Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Advanced Member

взяв чистий образ.
Скопіював заготовлені client.cfg і cf.sh
Запустив nano /tmp/stat.save, потім натиснув Ctrl+O, enter i Ctrl+X
далі без перезавантаження chmod +x cf.sh (додано - перезавантаження нічого не змінило)
./cf.sh
і помилки не видавало (тому думаю викладати образ вже нее тре?)
АЛЕ коли я запустив ./fah6 -smp -bigadv видало помилку що знайдено тільки одне ядро, а у вас два проца, використовуйте клієнт для одного ядра і т.п
Виключив віртуалку, запустив, почав з chmod +x cf.sh і т.д, знов одне ядро :(
Перезавантажив, але з cf.sh нічо не робив - помилок нема, але як завжди: smp=кількості потоків проца, ядро А3 і т.п.
може я десь в скрипт не так скопіював? тут вставляю те що я скопіював:
cat /proc/stat | awk 'BEGIN { TARGET_NCPUS=12 } ; { if ($1 == "intr") { for (i=NR-2;i<TARGET_NCPUS;i++) print "cpu" i S } ; S="" ; for (i=2;i<=NF;i++) S=S " " $i ; print }' > /tmp/stat.save
mount --bind /tmp/stat.save /proc/stat
Freddy Krueger
Member

Може з браузера некоректно скопіювалось.
Спробуй цей скрипт файл, перевiрений http://ifolder.ru/28916537" target="_blank
Якщо недопоможе, то:
rm -rf tmp/
rm -rf /tmp
mkdir /tmp
nano /tmp/stat.save (Ctrl+O Enter Ctrl+x)
ronemun
Advanced Member

MORTAL
100 WU :super:
Шаженла
Member

У меня видеокарта на тот свет ушла. Так что команда меня не будет пока старую не отремонтируют :rotate:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

че ты с ней зделал варвар? :mad: :gigi:
ronemun
Advanced Member

Freddy Krueger :beer: :beer: :super:
причиною був скрипт, як ти і казав
розмір файла у твого скрипта інший (228 і 229 байт), порівняння в тотал командері різниці не найшло - при тому що відключив ігнорування повторних пробілів і регістру символів :dontknow:
Тоді просто відкрив свій скрипт у блокноті і паралельно вкопіював і встатив з твого файла. Помилка у символі кінця рядка. Отже тре було після копіювання з браузера стерти розділення на рядки і виставити їх вручну.

скопіював скрипт у чистий образ, почав з nano..., а після ./fah6.. нічо не робиться - знову командна стрічка
два рази пробував - те саме
тоді на третій раз почав просто з chmod.. і все запустилось з першого разу - 6903 прийшла :jump:
тепер думаю як зловити 6901, бо 6903-6904 в мене нема на чому рахувати :laugh:

для ShaggY
зловити 6903-04 взагалі елементарно: поставити плеєр, відкрити в ньому образ, відкрити в Проводнику папку за мережевим адресом який вкаже лінукс і скопіювати туди скрипт cf.sh і client.cfg, далі набрати 3 командних рядки у віртуалці:

chmod +x cf.sh
./cf.sh
./fah6 -smp x -bigadv (x - це кількість потоків твого проца)

для перегляду результату використовути FAHSpy: нажати кнопку Добавить каталог і вказати папку, де знаходиться файл FAH.log - в тій же папці де client.cfg

в мене client.cfg такий (логін, паскей ставити свої, потрібні елементи виділені жирним курсивом)

[settings]
username=
team=156571
passkey=
asknet=no
machineid=1
bigpackets=big
local=18

[http]
active=no
host=localhost
port=8080

[clienttype]
memory=4600
type=3
Последний раз редактировалось Artistus 10.03.2012 16:57, всего редактировалось 1 раз.
Freddy Krueger
Member

ronemun
:beer:
Тепер якщо буде бажання, можна і поексперементувати з низьким smp на серверi :)
ronemun
Advanced Member

параметр memory=4600 вирішальний для отримання БЖ - якщо поставити 2798 то БЖ не йдуть, а при 2799 - йдуть. До того ж, повторюваність абсолютна: при 2798 - нема БЖ, 2799 - є :)

Добавлено через 50 минут 52 секунды:
сторінка калькулятора бонусів
http://linuxforge.net/bonuscalc2.php" target="_blank
виявляється показує не всі проекти
щоб показувало всі необхідно на ній внизу тицьнути зсилку Load all projects що веде на

http://www.linuxforge.net/bonuscalc2.php?all=1" target="_blank

Добавлено через 4 минуты 17 секунд:
colapc 200 000 :super:

MORTAL 100 000 :super:
Последний раз редактировалось ronemun 26.02.2012 17:56, всего редактировалось 1 раз.
ronemun
Advanced Member

