В оріджині була новина як обновити пб там наче б то рекомендували закинути це в папку зі грою, хоча можу і помилятися.Ar2r:Eurofighter Ну от ти пишеш "і все", а сам додаєш скрін з кроками 1, 2 і 3. То виявляється ж що не все. Та й не кидав я її в папку з грою, в мене вона зовсім іншій папці, просто запустив, перевірив на наявність нової версії і все.
Последние статьи и обзоры
Новости
Battlefield 3
-
Eurofighter
Member
-
Ar2r
Advanced Member
Eurofighter Та я так постійно роблю, і на BFBC2, і на MOH робив і тут так само.
Може просто це малось на увазі:
Може просто це малось на увазі:
Так вона в мене й так в папці знаходиться.users should create a folder on the hard drive to hold PBSetup and the various files that it will create and use during operation.
-
Eurofighter
Member
І так вийшов бета драйвер нвідії 285.79 завантажуєм і тестуємо
Ar2r
Ти переміг, я теж створив окрему папку
Ar2r
Ти переміг, я теж створив окрему папку
-
Ar2r
Advanced Member
Eurofighter Ну ти перевір, а потім відпишись. А то щось немає бажання ризикувати.
-
Eurofighter
Member
Вже встановив, гірше точно вже не будеAr2r:Eurofighter Ну ти перевір, а потім відпишись. А то щось немає бажання ризикувати.
-
Ar2r
Advanced Member
Сплюнь.Eurofighter:гірше точно вже не буде
-
Eurofighter
Member
Двуякі враження, завантеження гпу тепер у нормі, але все ж таки спіймав три чотири фріза рандомно, тестував с аеро ефектс он.
-
wolfsanek
Reviewer
А там что-то не так было? Играю на 285,62 в 1920*1080 с AA2x на GTX560Ti. Фризы были, но после отключения "размытия при движении" вроде прошло. Загрузка везде на 100%. В мультик еще не играл.Eurofighter:завантеження гпу тепер у нормі
-
Eurofighter
Member
Я викладував скрін з завантаженням гпу зі фрізами, завантаження було не рівномірним пригало від 87% до 99% на ультра налаштуваннях.wolfsanek:А там что-то не так было? Играю на 285,62 в 1920*1080 с AA2x на GTX560Ti. Фризы были, но после отключения "размытия при движении" вроде прошло. Загрузка везде на 100%. В мультик еще не играл.Eurofighter:завантеження гпу тепер у нормі
Добавлено через 5 минут 59 секунд:
Ось що цікаво невже треба виключати аеро при заході у гру, вона ж їсть до 50мб....
-
DEVES
Member
Прошел сингл и удалил. Игра создана для мультиплеера.
Очень понравилась оптимизация игры:
Phenom B60@3850, 8Gb 1600, GTX460 Hawk 800/3800 в разрешении 1920*1080 абсолютно всё на макс (Ultra)
Phenom B60@3850, 8Gb 1600, GTX460 Hawk 800/3800 в разрешении 1920*1080 абсолютно всё на макс (Ultra)
-
fuksa
Member
БФ всегда был сетевым шутером. Оптимизация конечно на высоте, но запустить на ультре можно и на 5750, да только мало фпс будет.DEVES:Прошел сингл и удалил. Игра создана для мультиплеера.
Странное явление, снизил частоту проца до стока, работает в 3.6, все глюки и выкиды из мульта прекратились, проиграл без перерыва 4 прекрасных часа без единого намека на сбои
-
Schumi F1
Advanced Member
ну-ну. У меня на 2500К+580ПЕЧ+8г памяти - не могу сказать что в ФуллХД игра отлично идет. На открытых местностях фпс до 40 падает. Уже как-то не комфортно стрелять.DEVES:Очень понравилась оптимизация игры:
Добавлено через 1 минуту 11 секунд:
Понизил с Ультра до Хай - ну кроме как памяти на 200метров стало меньше есть, особой разницы не заметил, ни в плане картинки, ни в скорости.
-
Ar2r
Advanced Member
Schumi F1 Ото так идет на ПЕЧ580? Бабки на ветер.
-
wolfsanek
Reviewer
Побегал немного на GTX580 со сглаживанием - все отлично. Отключаем motion blur и радуемся жизни. С ним даже при высоком fps действительно иногда определенный дискомфорт естьSchumi F1:не могу сказать что в ФуллХД игра отлично идет. На открытых местностях фпс до 40 падает. Уже как-то не комфортно стрелять.
-
Eurofighter
Member
Знайшов оптимальні налаштування графіки для своеї профільної системи на даний момент, а також провів 10 хвилинний бенчмарк фрапсом (min,max,avg) на цих налаштуваннях в мультиплеєрі на карті каспіан бордер (каспійска границя) в режимі конквест (захват) на 64 слоти ( на момент проведення бенчмарку на сервері знаходилося 60 гравців).
-
fuksa
Member
Eurofighter каспиан фу, там мало разрушений. Пробуй остров кхарг
-
Eurofighter
Member
Наскільки мені відомо каспіан найважча в плані завантаження системи карта.fuksa:Eurofighter каспиан фу, там мало разрушений. Пробуй остров кхарг
-
fuksa
Member
Кхарг меньше, больше зданий и другой полностью разрушаемой структуры. Невероятно много техники, как для размера карты. Боюсь каспиан выглядит некой пустыней на его фоне, просто попробуйEurofighter:Наскільки мені відомо каспіан найважча в плані завантаження системи карта.fuksa:Eurofighter каспиан фу, там мало разрушений. Пробуй остров кхарг
-
Eurofighter
Member
За те на каспіан бордер є багато дерев та кущів в деяких місцях середній фпс складає 52-55 кадрів+величезна карта в свою чергу їсть більше памяті.fuksa:Кхарг меньше, больше зданий и другой полностью разрушаемой структуры. Невероятно много техники, как для размера карты. Боюсь каспиан выглядит некой пустыней на его фоне, просто попробуйEurofighter: Наскільки мені відомо каспіан найважча в плані завантаження системи карта.