Привіт всім, прошу поясніть мені в чому причина
профільний комп
оперативу поставив ж скілл 1866, коли втикаю її в маму то бачить на частоті 1600, захожу в налаштування памяті ставлю 1866 і таймінги 9-10-9-28 тоді все ок але проц не занижує напругу і працює завжди на 1.3 і частоті 3.8ггц розгін зняв, де я не так зробив що поправити щоб память працювала на 1866 і проц переходив в енергазберігаючий режим(коли память на 1600 то зменшує напругу)
Новости
Последние статьи и обзоры
память +проц
-
Nic_Roman
Member
-
EvGaS
Member
Nic_Roman
прочитал и запутался
Бубен наше всё. Начинай разгон по новой. Мож найдёшь что мешает.
прочитал и запутался
Бубен наше всё. Начинай разгон по новой. Мож найдёшь что мешает.
-
Nic_Roman
Member
народ в кого які ідеї, що треба зробити щоб память працювала на 1866 і проц при цьому переходив в енергозберігаючий режим як з так і без розгону, може ще є якісь налаштування?
-
eikei
Advanced Member
Nic_Roman Почему-то работа С1Е и EIST привязана к установке вручную частоты памяти. Честно говоря, фигня какая-то. А С1Е и EIST вручную включаются в биосе данной мамки?
Биос можно также попробовать обновить, сделать ему сброс и настроить по-новому.
Добавлено через 1 минуту 20 секунд:
Биос можно также попробовать обновить, сделать ему сброс и настроить по-новому.
Добавлено через 1 минуту 20 секунд:
Золотые словаБубен наше всё
-
Nic_Roman
Member
вже скинув на дефолт біос, попередня оператива була 1333 і при будь-якій частоті навіть 2133 проц занижува напругу і переходив в енергозб режим, а тут неможе, без розгону в простої паше на 3.8 і на напрузі 1.3,
це взагалі нормально? процику нічого не буде?
це взагалі нормально? процику нічого не буде?
-
vik-pa
Member
По умолчанию BIOS не означает что включены С1Е и EIST, проверь.Все параметры по процу и памяти поставь на материнке в авто.Проверь в винде на всяк случай максимальную и минимальную производительность процессора(параметры электорпитания).Ну и самое святое "бубен шамана".
-
eikei
Advanced Member
при такій напрузі йому у будь-якому випадку нічого не будепроцику нічого не буде?
-
Nic_Roman
Member
на материнці(біос авто-1600 і все нормально)
чому по дефолті память на 1600, якщо кп 1333?
чому по дефолті память на 1600, якщо кп 1333?
-
sensey
Member
Радуйся, тут половина думает почему у них наоборот?(на планках же написано1600)Nic_Roman:чому по дефолті память на 1600, якщо кп 1333?
-
Nic_Roman
Member
sensey це не дуже втішно бо планки то на 1866
eikei vik-pa

eikei vik-pa
С1Е найшов, було авто поставив енейбл скинуло і напругу і множник, дякую, думаю що можна закриватиПочему-то работа С1Е и EIST привязана к установке вручную частоты памяти. Честно говоря, фигня какая-то. А С1Е и EIST вручную включаются в биосе данной мамки?