Провальні проекти та найбільші розчарування серед ігор на ПС

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Евгений Ujin:
Eurofighter:Евгений Ujin
На сайті гри є спеціальна тема, шукай..
Тема о чем?Ссылку в студию!
Напевно в темі технічні проблеми? За вас шукати я не буду.
mazuriva
Member

RA:Прошу у цій темі описувати ігри, які найбільше розчарували гравців. Дуже часто ми проходимо попередні версії комп"ютерних ігор, вони нас захоплюють, з нетерпінням чекаємо виходу нових версій, переглядаємо їх рекламні ролики, все захоплюючо-цікаве, інтригуюче...
Коли починаємо грати у нові релізи - унас з"являється розчарування. Найбільшою причиною такого є:
- поганий геймплей гри;
- відсутність цікавого захоплюючого сюжету;
- сильна розкрутка гри: багато маркетингових ходів на неякісний товар.
До найбільших розчарувань цього року можна віднести:
Battlefield 3. Гра на проходження набагато гірша від Battlefield 2 Bad company. Сюжет непоганий, графіка хороша, а от нецікаво та незручно грати, є багато недопрацьованного...
Crysis 2. Усі чекали чогось неймовірного, найновішого... Згадаємо першу частину, від якої усі були дорвгий час у захваті, хороший сюжет, оригінальні виришіння ситуацій... Графіка у той час була проривною. Це перша гра, яка зробила поштовх у нарощуванні потужності відеокарт... Ганьба виробникам із "Крайтека", які випустили Crysis 2 з нецікавим сюжетом та ще й на ДХ9, який на даний момент є застарілим. ДХ 11 пришлось чекати дуже довго. Сюжет гри став зовсім нецікавим ...
Ці дві гри я ставлю, як найбільші розчарування 2011 року.
А что вы желали получить используя не лицензионный софт ?
Gagarin-ace
Member

RA:
Gagarin-ace:мне тетрис не нравится - никакой сюжетной линии, фтопку
спойлер
Напевно твоя система сильніших ігор не підтримує, бідненький :(
Пропоную створити у відповідній темі форума тему на збір благочинних коштів для апгрейда твого ПС ;)
Пропоную писати по темі, а не флудити своїми тупими жартами!
бедненький, игра не понравилась и обозлился на весь мир. ПИши жалобу на ЕХ.ЮА, чтоб забрали скачанный торрент

развёл тут холивар :puke:
RA
Member

спойлер
Gagarin-ace - тобі напевно пора у космос, або дунь щось, щоб полетіти і не флуди у темі космонавт-флудер. Або говориш щось по ділу, або організовуй тему, щоб тобі скинулись на залізо для ігор, кращих за тетріс... може _-тетріс тобі підійде?
О, пороси у космосі інопланетян супернове залізо для найновіших ігор :lol:
Последний раз редактировалось RA 05.12.2011 21:13, всего редактировалось 1 раз.
HighVoltageLP
I should go

bober1986:epic fail valve-dota 2
Что? Оо

Кстати The Run удивил приятно - управлять с клавиатуры стало сложно, правда пока это не связано с повышением реалистичности, но сдвиг есть =)
Последний раз редактировалось HighVoltageLP 05.12.2011 21:09, всего редактировалось 1 раз.
Gagarin-ace
Member

а твой убогий флуд я должен считать вселенским эталоном ? :think:

ради чего тема создана, а ? мне скучно, обнимите меня ? форевер элоун ? :baby:

пиши исчо ! :apes:
YumaX
Member

RA Переименуй лучше в провал года, а то если есть спор, игра априори не может быть разочарованием для всех.
RA
Member

Gagarin-ace - не подобається - не читай, просто ігноруй і не флудь, а то щось неадекватне у тебе виходить :lol:
Gagarin-ace
Member

RA напиши:
чего ты ждал от конкретной игры
где маркетологи дали тебе повод думать именно так
что ты увидел того что не ждал
чего ты не увидел (надеялся что будет)
что было в игре не так в отличии от показанно ранее
впечатление по 10 бальной шкале
:-/

а потом уже можно рассуждать
Mechanical
Member

1. RAGE меня разочаровал, причем сильно. И по сей день испытываю какой-то негатив в отношении Кармака.

2. Call of Juarez: The Cartel тоже не произвёл впечатления. Хотя я расчитывал получить продукт уровня предыдущих частей.

3. Crysis 2 тоже попадает сюда, потому что я слишком много требовал от следующей части. Наверное не я один такой. Но в целом игра получилась нормальная.

