
008.JPG
maza11
Member

viperest1, классно придумал
viperest1
Member

maza11:viperest1, классно придумал
Дякую ,тепер можна сісти і возитися по квартирі :-P .просто я досить таки довго думав проте як буде себе почувати блок живлення,а вентилятором вверх ставити не хочу,а так він знизу тягнув би всю пилюку з підлоги,а тепер все супер,ну і витрати 8 грн колеса +10 нове сверло :gigi: .так що подумайте над тим.
Ответить