Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

Денис97
тут и тут надо смотреть, может сервер упал, или задания закончились.
ronemun 4 000 000 :super:

Кто знает какими ключами поймать задание на ядре a3?
ronemun
Advanced Member

:rotate: :beer:

-Это только у меня перешли идти ВБЖ?

Ні, в мене теж. (після 16-го).

в 7 клієнті задачі на ядрі А3 йдуть якщо smp від 13 і більше (я тільки що спіймав 6097). В 6 клієнті вони і так лізли, як я памятаю
Последний раз редактировалось ronemun 22.01.2012 13:37, всего редактировалось 1 раз.
omega.zp
Member

вбж пока пропали из списка задач у докторов. Месяц назад уже было подобное. Может скоро опять появятся.
Шаженла
Member

Freddy Krueger
Кто знает какими ключами поймать задание на ядре a3?
А что надо именно? задания на 500к проходов?
Freddy Krueger
Member

ronemun дякую, спробую :beer:
Денис97
Та мне любое, главное на а3, пытаюсь на 7-й клиент кракен поставить (линукс, чтоб его :laugh: ) Когда кончатся БЖ, надо быть готовым :gigi:
ShaggY
Member

Freddy Kruegerна новвй 7-й, ни разу не ловилось а3. только на старый консольный 6,23
Шаженла
Member

Парни а задание 6099 это БЖ? То меня удивило среднее время на шаг :-/
И сколько 6099 даёт? То я не вижу ничего :lamer:
ronemun
Advanced Member

6097-6099 - БЖ на А3, але дуже мало очок

http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... post578461" target="_blank

ППД 40 тис для 3960Х@6core+HT@4500 це смішно просто. 6903 в нього дає 107тис.

81 мильйон у нас :)
Freddy Krueger
Member

ronemun
Не зміг прийняти, тільки а4 завдання йшли. Ну якщо вони рідко йдуть, то в цілому не так важливо.
ronemun
Advanced Member

В мене у Віндовсі на 7 клієнт вони постійно йдуть. Тільки що знов запустив з smp=13 (перед тим 10083 окремо зберіг) і знов відразу ж 6097 прилізла.

Але знайшов причину: також параметр advanced стоїть.
при smp=13 йдуть такі задачі залежно віді client-type=
normal - 7903 (А4) - 2 рази перевіряв
advanced - 6097 (А3)
beta йдуть 6097 (А3)
bigadv - 6098 (А3)

виходить А3 лізуть на всі параметри крім normal (що йде по замовчуванню, тобто без client-type взагалі)
Freddy Krueger
Member

ronemun
Те що треба :super: , на beta smp13 зловив :beer:
pavelstalker
Member

Всем привет )
Давно не присоединялся к вам в фолдинге решил помочь.
Но вот если бы мне кто то помог. Считаю своим компом и хочу нетбуком (ASUS Lamborghini VX6s ) все бы ничего но мне задания на нем такие огромные дают что у меня комп с ними будет часов 6 справляться а тут видюшка в разы слабее.
Добрые люди, подскажите куда и какую команду вписать чтобы маленькие ( самые маленькие ) задания давались.
Комп пусть считает как считал но вот нетбук жалко убивать вот так сразу )

---
И еще можно ли как то уменьшить нагрузку на видеокарту ? кроме убивания процесса обработки задания
ronemun
Advanced Member

машини не шкода? Якби вона часом не потекла ;)
Проц. Самі менші задачі для проца - 80хх, в клієнті версії 7 постійно ідуть при параметрі client-type=beta (для слота smp). Але вони не такі вигідні як 70хх, які ловляться на client-type=advanced абo bigadv. 70хх дають у 2-2,5 раз більший ППД, але і рахуються у 2-3 рази довше, і не постійні, частіше тре ловити вручну. Правда, на Атомі, без нормальноо FPU я не уявляю яка швидкість взагалі буде.

