Новости
Последние статьи и обзоры
Де можна купити гвинтики до Mugen 2 rev.B ?
-
могрич1
Junior
Прохання до адміністратора чи модернізатора закрити тему,щоб aleks_44-3 memberlist.php?mode=viewprofile&u=4254" target="_blank міг заснути спокійно,і хлопчик міг нарешті піти до школи і вивчити хоча б початкову програму рідної української мови 
Последний раз редактировалось могрич1 14.02.2012 21:13, всего редактировалось 4 раза.
-
eikei
Advanced Member
Померяй диаметр, купи стандартный крепеж.
Или просто подбери винты и гайки.
-
могрич1
Junior
А де можна купити? Можна силку . Дякую.eikei:Померяй диаметр, купи стандартный крепеж.
-
Cem4ik
Member
в строй маг или на рынок 
-
tw-r
Advanced Member
на разборку будь-яку, болти ж стандартні і масові. Радіоринок, кіоски, ремонт комп і радіо. В крайньому разі купити в будівельному магазині плашку на різьбу М2,5 М3 и самому з цвяхів 70-80мм нарізати 
-
HighVoltageLP
I should go
на куреневке через дорогу от бывшего блошиного есть магазин с болтами винтами и т д
-
tw-r
Advanced Member
Могрич даже не написал в каком городе он хочет найтиHighVoltageLP:на куреневке через дорогу от бывшего блошиного есть магазин с болтами винтами и т д
Я думаю что длинные болты подойдут от советской розетки или вилки 100% а короткие - с какого-нибудь горелого рубильника, пакетного выключателя или релешки старой. Можно купить обжимку для соединения алюминиевых с медными проводников за 20коп/шт и спилить напильником немного шляпки комплектных винтов. С длинными сложнее - розетка новая аж 1грн стоит.
-
могрич1
Junior
В нас в селі немає магазинів всяких ,зато природа причудова,не тошо в мегополісі 
-
tw-r
Advanced Member
повезло вам
я вже написав де схожі болти застосовуються
-
могрич1
Junior
Хто зможе найти такі гвинтики я куплю+компенсую Вам затрати 
P.S. В нас нігде таких немає,а міняти кулер через пару гвинтиків не хочу .
P.S. В нас нігде таких немає,а міняти кулер через пару гвинтиків не хочу .
-
A_A
Member
-
Gatya
Member
A_A
Внимания видать не хватает, вот и строчит муть разную.
Внимания видать не хватает, вот и строчит муть разную.
-
A_A
Member
Gatya
предлагаю понять,простить
Александр Родионович Бородач у нас на форумеВнимания видать не хватает, вот и строчит муть разную.
предлагаю понять,простить
-
могрич1
Junior
A_A
Gatya
Без школоти і комнатних рембо ніяк неможна
. Воно вам треба хто шо пише і які топіки створює? Без ваших 5-ти копійок обійдемось, не твоє то проходь мимо,проживеш довше .
P.S. Якщо я створив цю тему,то значить воно мені треба.Просто так як ви створюєте щоб привернути до себе хоть яку небудь увагу,в мене немає на то часу. Зранку худобу погодувати+на роботу+на поле подивитись шо воно там+а там і вечір прийшов . Так як у вас в мегаполісі ходити по клюбам і займатись марнотрацтвом+показувати який ти крутий живучи на шиї у батьків нема коли
Gatya
Без школоти і комнатних рембо ніяк неможна
P.S. Якщо я створив цю тему,то значить воно мені треба.Просто так як ви створюєте щоб привернути до себе хоть яку небудь увагу,в мене немає на то часу. Зранку худобу погодувати+на роботу+на поле подивитись шо воно там+а там і вечір прийшов . Так як у вас в мегаполісі ходити по клюбам і займатись марнотрацтвом+показувати який ти крутий живучи на шиї у батьків нема коли
-
A_A
Member
могорич1
жаль что с чуством юмора глухо ,что тут скажешь
успехов и не ешь на ночь сырых помидоров
жаль что с чуством юмора глухо ,что тут скажешь
-
могрич1
Junior
З юмором в мене все добре,але треба знати межу. Я серйозно шукаю гвинтики а Ви зі своїм товаришом школярем пости набиваєте. Що стосується помідорчиків,то в мене зі здоровям усе ок,Вас (жителів мегаполісу) шкода ,тривитесь все життя закордонним сміттям (тими самими турецькими чи китайскими помідорами) які зі справжніми помідорами мають спільного тільки червоний колір і зелений хвостик,все іньше хімікати.A_A:могорич1
жаль что с чуством юмора глухо ,что тут скажешь![]()
P.S. Поважайте інших,якщо хочете щоб поважали Вас
-
tw-r
Advanced Member
могрич1 якщо у тебе натуральний трактор або комбайн під хатою, невже немає у батька реле старих щоб болтів/шпильок насмикати звідти? про нарізати болти самому з цвяхів - взагалі мовчу.
-
могрич1
Junior
Якби було можна,то я б не писав тутaleks_44-3:могрич1 якщо у тебе натуральний трактор або комбайн під хатою, невже немає у батька реле старих щоб болтів/шпильок насмикати звідти? про нарізати болти самому з цвяхів - взагалі мовчу.
-
Schumi F1
Advanced Member
я тоже в городе живу, но в своем доме, и помидоры у меня не хуже твоих. Натур продукт, без ГМОмогрич1:тривитесь все життя закордонним сміттям (тими самими турецькими чи китайскими помідорами) які зі справжніми помідорами мають спільного тільки червоний колір і зелений хвостик,все іньше хімікати.
-
tw-r
Advanced Member
Schumi F1: я тоже в городе живу, но в своем доме, и помидоры у меня не хуже твоих. Натур продукт, без ГМО
А собака Рекс в тебе є?