Новости
Последние статьи и обзоры
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
MORTAL
Member
да шо ж такое со статистикой
??? может ниче не считать (может не защитается
)???
-
ronemun
Advanced Member
защитается
-
MORTAL
Member
о статистика розчихляется потихоньку 
-
Шаженла
Member
ronemun
Подробнейу 6 клієнті на betateam 1105x ідуть
-
ronemun
Advanced Member
у 6 клієнті для проца
extra_parms=-betateam -smp
extra_parms=-betateam -smp
-
Шаженла
Member
ronemun
Размер пакета не имеет значения?
Всё таки 6 клиент хоть чем то иногда хорош
Размер пакета не имеет значения?
Всё таки 6 клиент хоть чем то иногда хорош
-
MORTAL
Member
del.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
если я не ошибаюсь
то мы 182

и я уже 76
то мы 182
и я уже 76
-
MORTAL
Member
блин капец бонусов не дало
хотя в логе показывало что все зачисляется с бонусами!!!
таки наверно нльзя слишком часто сбивать задачи (за сутки сбил гдето 20 шт 800х)
итак вместо 22K получил 4.2К
таки наверно нльзя слишком часто сбивать задачи (за сутки сбил гдето 20 шт 800х)
итак вместо 22K получил 4.2К
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
неповезло.. 
-
MORTAL
Member
а самое обидное что и дальше прут 800Х и збить получается нельзя( итак уже и сегодняшние пощитаные задачи тоже без бонусов зачислились и не известно сколько так еще будет
) и считать такую мелочь не хочется 
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
а мне пох какие задачи,главное-абы щитало) 
-
Шаженла
Member
Я вместо того чтоб покорно считать это, мучался с настройками клиента.
Внимание!!! У меня даже при установке SMP6-12 и других параметров. Всё равно шли 8022
Ппц, что за?
MORTAL
Запомни правило 80%, если успешно выполненных заданий меньше 80%. То бонусы не начисляются.
Я на этом уже пару раз погорел тоже
Внимание!!! У меня даже при установке SMP6-12 и других параметров. Всё равно шли 8022
Ппц, что за?
MORTAL
Запомни правило 80%, если успешно выполненных заданий меньше 80%. То бонусы не начисляются.
Я на этом уже пару раз погорел тоже
-
MORTAL
Member
прогрел только что видик, все получилось уря
!!! но и тут не обошлось без ложки дегтя для удобства разборки\зборки слил воду, когда кинулся назад ставить оказалось мои запасы дистиллята закончились так что сижу пока на воздухе, естественно и нагружать гретый видик на воздухе пока не буду 
-
Шаженла
Member
MORTAL
Поздравляю
Только на сколько видика хватит
Поздравляю
Только на сколько видика хватит
-
MORTAL
Member
вообще то отвал случился до того как я на видик воду ставил ето раз, а во вторых предведущий видик 8800 GTS 640\320 (g80) прожил у меня год на воде и еще месяца два у друга и здох у него лишь по причине остановки кулера, так что все будет ок я хорошо грею видики 
-
ronemun
Advanced Member
в мене теж пішли задачі без бонусів. Цікаво, що за 5 задач дали аж 267 очок, тоді як за 80хх задачі дають мінімум 89.
тоді декілька питань:
1. в якому клієнті діють штрафи. Я замітив і в 6-му і в 7-му. Але в 6-му я кожен раз змінював ІД, а в 7-му ні - там не треба.
2. а)при яких умовах - менше 80% зданих задач? Нечесно якось, задачі різні бувають - з кроком 1 хв і 30 хв. Також я міг скинути першу задач, а потім, після здачі другої, вернутись до першої, але штраф на другу нарахують, чи ні.
3. Кому призначається штраф, тобто по якій ознаці ідентифікують штрафника - МАС-адрес, паскей (сумніваюсь, бо я часто скидував задачі у 6-му клієнті, а як не знайшов потрібні, зупиняв його і переходив на 7-й, і тут штраф не діяв), чи МАС+паскей вкупі з відповідним клієнтом. Чи може штраф нараховуватись на завдання з іншого компа. Якщо враховується паскей, я можу перебрати задачі без нього, а як зловлю - підставити. МАС теж можна замінити через віртуалку хоч сто раз.
4. Доки діє штраф.