Відеокарта. Якщо у тебе АМД 6470 (як в оглядах пише), то тре задачі тільки на ядрі А16 - в них у 2-3 рази більший ППД і значаачно нижча нагрузка на проц. 7 клієнт мав би сам розпізнати карту і присилати правильні завдання, але якщо ні, то вистав для відеослота параметр client-type=beta (хоча бажано advanced - стабільність вища). Для відеокарт, тим більше АМД, тим більше тільки на ядрі А16, набір задач не широкий, якщо є взагалі. Зате очки задач для відеокарт не зменшуються від затримки здачі.

Як працювати з 7 клієнтом - дивись статтю по силці на 1 ст. Зміни параметра client-type у слотах ввійдуть в дію аж з новим завданням. Тож або чекай закінчення теперішнього завдання, або знищуй його.

Щодо тормозів графіки є кілька причин.
1. старі драйвера - обновити на останні (АМД часто в нових драйверах виправляє глюки у фолдингу)
2. операційна система ХР - в ній тормозить фолдінг на АМД відяхах. Міняй на 7ку
3. в 7ці відключений Аеро - тре включити - помагає після перезавантаження
пріоритету процесів для відях покищо не придумали. Але фолдінг-клієнт сам тормозить обрахунки при роботі 3д проги, щоб та не тормозила. Саме тому інтерфейс Аеро не тормозить - він працює як 3д прога.
Alexsandr
Member

Команды в лине помогли. Но установка по прежнему зависает. Скачал дебиан вместо минта погляжу на него, потом если что перейду на более старые версии или в сторону сусе погляжу, она кажется на другой основе.

Возникла идея, может можно добавить репозитарий с 7-м клиентом в нете и пущай обновляет сама ОС, может получится, но где взять этот репозитарий и как прописать?

Перенастроил маленько натсройки сетевый в винде, двбы линукс получил прямой доступ в нету хотя бы на время. Погляжу что получится с этого.

Добавлено через 1 час 18 минут 23 секунды:
Дебиан проглотил пакеты установки не задумываясь. Правда установка только из командной строки, но лучше чем ничего. Теперь новая напасть, дебин не дает увеличить разрешение выше 800*600. Как и где победить эту проблему?

Добавлено через 7 минут 27 секунд:
Пойма какую-то фигню 8001, наверное ждать опять 10 заданий?
ronemun
Advanced Member

-Пойма какую-то фигню 8001, наверное ждать опять 10 заданий?

Ні, звичайно ж. Перших10 завдань - це тре для нового паскея, не прокачаного.
-stan-
Member

у мну двое суток только 8001 и шли, зато считаются быстро)
Freddy Krueger
Member

Alexsandr:Возникла идея, может можно добавить репозитарий с 7-м клиентом в нете и пущай обновляет сама ОС, может получится, но где взять этот репозитарий и как прописать?
Если есть желание то http://ubuntologia.ru/repositories#gui- ... ry-sources" target="_blank :laugh: Но здаётся мне результат будет тот же.
Разрешение поищи в системных настройках. Пакеты от Vbox стали?
Шаженла
Member

ВБЖ вернулись :)
Alexsandr
Member

на дебиан не понадобились расширения, на минте ошибки выскочили при установке. Проверил на дебиане тоже ошибки.

Пока ощущение что дебиан дубовая прочная доска. В тоже время кубунты убунты и особенно минт ощущение вещи обработанной напильником и резцом, правда местами слишком тонко, местами слишком грубо.
ronemun
Advanced Member

перевірив після вихідних робочі компи на предмет номерів задач. Ну і, звичайно ж, професора присилали тільки низькоочкові 80хх і 761х. На жодному з 16 компів жодної 70хх чи 1008х/10090. При тому що вдома всі вихідні на тіж настройки тільки 70хх чи 1008х/10090 і йшли. Вдома Феном ІІ Х4. А як у вас, в кого Феноми чи Атлони.
До речі зараз теж 80хх валять, ніякі настройки не помагають зловити щось краще.

Список задач на одному з компів з пятниці вечора по понеділок зранку (клієнт вер. 7, client-type=advanced)
7610 - 1
7611 - 2
8001 - 9
8004 - 8
8011 - 11
Ответить