Львів !

Все оверклокеры планеты здесь!
Ответить
Автор
Member

stean22:люди! кому не лінь!порадьте відеокарту! :shuffle: зупинив вибір на цій http://www.a1market.com.ua/product/63867" target="_blank!потрібна недорога,щоб можна було ігри пограти! :rotate: і щоб тиха була!і чи хватить їй живлення на моїй материнці?
Пасиви старайся не брати - вони по температурі є утюгами...
На яку суму разраховуєш і яку конфігурацію маєш?
stean22
Member

бюджет до 600грн!та мені впринципі все одно ди отюг чи ні) :gigi: я буду відео ставити на воду)конфіг.asrock n68c-s uuc,2gb ram Kingston ddr2,hdd seagate 160 gb,amd athlon 64 x2 5000+ 2737.9 МГц,300w-бп самопальне СВО.я боюся одного щоб живлення хватило відеокарті!бо в мене псі-е1.0 а тут 2.0! :weep: хіба з додатковим живленням брати але це вже інша цінова категорія :(
stean22
Member

ау :rolleyes: тут вже що нікого нема?? :weep:
viperest1
Member

stean22 та є є :) подивися на цю ,але чи блок потягне .думаю повинна піти :shuffle:
http://hard.rozetka.com.ua/msi_geforce4 ... cteristics" target="_blank

Добавлено через 2 минуты 15 секунд:
Коли будеш ставити на воду то жодних проблем не повинно бути.Карта досить цікава.
Admiral
Member

viperest1
Карта гуано повне, вже ліпше взяти 9600гт 55нм без додаткової живка...

stean22
Бери не пожалієш... Порве 430 спокійно... :super:
stean22
Member

чомусь я теж схильний до думки Admiral :) хотяб тим що MSI PCI-Ex GeForce GT430 має 64 біт :-/

Добавлено через 7 минут 58 секунд:
Admiral:viperest1
Карта гуано повне, вже ліпше взяти 9600гт 55нм без додаткової живка...

stean22
Бери не пожалієш... Порве 430 спокійно... :super:
ти мав на увазі таку ?
http://www.a1market.com.ua/product/63014" target="_blank колись барв ту карточку але вона в агп не підійшла :D і прийшлось віддати в магазин :gigi: я ше був маленький неосвідчений :lol:
Admiral
Member

stean22
У тої ж паліт подивись...
stean22
Member

Admiral
ой)точно :D )
а якшо приглянутися до тої карточки!а?як вона себе в іграх покаже?
mertvei
Member

возьми 6570 она тоже новая в пределах 600 гривен точно мощнее 9600 :)
viperest1
Member

Всім привіт!Цікавить думка ваша відносно магазину ось такого
http://deshevshe.net.ua/" target="_blank
який має відділення у Львові.Хтось,щось купляв у них?В кого які відгуки стосовно цієї контори.
Ціни досить не погані.
TJey
Member

viperest1
купляв .... був у черзі 3 но чекав довго так як робітники якісь тугу дуже довго клацають на пк і трошки по хамськи відносяться. + брешуть все що є на сайті не факт що є в наявності. ціни дійсно норм але краще вже переплатити на 50-100 грн аеле купити в нормальному магазині і швиденько Імхо
viperest1
Member

TJey дякую дуже за оперативність :beer: шкода що так, думав що буду в них брати,але якщо так значить ...
Візьму або в "соколі",або в "Fixer" на пару грн.дорожче +доставка,але думаю корпус можна брати (хочу HAF X).
stean22
Member

viperest1:TJey дякую дуже за оперативність :beer: шкода що так, думав що буду в них брати,але якщо так значить ...
Візьму або в "соколі",або в "Fixer" на пару грн.дорожче +доставка,але думаю корпус можна брати (хочу HAF X).
вже міняєш корпус?
viperest1
Member

stean22:
viperest1:TJey дякую дуже за оперативність :beer: шкода що так, думав що буду в них брати,але якщо так значить ...
вже міняєш корпус?
так трошки :shuffle:
stean22
Member

люди!хто знає в чому проблема?купив відеокарту асус 4850 впихнув в пк а він не включається!навіть звуку біоса нема! :( просто на екрані появляється таблична енергозберігаючий режим!тобто він ніби включився кулери крутяться але зображення не видає :( це бж не хватає чи що?він в мене 350 в! :weep:
Admiral
Member

stean22
Та походу, но не факт, пробуй через перехідники, або відео :down: тьфу тьфу тьфу :)
stean22
Member

перепрошую за помилку бж 300впрехідники пробував!((
viperest1
Member

stean22 привіт тільки що побачив,що у тебе така проблема :( .Слухай,а карта дійсно робоча?Ти перевіряв?
stean22
Member

говорили шо робоча!і по всім симптомам жива!а сам прикол коли я її вставляю в пк!то хард не розкручується :-/ походу живка(
Admiral
Member

viperest1
Та тут зразу всьо ясно :lol:

stean22
Міняй БЖ на 400 мінімум ;) :facepalm: :learn:
Ответить