Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

да шо ж такое со статистикой :mad: ??? может ниче не считать (может не защитается :spy: )???
ronemun
Advanced Member

защитается
MORTAL
Member

о статистика розчихляется потихоньку :D
ronemun
Advanced Member

команда
є 90 мільйонів :super: :beer:
є 183 місце
:super: :beer:

за 24 год 931,384 - завжди б так :shuffle:

rizloff 200 000 :super:

у 6 клієнті на betateam 1105x ідуть
Последний раз редактировалось ronemun 12.02.2012 01:28, всего редактировалось 2 раза.
Шаженла
Member

ronemun
у 6 клієнті на betateam 1105x ідуть
Подробней
ronemun
Advanced Member

у 6 клієнті для проца
extra_parms=-betateam -smp
Шаженла
Member

ronemun
Размер пакета не имеет значения?
Всё таки 6 клиент хоть чем то иногда хорош :laugh:
MORTAL
Member

del.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

если я не ошибаюсь :shuffle:
то мы 182 :super: :beer:

и я уже 76 :gigi:
MORTAL
Member

блин капец бонусов не дало :mad: хотя в логе показывало что все зачисляется с бонусами!!!
таки наверно нльзя слишком часто сбивать задачи (за сутки сбил гдето 20 шт 800х)
итак вместо 22K получил 4.2К :weep:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

неповезло.. :censoured:
MORTAL
Member

а самое обидное что и дальше прут 800Х и збить получается нельзя( итак уже и сегодняшние пощитаные задачи тоже без бонусов зачислились и не известно сколько так еще будет :weep: ) и считать такую мелочь не хочется :weep:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

а мне пох какие задачи,главное-абы щитало) :gigi:
Шаженла
Member

Я вместо того чтоб покорно считать это, мучался с настройками клиента.
Внимание!!! У меня даже при установке SMP6-12 и других параметров. Всё равно шли 8022 :lol:
Ппц, что за? :censoured:

MORTAL
Запомни правило 80%, если успешно выполненных заданий меньше 80%. То бонусы не начисляются.
Я на этом уже пару раз погорел тоже :rotate:
MORTAL
Member

прогрел только что видик, все получилось уря :super: !!! но и тут не обошлось без ложки дегтя для удобства разборки\зборки слил воду, когда кинулся назад ставить оказалось мои запасы дистиллята закончились так что сижу пока на воздухе, естественно и нагружать гретый видик на воздухе пока не буду :rolleyes:
Шаженла
Member

MORTAL
Поздравляю :beer:
Только на сколько видика хватит :lamer:
MORTAL
Member

вообще то отвал случился до того как я на видик воду ставил ето раз, а во вторых предведущий видик 8800 GTS 640\320 (g80) прожил у меня год на воде и еще месяца два у друга и здох у него лишь по причине остановки кулера, так что все будет ок я хорошо грею видики :super:
ronemun
Advanced Member

в мене теж пішли задачі без бонусів. Цікаво, що за 5 задач дали аж 267 очок, тоді як за 80хх задачі дають мінімум 89.
тоді декілька питань:
1. в якому клієнті діють штрафи. Я замітив і в 6-му і в 7-му. Але в 6-му я кожен раз змінював ІД, а в 7-му ні - там не треба.
2. а)при яких умовах - менше 80% зданих задач? Нечесно якось, задачі різні бувають - з кроком 1 хв і 30 хв. Також я міг скинути першу задач, а потім, після здачі другої, вернутись до першої, але штраф на другу нарахують, чи ні.
3. Кому призначається штраф, тобто по якій ознаці ідентифікують штрафника - МАС-адрес, паскей (сумніваюсь, бо я часто скидував задачі у 6-му клієнті, а як не знайшов потрібні, зупиняв його і переходив на 7-й, і тут штраф не діяв), чи МАС+паскей вкупі з відповідним клієнтом. Чи може штраф нараховуватись на завдання з іншого компа. Якщо враховується паскей, я можу перебрати задачі без нього, а як зловлю - підставити. МАС теж можна замінити через віртуалку хоч сто раз.
4. Доки діє штраф.

Доречі, у 6-му клієнті замітив фокус - щоб підключитись до іншого сервака (з іншими задачами) шляхом перебору параметрів змінювати ІД НЕ ТРЕБА. Лише кожен раз стирати work і queue.dat. Номера задач, які отримуєм, ідуть по схемі параметри>сервер задач>задача. Якщо параметри відповідають тим, які підходять для іншого сервака, система до нього підключить навіть при тому ж ІД. Головне при цьому work і queue.dat попередньої задачі мають бути стерті (якщо не стерти, то обовязково буде рахуватись попередня задача)
Последний раз редактировалось ronemun 13.02.2012 23:39, всего редактировалось 2 раза.
Шаженла
Member

ronemun
1.
Во всех версиях клиента.
2.
Это мне реально не понятно, но % всё таки выщитывают. Но как реализован я не знаю.
3.
Паскей.
4.
До тех пор пока процент выполненных заданий не будет выше 80%(примерно).
ronemun
Advanced Member

Денис97, ти точно знаєш, чи лише чув десь:
1. в 7 клієнті мене не штрафують. (Виправляю - все таки штрафують).
3. можна тимчасово змінити паскей, зловити потрібну задачу, і змінити паскей назад, МАС не міняти, бонуси знімуть чи ні? Якщо змінити тільки МАС-адрес, то буде штраф чи ні. В мене багато компів, і мені важко відслідкувати який штрафанули. Тре знати чи 80% успішних задач має бути на тому ж компі чи на всіх. Я думаю що на тому ж компі, отже також є привязка до МАС.
4. Сумніваюсь. Я помічав, що наступна задача після оштрафованої вже йшла з бонусом, хоча перед тим я скидав на тому ж компі по 10 раз.

Також, у 6-му клієнті, після скидання задач, але без зміни ІД, буде штраф чи ні. Якщо змінювати ІД, то штраф буде точно, а без зміни? (Виправлено: думаю штраф буде, як і в 7-му клієнті).
Последний раз редактировалось ronemun 13.02.2012 23:42, всего редактировалось 2 раза.
Ответить