Наручні годинники: чоловічі та жіночі, вибір , обговорення, поради, пропозиції

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Порадьте вибрати наручний годинник чоловічий до 4000грн(купляти буду після НР)
поділіться враженнями хто яким користується плюси і мінуси
Последний раз редактировалось Nic_Roman 08.02.2012 17:10, всего редактировалось 1 раз.
EvGaS
Member

Nic_Roman
Изображение
Работают долго. Сломать тяжело. Где-то в ящике валяется побитый трупик. Всё. ;)
Nic_Roman
Member

EvGaS тоже такий мав памятаю навіть в воді працював) то з серії дешево і сердито
axotnik
Member

Nic_Roman:Порадьте вибрати наручний годинник чоловічий до 4000грн(купляти буду після НР)
Додайте десь 700грн і візьміть механіку tissot,я і батько такі носимо-супер,вбити нереально,головне беріть без позолоти...
Clay Allison
Member

EvGaS:Работают долго.
Помню-помню. Montana как и 8-битные приставки ВНЕЗАПНО обрели бешеную популярность в 90-х. :D
А вот ещё такие часы были:
Изображение

Добавлено через 9 минут 59 секунд:
ОЛОЛО! Монтана и сейчас существует и производит нев***енно дорогие часы. :spy:

Пруф. :eek:

Добавлено через 5 минут 16 секунд:
Nic_Roman, посоветовал бы тебе RADO, но с твоим бюджетом в 4000 гривен они тебе не по карману. Так что думай сам. :dontknow:
такоэ
Member

Или ролекс с брюликами или часы в мобильнике, остальное всё понты и томление духа. :D
Inspiring
Member

такоэ 100%))) (как по мне всё равно мобилку полюбому с собой таскаешь, там и часы и калькулятор, а если для понтов брать, то 4000 это не серьёзно, вот 15К другое дело и то смотря в каких кругах)
Clay Allison чтож так грубо, одно дело по карману, а другое сколько не жалко за часы отдать.. ;)

кстати, не знаю как цены, но выбор огромный - http://gold.ua/products/muzhskie-chasy" target="_blank
Alex@&er
Member

Nic_Roman
В таком ценовом диапазоне выбор невелик. Если отбросить подделки и чистый китай, то остаётся Касио, Тимекс, Сейко, Ориент, Тиссо (начальные).

Добавлено через 1 минуту 15 секунд:
К примеру http://www.tissot.ua/tissot-i-id-i-68-i ... index.html" target="_blank
tw-r
Advanced Member

Nic_Roman:Порадьте вибрати наручний годинник чоловічий до 4000грн(купляти буду після НР)
http://hotline.ua/us/chasy-naruchnye-pr ... +200+T17.1" target="_blank
http://www.alltime.ru/catalog/watch/swi ... ack=search" target="_blank
мені подобається, поки що фінансово не тягну ) влітку можна було взяти за 3200-3500, зараз сезон і ціни вищі.
Класика і популярна модель, випадково натрапив огляд в інеті (на ютюб повно відео), дуже сподобався зовні.
Кварцеві, екстремальна серія Тіссо. Захист від води 200м, мінеральне скло, корпус - нержавійка.
Дуже легко буде продати як набриднуть, маса варіантів оформлення. Мегапопулярний серед китайських "виробників" зразок для копіювання.
Зараз користуюся порівняно недорогими http://www.alltime.ru/catalog/watch/374 ... ack=search" target="_blank
За 3,5 роки падали, є пара легких подряпин на торцях (поліровка і вони як нові будуть), сильно вдаряв ними по металевих поручнях не раз, падали на асфальт зі мною разів 4. Купаюсь в них скрізь. Спеціально не вбиваю але і не дуже жалію, поки не підводили. Точність ходу +/- 3..5 секунд за місяць, коли сильні перепади температури (літня спека, морози -15) то до 15..20 секунд. Механіку не брав спеціально (була вже) через невиправдано завищену ціну, геморність з заведенням механізму і низьку точність. На мою думку, дорога солідна річ не може бути капризною або вимагати підвищеної турботи власника, бо якщо так - то вже іграшка.
Nic_Roman
Member

http://www.tissot.ua/tissot-i-id-i-68-i ... index.html" target="_blank на вигляд не погані, основне що був надійний механізм і скло не царапалося(принаймі до одягу об бетон точно терти не буду)

Добавлено через 5 минут 10 секунд:
основна вимога вологостійкість, мию руки на роботі дууууже часто
tw-r
Advanced Member

Мої не царапались. Я падаю завжди на руки і на асфальт, Об поручні бився годинником і нічого. Якщо мити руки часто, то ремінець скоро почне пахнути і, взагалі, строк служби ремінця фірмового 6 міс. без питань і в пристойному вигляді, далі то буде насилля над своїм смаком. А ціна фірмового ремінця 100-150грн як мінімум. Або раз на 3 міс китайців купувати по 20-40грн, але вони облазять моментально і іржавіють.
Последний раз редактировалось tw-r 19.11.2011 18:16, всего редактировалось 1 раз.
Thunder7
Member

Nic_Roman:основна вимога вологостійкість, мию руки на роботі дууууже часто
итого металлический браслет и water resist 50M
tw-r
Advanced Member

5water resist 50 метрів/ 5 бар-атмосфер як мінімум. І то, не гарантія що під водопровідною водою не потечуть - тиск води в крані до 10 атмосфер, 50М - то годинник можна полоскати в непроточній воді. 100М - купатись і пірнати без питань.

Добавлено через 2 минуты 23 секунды:
30М - носити в туман і сиру погоду, але душ приймати не можна. Просто water resist - захист від бризок/крапель і все.
Nic_Roman
Member

давайте розберемось що краще
скло сапфір найкращий варіант?
механіка ключ, механіка авто, кварцові?
вирбник
як відрізнити чи китай чи оригінал?

Хронограф
Alex@&er
Member

Nic_Roman
1. Сапфир меньше царапается и дороже, но минеральное стекло можно полировать. Сапфир - только замена.
2. Дело вкуса. Я всегда предпочитал механику. С автоподзводом можно не брать, ненадёжный там маятник, да и цену увеличивает некисло.
3. Тиссо, Касио, Ориент.
4. Бери у оф. поставщиков.
5. Хронографы красиво смотрятся, но толще классики.
Nic_Roman
Member

о ця модель не погана, але не потягну ( T024.427.11.051.00
sashok-1982
Member
Откуда: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки

мне такие подарили на ДР: http://timeshop.com.ua/orient/gent-auto ... 002ch.html" target="_blank
хорошие и не дорогие часики
Nic_Roman
Member

Alex@&er така заміна скла напевно дуже дорого
sashok-1982
Member
Откуда: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки

Nic_Roman
присмотрись к часам Jacques Lemans
tw-r
Advanced Member

Китай - ціна, гарантія повинна бути на фірмовому бланку. Ніяких відхилень в кольоровій гамі від оригінала, навіть колір рисок важливий. Дивись на Ютюб розпаковки.
Кварцеві - дешевші і надійніші, але механіка понтується більше. Автопідзавод - фіча, знижує надійність і є в 99% сучасних мех. годинників.
Виробник - швейцарці ставлять тільки клеймо своє (збірка), запчастини з Китаю ( деякі виробництва шкідливі для довкілля і заборонені в Європі)
Хронограф - то механічний годинник підвищеної точності (звичайна 30-40сек на добу, у кварца норма 15-20 за місяць), понтова назва дорогої механіки.
Ответить