SergeyR
18 000 000 :super: :super: :super:
здається мені, в тебе тижневий рекорд 1,604,038 :super:
Последний раз редактировалось ronemun 26.02.2012 18:12, всего редактировалось 1 раз.
ronemun
Advanced Member

Gorets 200 000 :super:

Добавлено через 6 минут 46 секунд:
as76vs повернувся :beer:
Artistus
Digital Artist

Я вчора повернувся на 16 місце, а сьогодні переступив 1 300 000.
Крім того за неповний місяць вже майже побив свій рекорд місячної продуктивності. :rotate:
ronemun
Advanced Member

Щодо запуску і роботи клієнта відеокарти без обовязкового входу в сеанс консолі (монітор), через службу або RDP (ввідалений робочий стіл)
У 6 і 7 клієнті це не працює - вимагає запуску і діє тільки при вході на моніторі. Також, якщо сеанс вийде з консолі: перехід на новий логін без виходу зі старого, або переключення на RDP, запущений клієнт вилетить (зовсім). Клієнт 7.1.48 дозволяє запускати не з під консолі, але якщо відбудеться переключення робочого стола - клієнт або вилетить, або докінчить задачу, а нову вже не запустить - буде постійно зривати завдання і скачувати нові. Тобто після переключення сеансу тре повністю перезапустити клієнт (службу).
Я на своєму компі у 6-му клієнті запустив обрахунок на відеокарті. Пізніше зайшов на цей комп у той же сенс, але не напряму, а віддалено, через RDP - клієнт відеокарти відразу вилетів. Це тому що сеанс покинув консоль (щоб перенестись в RDP). Тоді я запустив 7.1.48 (він в мене як служба встановлений) і настроїв слот відеокарти. Обрахунки пішли, без збоїв, так цілу добу. З сеансу RDP я не виходив, закрив просто. Коли через добу я зайшов на комп напряму, у той же сеанс, розрахунки не припинились, але як тільки задача закінчилась, нова скачалась, запустилась і відразу видає помилку UNSTABLE_MACHINE.
Причини не знаю. Система ХР.
Ще залишається перевірити, як буде працювати при автоматичному запуску служби при запуску компа, і чи не вилетить при вході в сеанс (Робочий стіл)

Добавлено через 1 час 26 минут 13 секунд:
у 7 клієнті для проца при client-type=advanced і max-packets=big ідуть супер-задачі 70хх :)
(можливо max-packets=big необовязковий)
ShaggY
Member

не идут((
Шаженла
Member

Вы тут веселитесь, а я слюнки глотаю :( :weep:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

канешно, издеватель, такой видик убил_ :gigi:
ronemun
Advanced Member

ShaggY
вони перериваються на ~5 хв 80хх задачами.
colapc
Member

у 7 клієнті для проца при client-type=advanced і max-packets=big ідуть супер-задачі 70хх :)
(можливо max-packets=big необовязковий)

Так ,от ож что не идут. :(
Ну и фиг с ними,всё равно видик даёт основноё доход на 8032 :)
ronemun
Advanced Member

Gorets 100 WU :super:

Добавлено через 16 минут 45 секунд:
Тим, хто не може рішати БЖ, тре мати скрипт для простої і зручної підміни config.xml (без паскея, з лівим логіном) для тестового запуску клієнта, для випробування настройок на ловлю задач 70хх чи 1008х. Ці задачі часто перериваються фіговими 80хх, всього на 5 хв, і тому перед запуском ловлі бажано протестувати. Якщо йдуть 70хх - запускати основний конфіг, зі своїми даними, якщо ні - почекати 5 хв і знов протестувати. 70хх задачі того варті - в них у 2,5 рази більший ППД ніж у 80хх і у 1,5-2 рази ніж у 750х-751х чи 609х. Можна 5 хв почекати.

А з Sheggy я взагалі дивуюсь - маючи х6 феном@3.7 можна елементарно ловити 6901 (ППД буде 33тис), а може і 6903 з ППД 47тис. І мороки мало - запустив раз на 3-5 діб. Як ловити я написав чуть вище (звичайно, завдяки скрипту від Freddy Krueger). Там роботи на пів години.
Sheggy, твої поінти потрібні команді ;)

Добавлено через 4 минуты 47 секунд:
Тільки що попробував - 70хх ідуть

вікно з 80хх виявляється може бути і 19 хв :-/
Artistus
Digital Artist

Хто знає, чому в мене у WM Ware Player 3.0 неможливо увімкнути 8-ядерний режим на ноутбучному процесорі і7 2630QM?
Качав з оф сайту.
Може хтось дасть прямий лінк на правильну версію ВМ-Варі?

Добавлено через 49 секунд:
Поставив лінух 11.10. Зараз оновлюю його.
Ответить