Battlefield 3

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Ar2r:Eurofighter Ну от ти пишеш "і все", а сам додаєш скрін з кроками 1, 2 і 3. То виявляється ж що не все. :gigi: Та й не кидав я її в папку з грою, в мене вона зовсім іншій папці, просто запустив, перевірив на наявність нової версії і все.
В оріджині була новина як обновити пб там наче б то рекомендували закинути це в папку зі грою, хоча можу і помилятися.
Ar2r
Advanced Member

Eurofighter Та я так постійно роблю, і на BFBC2, і на MOH робив і тут так само.
Може просто це малось на увазі:
users should create a folder on the hard drive to hold PBSetup and the various files that it will create and use during operation.
Так вона в мене й так в папці знаходиться. :D
Eurofighter
Member

І так вийшов бета драйвер нвідії 285.79 завантажуєм і тестуємо :)
Ar2r
Ти переміг, я теж створив окрему папку :gigi:
Ar2r
Advanced Member

Eurofighter Ну ти перевір, а потім відпишись. :gigi: А то щось немає бажання ризикувати.
Eurofighter
Member

Ar2r:Eurofighter Ну ти перевір, а потім відпишись. :gigi: А то щось немає бажання ризикувати.
Вже встановив, гірше точно вже не буде :gigi:
Ar2r
Advanced Member

Eurofighter:гірше точно вже не буде
Сплюнь. :laugh:
Eurofighter
Member

Двуякі враження, завантеження гпу тепер у нормі, але все ж таки спіймав три чотири фріза :-/ рандомно, тестував с аеро ефектс он.
wolfsanek
Reviewer

Eurofighter:завантеження гпу тепер у нормі
А там что-то не так было? Играю на 285,62 в 1920*1080 с AA2x на GTX560Ti. Фризы были, но после отключения "размытия при движении" вроде прошло. Загрузка везде на 100%. В мультик еще не играл.
Eurofighter
Member

wolfsanek:
Eurofighter:завантеження гпу тепер у нормі
А там что-то не так было? Играю на 285,62 в 1920*1080 с AA2x на GTX560Ti. Фризы были, но после отключения "размытия при движении" вроде прошло. Загрузка везде на 100%. В мультик еще не играл.
Я викладував скрін з завантаженням гпу зі фрізами, завантаження було не рівномірним пригало від 87% до 99% на ультра налаштуваннях.

Добавлено через 5 минут 59 секунд:
Ось що цікаво невже треба виключати аеро при заході у гру, вона ж їсть до 50мб....
DEVES
Member

Прошел сингл и удалил. Игра создана для мультиплеера.

Очень понравилась оптимизация игры:

Phenom B60@3850, 8Gb 1600, GTX460 Hawk 800/3800 в разрешении 1920*1080 абсолютно всё на макс (Ultra)
fuksa
Member

DEVES:Прошел сингл и удалил. Игра создана для мультиплеера.

Очень понравилась оптимизация игры:

Phenom B60@3850, 8Gb 1600, GTX460 Hawk 800/3800 в разрешении 1920*1080 абсолютно всё на макс (Ultra)
БФ всегда был сетевым шутером. Оптимизация конечно на высоте, но запустить на ультре можно и на 5750, да только мало фпс будет.

Странное явление, снизил частоту проца до стока, работает в 3.6, все глюки и выкиды из мульта прекратились, проиграл без перерыва 4 прекрасных часа без единого намека на сбои
Schumi F1
Advanced Member

DEVES:Очень понравилась оптимизация игры:

ну-ну. У меня на 2500К+580ПЕЧ+8г памяти - не могу сказать что в ФуллХД игра отлично идет. На открытых местностях фпс до 40 падает. Уже как-то не комфортно стрелять.

Добавлено через 1 минуту 11 секунд:
Понизил с Ультра до Хай - ну кроме как памяти на 200метров стало меньше есть, особой разницы не заметил, ни в плане картинки, ни в скорости.
Ar2r
Advanced Member

Schumi F1 Ото так идет на ПЕЧ580? :laugh: Бабки на ветер. :weep:
wolfsanek
Reviewer

Schumi F1:не могу сказать что в ФуллХД игра отлично идет. На открытых местностях фпс до 40 падает. Уже как-то не комфортно стрелять.
Побегал немного на GTX580 со сглаживанием - все отлично. Отключаем motion blur и радуемся жизни. С ним даже при высоком fps действительно иногда определенный дискомфорт есть
Ar2r
Advanced Member

Товарищи, обращаем ваше внимание на то, что набираются добровольцы для совместной аренды сервера. Всем желающим отписываться здесь.
Eurofighter
Member

Знайшов оптимальні налаштування графіки для своеї профільної системи на даний момент, а також провів 10 хвилинний бенчмарк фрапсом (min,max,avg) на цих налаштуваннях в мультиплеєрі на карті каспіан бордер (каспійска границя) в режимі конквест (захват) на 64 слоти ( на момент проведення бенчмарку на сервері знаходилося 60 гравців).
Вложения
bf3_2011_11_15_20_54_43_771.gif
bf3_2011_11_15_20_54_52_190.gif
Desktop_2011_11_15_21_06_25_047.gif
Desktop_2011_11_15_21_12_07_100.gif
fuksa
Member

Eurofighter каспиан фу, там мало разрушений. Пробуй остров кхарг
Eurofighter
Member

fuksa:Eurofighter каспиан фу, там мало разрушений. Пробуй остров кхарг
Наскільки мені відомо каспіан найважча в плані завантаження системи карта.
fuksa
Member

Eurofighter:
fuksa:Eurofighter каспиан фу, там мало разрушений. Пробуй остров кхарг
Наскільки мені відомо каспіан найважча в плані завантаження системи карта.
Кхарг меньше, больше зданий и другой полностью разрушаемой структуры. Невероятно много техники, как для размера карты. Боюсь каспиан выглядит некой пустыней на его фоне, просто попробуй
Eurofighter
Member

fuksa:
Eurofighter: Наскільки мені відомо каспіан найважча в плані завантаження системи карта.
Кхарг меньше, больше зданий и другой полностью разрушаемой структуры. Невероятно много техники, как для размера карты. Боюсь каспиан выглядит некой пустыней на его фоне, просто попробуй
За те на каспіан бордер є багато дерев та кущів в деяких місцях середній фпс складає 52-55 кадрів+величезна карта в свою чергу їсть більше памяті.
Ответить