Доброго дняночі.
Дуже цікавить питання розгону цієї моделі відео.
Стандартні частоти 540700 - в мене розгін до 810810. темп - ~ 60 по цельсію - макс 65.
Варто працювати на таких параметрах чи ні?
На днях поставив драйвера nv 177.79 - не встали, вернув до 175,19 - після цього при загрузці віндовс монітор просто гасне - в "Безопасном режиме" - працює, видаляю драйвера - працює, тільки встановлюю - та сама біда.Пробував на новому віндовс - та ж сама проблема. На іншому компі відеокарта працює норм.В чому може бути проблема? Система :
проц Intel c2d e6550 @ ~ 3.15 (core clock 450 Mhz)
мать gb p-35 ds4
бж 460вт zalman
Последние статьи и обзоры
Новости
Розгон asus 8600 Gt 512 silent
-
GrelotComper
Junior
-
blackdem
Member
GrelotComper а что там за винда?
-
GrelotComper
Junior
xp sp3 без автоустановки - інтегровані дрова райд-контролера ICH9R
-
blackdem
Member
GrelotComper попробуй с сп2, но только нормальную винду, а не говносборки типа зверьСД
-
GrelotComper
Junior
На вихідних ще й 6600 гт потестую на своєму системнику.
Цікаво,а якщо на розігнану відеокарту ліпити драйвер, чи буде все норм?(Точно не памятаю, но можливо я так і зробив).Однозначно трабли після установки нового драйвера почались.
P.S.: Якщо користуюсь зборками - то власною.
Цікаво,а якщо на розігнану відеокарту ліпити драйвер, чи буде все норм?(Точно не памятаю, но можливо я так і зробив).Однозначно трабли після установки нового драйвера почались.
P.S.: Якщо користуюсь зборками - то власною.
-
blackdem
Member
так ведь разгон идёт через дрова, сносишь их - разгон пропадает, ставишь новые, пока сам не разгонишь заново - будет дефолт.. разве что БИОС прошить с изменёнными частотами, тогда разгон будет и без дровGrelotComper:а якщо на розігнану відеокарту ліпити драйвер, чи буде все норм?
у меня тоже недавно проблемы были после установки версии 180.42 - только 800*600 и 4 бита, но вылечилось установкой СП2 на винду..GrelotComper:Однозначно трабли після установки нового драйвера почались.
-
GrelotComper
Junior
Не знаю як саме, але проблема вирішилась. Підключив відюху на іншому системнику - запрацювала, приніс додому, поставив в свій системник - теж працює - непонятно. Но з віндою не було звязано - все той же сервіс пак 3.