Доречі, у 6-му клієнті замітив фокус - щоб підключитись до іншого сервака (з іншими задачами) шляхом перебору параметрів змінювати ІД НЕ ТРЕБА. Лише кожен раз стирати work і queue.dat. Номера задач, які отримуєм, ідуть по схемі параметри>сервер задач>задача. Якщо параметри відповідають тим, які підходять для іншого сервака, система до нього підключить навіть при тому ж ІД. Головне при цьому work і queue.dat попередньої задачі мають бути стерті (якщо не стерти, то обовязково буде рахуватись попередня задача)
тоді декілька питань:
1. в якому клієнті діють штрафи. Я замітив і в 6-му і в 7-му. Але в 6-му я кожен раз змінював ІД, а в 7-му ні - там не треба.
2. а)при яких умовах - менше 80% зданих задач? Нечесно якось, задачі різні бувають - з кроком 1 хв і 30 хв. Також я міг скинути першу задач, а потім, після здачі другої, вернутись до першої, але штраф на другу нарахують, чи ні.
3. Кому призначається штраф, тобто по якій ознаці ідентифікують штрафника - МАС-адрес, паскей (сумніваюсь, бо я часто скидував задачі у 6-му клієнті, а як не знайшов потрібні, зупиняв його і переходив на 7-й, і тут штраф не діяв), чи МАС+паскей вкупі з відповідним клієнтом. Чи може штраф нараховуватись на завдання з іншого компа. Якщо враховується паскей, я можу перебрати задачі без нього, а як зловлю - підставити. МАС теж можна замінити через віртуалку хоч сто раз.
4. Доки діє штраф.
Доречі, у 6-му клієнті замітив фокус - щоб підключитись до іншого сервака (з іншими задачами) шляхом перебору параметрів змінювати ІД НЕ ТРЕБА. Лише кожен раз стирати work і queue.dat. Номера задач, які отримуєм, ідуть по схемі параметри>сервер задач>задача. Якщо параметри відповідають тим, які підходять для іншого сервака, система до нього підключить навіть при тому ж ІД. Головне при цьому work і queue.dat попередньої задачі мають бути стерті (якщо не стерти, то обовязково буде рахуватись попередня задача)
Последний раз редактировалось ronemun 13.02.2012 23:39, всего редактировалось 2 раза.
-
Шаженла
Member
ronemun
Во всех версиях клиента.1.
Это мне реально не понятно, но % всё таки выщитывают. Но как реализован я не знаю.2.
Паскей.3.
До тех пор пока процент выполненных заданий не будет выше 80%(примерно).4.
-
ronemun
Advanced Member
Денис97, ти точно знаєш, чи лише чув десь:
1. в 7 клієнті мене не штрафують. (Виправляю - все таки штрафують).
3. можна тимчасово змінити паскей, зловити потрібну задачу, і змінити паскей назад, МАС не міняти, бонуси знімуть чи ні? Якщо змінити тільки МАС-адрес, то буде штраф чи ні. В мене багато компів, і мені важко відслідкувати який штрафанули. Тре знати чи 80% успішних задач має бути на тому ж компі чи на всіх. Я думаю що на тому ж компі, отже також є привязка до МАС.
4. Сумніваюсь. Я помічав, що наступна задача після оштрафованої вже йшла з бонусом, хоча перед тим я скидав на тому ж компі по 10 раз.
Також, у 6-му клієнті, після скидання задач, але без зміни ІД, буде штраф чи ні. Якщо змінювати ІД, то штраф буде точно, а без зміни? (Виправлено: думаю штраф буде, як і в 7-му клієнті).
1. в 7 клієнті мене не штрафують. (Виправляю - все таки штрафують).
3. можна тимчасово змінити паскей, зловити потрібну задачу, і змінити паскей назад, МАС не міняти, бонуси знімуть чи ні? Якщо змінити тільки МАС-адрес, то буде штраф чи ні. В мене багато компів, і мені важко відслідкувати який штрафанули. Тре знати чи 80% успішних задач має бути на тому ж компі чи на всіх. Я думаю що на тому ж компі, отже також є привязка до МАС.
4. Сумніваюсь. Я помічав, що наступна задача після оштрафованої вже йшла з бонусом, хоча перед тим я скидав на тому ж компі по 10 раз.
Також, у 6-му клієнті, після скидання задач, але без зміни ІД, буде штраф чи ні. Якщо змінювати ІД, то штраф буде точно, а без зміни? (Виправлено: думаю штраф буде, як і в 7-му клієнті).
Последний раз редактировалось ronemun 13.02.2012 23:42, всего редактировалось 2 раза.