4. Dead Island . Мне не понравилась сама атмосфера или я её не прочувствовал :dontknow: . Наверное я ожидал чего-то более серьезного и размеренного от игры. Хотелось что-то типа первого Far Cry + Dead Space + Bioshock .

5. Duke Nukem Forever. Первый уровень не понравился. Дальше пока не играл. И пока не тянет, потому что ещё и юмор там мне не по душе. :down:

6. FEAR 3 . Прошел чисто для галочки. Понравились только несколько моментов. А вот в первую часть могу хоть сегодня начать играть.
Если рассматривать 3-ю часть как конец серии, то у CoD это вышло лучше, имхо.
Последний раз редактировалось Mechanical 05.12.2011 21:42, всего редактировалось 2 раза.
eikei
Advanced Member

eipku
вчера играл в Resident Evil 3 вот это тема

Рекомендую Резидент Ивл Ремейк для Nintendo GameCube. И Резидент Ивл 0 тоже для NGC. Ремейк вообще шедеврален - почти 1:1 первый резидент (кое-что добавили, ничего не отрезали - результат абсолютно положительный в плане геймплея) + хорошая графика, хоть и 2,5д (бекграунды высоеого разрешения + хорошая детализация геометрии + безглючный в этом плане эмулятор консоли).

" target="_blank
Там правда кто-то на калькуляторе офисном играет по-ходу - у меня на фене 940ВЕ и 4870 все шло плавно с редкими просадками в нескольких местах. Ну и у него баги какие-то со звуком - у меня не было.

ЗЫ Тени по-моему лучше, чем в скайриме - не такие квадратные во всяком случае :laugh:
YumaX
Member

Честно говоря, тему нужно закрыть, так как ни одна из названных игр не есть провалом, каждая игра кого то, в чем то не оправдала, но в целом они все нормальные и в них играют, если не ты конкретно, то кто то другой и ему нравиться - шедевр.
snegurrrka
Member

Однозначно провалов для себя не вижу, просто игр не ожидал никаких уже давно)) Но вот можно сказать, что Stronghold 3 вышла посредственной, всё же она отстала во времени, геймплей нудноват. Хотя как тут не вспомнить ещё Dungeon Siege 3 :facepalm: , а как любил переигрывать в первые две части :( Lord of the Rings War in the North - не ждал конечно шедевра, но вышло так себе. По интересу - слабее старого слешера LOTR The Return of the King. Crysis 2 - геймплей какой-то мутный, но главное сюжет - вообще брееееед. Call of Duty 3 - не так уже плох, вчера за день прошел, можно сказать понравилось даже, только звук никакой (ужасный) и вообще стрелять с оружия мало интересно - его не чувствуешь совершенно.
WinDy
Member

батла3 досада. Купил игру а продолжаю играть в бэд компани 2.
Батла3 стала на КоД смахивать....
Хотя МW2 была ничего так, полгода в мультиплеер играл.
RA
Member

Eurofighter:
Евгений Ujin: Тема о чем?Ссылку в студию!
Напевно в темі технічні проблеми? За вас шукати я не буду.
Аналізуючи твої коментарі, особливо це стосується WOT, напрошується висновок у твоїй малограмотності та дитячого максималізму. Не буду доказувати стосовно даної гри... Танки та їх прототипи відповідають дійсності! Тепер дивлячись любий адекватний фільм по Велику Вітчизняну війну, документальну хроніку того часу, чи музейні експонати на фото, у телепередачі або в реальності - на 90% вгадую модель танку незалежно чи він німецький, радянський, американський! Це вже про щось говорить :learn:
Таке сеаме можуть сказати більшість гравців даної онлайн гри. Хоча одна буде користь для школярів, які будуть цікавитись історією того часу та орієнтуватися в ній, а не слухати різні теперішні перекручування фактів! :learn:
Лінк на твою фантомну тему ще ніхто не бачив :lol: , напевно тому, що її нема і створити її зможеш тільки ти, щоб довести свою правоту.
Зациклився на недоробленому сирому бидлофілді 3 - хвали його, але бед компані набагто цікавіший та кращий.Відкрию тобі одну таємницю: крім крутої графіки гра має бути цікава сюжетом та геймплеєм, інакше не буде цікаво у неї грати!

