akasa pax.mate где купить в киеве ?

Модификации любого компьютерного оборудования
Ответить
Автор
Member

Собственно хочу обклеить системник, но что то н нашел где купить, может быть кто то знает где?
Strikerr
Member

localpirat
Advanced Member

Лучше на авторынок сходи, там дешевле и выбор побольше
loscil
Member

емм мне бы для мидл тауер, фул тауер будет слишком избыточным. На авторынке самоклеющуюся найти можно?
A_A
Member

На авторынке самоклеющуюся найти можно?
Да .
Там пара полос двухстороннего скотча прилеплены
Adamantium
Ghost

loscil:емм мне бы для мидл тауер, фул тауер будет слишком избыточным. На авторынке самоклеющуюся найти можно?
50-60 грн/квадрат,но это на местном авторынке(днепродзержинск).
Приходиш и говориш,мне обычную шумку.не знаю,какая цена у вас в Кийове будет :)
loscil
Member

Adamantium:
loscil:емм мне бы для мидл тауер, фул тауер будет слишком избыточным. На авторынке самоклеющуюся найти можно?
50-60 грн/квадрат,но это на местном авторынке(днепродзержинск).
Приходиш и говориш,мне обычную шумку.не знаю,какая цена у вас в Кийове будет :)
квадрат = 1 метр квадратный?
SoulOfONYX
Advanced Member

loscil
логично. +1 за автомобильную шумку,квадрат на мидл с головой должно хватить
loscil
Member

http://avtozvuk.ua/info.php?id=13146" target="_blank
что если купить что то типа такого пару листов +двухсторонний скотч выйдет тоже самое что и комплект от акаса(порезать их не в счет)?Размер корпуса 465*465*180
Последний раз редактировалось loscil 21.01.2012 16:28, всего редактировалось 1 раз.
localpirat
Advanced Member

Ну, это то, что нужно. :up: Только скотч не нужен, эта штука уже на клейкой основе. Раз наклеишь - фиг отдерешь.
loscil
Member

Ах да забыл кое что спросить, если есть на боковой панели дырки для обдува видяхи/проца то их тоже я так понял заклеивать а то результата ноль будет, правильно?
aldir
Member

Доброго вечора!
Теж захотілося обклеїти системний блок шумоізоляційним полотном. Поїхав в "Епіцентр", відділ "Теплозвукоізоляція та перегородки" і там завдяки порадам консультанта вибрав необхідне полотно (а вибір там просто неймовірно великий)!!! Питають скільки метрів? Прикинув, кажу 2. Думав квадратних. Виявилось погонних :eek: Обклеїв всередині ПК все що можна, а тим що залишилось можна ще як мінімум 5, а то й 10 таких ПК обклеїти. Так що 1 метра вистачить з головою. Ціна - 35 грн. за метр. Дуже зручний, оскільки він як наклейка, зняв бумагу - і готово до роботи. Тільки слід обережно, клеїться міцно і віддирається погано, рветься.
localpirat
Advanced Member

aldir
давай фотки :)
aldir
Member

ОК! Через хв. 10-15.

Добавлено через 17 минут 46 секунд:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Там є й ін. варіанти: з фольгою (це вже більше теплоізоляція, без клейкої основи, більшої товщини - залежно від децибел, кількість яких здатне поглинати). ПК в процесі збору, тому викладаю фото самого полотна.
archibalt
Member

aldir дуже цікавлять результати шуму до і після ,чи варте воно того.
а є шумоізоляція на клейкій основі, але щоб можна було потім зняти при цьому не зіпсувавши попередню поверхню, щоб не було слідів?
ross104
Member

Зняти без слідів навряд чи :)
Просто обклеював машину шумкою з ніг до голови... То та шумка що на основі фольги і бітуму - точно сліди залишить, а бітопласт - поролон на клею думаю акуратно віддерти може і вийде.
aldir
Member

archibalt , ПК в процесі збору, як я вже писав раніше, тому перевірити результати "ДО" вже точно не вдасться. Щодо зняти без слідів - цю Вам точно не вдасться, відривається шматками, приклеюється дуже міцно - так перед поклейкою думайте, бо назад же не повернете. Є ізоляція без липкої сторони, клеять за допомогою двостороннього скотча, проте, мені здається, і він так просто потім не віддереться.
Корпус у Вас хороший, чи дійсно заважає шум?
BigTypoon
Member

Все эти комплекты по обесшумке компа - своих денег не стоят однозначно.
Сделал из остатков шумоизоляции машины. Использовал 4 листа виброизоляции Шумофф М2- на основе фольги і битума и 2 листа шумоизоляции Шумофф П4.
Ящик теперь не слышно даже в полуметре, не раз включая комп- выключал его :gigi: забыв перед этим его выключить

Добавлено через 1 минуту 44 секунды:
зы. стоимость листов составила 118грн.

Отодрать обратно не получиться, но напрашивается вопрос: ЗАЧЕМ? :super:
archibalt
Member

aldir оцінку шуму мав на увазі орієнтовну, чи дійсно щось кардинально зміниться. мій корпус влаштовує, та і рівень шуму також, але досконалості немає меж, хоча в даному випадку мій корпус важко обклеїти, оскільки конструкція боків і верху, низу складна, а от певні ділянки все ж таки можна обклеїти і на вигляді це не виразиться, хоча не факт що дасть результат
aldir
Member

archibalt
Все робите на свій страх і ризик :dontknow:
Моя порада - задовольняє зараз, не викликає дискомфорту - не чіпайте :nunu:
Ответить