Закачав цю прогу-конвертує,але просить активації.А ключів немає,чи це не має значення ця активація?aleks_44-3:Користуюсь Movavi Video Converter 10. Російськомовний, є готові профілі (під твій телефон також), підтримує багатоядерні процесори і CUDA.
Місяць тому почав відео для своєї мобілки конвертувати, за порадою свого друга веб-дизайнера скачав цю прогу. Вона мене не дратує і безплатна*
Новости
Последние статьи и обзоры
Програми для конвертації відео,підкажіть!
-
viperest1
Member
-
tolebamber
Member
viperest1
Тут вылеченная от жадности: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2222347" target="_blank
Тут вылеченная от жадности: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2222347" target="_blank
-
Martix
Member
badaboom и movie macker
-
viperest1
Member
tolebamber вже качаю
дякую!Вже другий фільм дивлюся на телефоні,клас правда собі куплю інший,але порівняно з моїм N-73 - це бомба 
-
Klon
CG graphikos fan
viperest1 купи "Андрофал" с процом на 1 ггц, и будет тебе ДВД рипы крутить 
-
viperest1
Member
а що то такеKlon:viperest1 купи "Андрофал" с процом на 1 ггц, и будет тебе ДВД рипы крутить
-
well
Member
Klon
или айпод тогда уже
720р вроде как тянет, друг даже айпи-тв по нем смотрит 
или айпод тогда уже
-
Klon
CG graphikos fan
viperest1 телефон с ОС Андройд, 1 ггц проц.
well ипод стоит
, а оптимус блек 
well ипод стоит
-
Admiral
Member
дел.
-
viperest1
Member
Klon усьок 
-
tw-r
Advanced Member
старий анекдот: 2000рік, двоє японських дітей граються в угадайку.viperest1: дякую!Вже другий фільм дивлюся на телефоні
-Вгадай що в мене в кулаці?
-Телевізор?
-Правильно, а скільки штук ?
-
viperest1
Member
aleks_44-3 круто

-
viperest1
Member
все написане вище то є добре,але цікавить ще таке і все не буду більше вас мучити
.Підкажіть як з компа на тел встановити ігри і де їх тут в неті можна нормальні скачати?Цікавлять дитячі шарики на прикладі Zuma .
-
Admiral
Member
-
viperest1
Member
то тел підключити до компа і тоді встановлювати чи як?
-
Admiral
Member
хД на телефон кідаєш розпаковані якщо є архіви і встановлюєш з телефону. Там тяжкого немає. Найди менеджер файлів і через нього встановлюй. І не лінуйся на ютубі відаки дивитись 
-
viperest1
Member
Admiral угу буду шукати ,зараз спробую-напишу в ЛС. 
-
tw-r
Advanced Member
Наш народ не шукає простих шляхівAdmiral:хД на телефон кідаєш розпаковані якщо є архіви і встановлюєш з телефону. Там тяжкого немає. Найди менеджер файлів і через нього встановлюй. І не лінуйся на ютубі відаки дивитись
-
viperest1
Member
aleks_44-3 встановив Nоkіа РС Suіtе з диска від мого тел. N-73 і все ок