Добавлено через 21 минуту 58 секунд:
mazuriva - ти користуєшся також неліцензійним софтом (програми та віндовс :lol: ) - він нічим не гірший за ліцензію, тільки ти не заплатив гроші якомусь дяді :laugh: . Твіфй ліцензований софт, стосовно Батлфілд 3 не захистить від нецікавості та недопрацьованності гри ...
Евгений Ujin
Junior

RA:
Eurofighter: Напевно в темі технічні проблеми? За вас шукати я не буду.
Аналізуючи твої коментарі, особливо це стосується WOT, напрошується висновок у твоїй малограмотності та дитячого максималізму. Не буду доказувати стосовно даної гри... Танки та їх прототипи відповідають дійсності! Тепер дивлячись любий адекватний фільм по Велику Вітчизняну війну, документальну хроніку того часу, чи музейні експонати на фото, у телепередачі або в реальності - на 90% вгадую модель танку незалежно чи він німецький, радянський, американський! Це вже про щось говорить :learn:
Таке сеаме можуть сказати більшість гравців даної онлайн гри. Хоча одна буде користь для школярів, які будуть цікавитись історією того часу та орієнтуватися в ній, а не слухати різні теперішні перекручування фактів! :learn:
Лінк на твою фантомну тему ще ніхто не бачив :lol: , напевно тому, що її нема і створити її зможеш тільки ти, щоб довести свою правоту.
Зациклився на недоробленому сирому бидлофілді 3 - хвали його, але бед компані набагто цікавіший та кращий.Відкрию тобі одну таємницю: крім крутої графіки гра має бути цікава сюжетом та геймплеєм, інакше не буде цікаво у неї грати!

Добавлено через 21 минуту 58 секунд:
mazuriva - ти користуєшся також неліцензійним софтом (програми та віндовс :lol: ) - він нічим не гірший за ліцензію, тільки ти не заплатив гроші якомусь дяді :laugh: . Твіфй ліцензований софт, стосовно Батлфілд 3 не захистить від нецікавості та недопрацьованності гри ...
Повністю з вами згоден:)
RA
Member

Eurofighter
Eurofighter: Frostbite 2.0 тільки в battlefield 3 ;)
viewtopic.php?f=15&t=45098" target="_blank
із людиною, яка зациклена на одній грі розмовляти і сперечатися нема про що. Вузьколобість та зацикленість на лице і як можна оцінювати те, що не пробував?
koksokola
Member

mazuriva:А что вы желали получить используя не лицензионный софт ?
Ну это как минимум бред. Ну были у меня лицензионные сталкеры, а глюки как были, так и остались. Сделал с диска образ - работает точь в точь как и оригинал. Отличий абсолютно никаких. Или ты хочешь сказать, что игры глючат от пиратской винды? :lol:
Yorcfild
Member

RA:Ar2r БФ3 патч не патч, а на проходження воно шлак! Думаю у мультиплеєрі також багів предостатньо, які до кінця не виправлять, томущо вийде нова частина :lol:
Згоден що у мультиплеєрі гра на високому рівні. Моє відношення до онлайн стрілялок одне - реалістичність бойових дій, які я не відчуваю у тих іграх, БФ3 не вийняток :puke:
Мультиплее в БФ3 идеальный как и БФ2 как и МОХ т.к делали Dice.., Имея лицензию вам не захочется проходить одиночную компанию т.к нет смысла...

Лучщие игры года:
БФ3
Кризис2
НФС Ран
Стар Крафт2

Худшие:
Все продолжения Ассасинов и прочие игры

Добавлено через 1 минуту 52 секунды:
Gagarin-ace:а твой убогий флуд я должен считать вселенским эталоном ?

незабываем: у людей уже каникулы )))))))))
slava11
Member

СК2- жалкое подобие СК1. Этож надо было намудрить такого. Такое ощущение что люди (люди ли?) создававшие его совсем оторваны от реальности. Игра на троечку.
Ответить