Здоровяк! Обзор Full-Tower-корпуса Cooler Master HAF X

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Бачив на "Розетці"ціна майже 1950грн.от тільки не можу зрозуміти-це оптимальна ціна(співвідношення ціна/якість)чи краще зачекати коли ціна трохи впаде? :-/
StreetFIGHTER2000
Member

я бы обождал...
Gatya
Member

viperest1
Так полжизни можно ждать. В железе так - финансы позволяют - бери и пользуйся, нет - чего тогда вообще в сторону того железа смотреть, нужно брать проще.
viperest1
Member

Та гроші,то є.Просто не хочу,щоб вийшло,як з процом-купив за 2700,а через тиждень ціна впала майже на 150грн.
anatolikostis
Member

Kachok:
Reaver:что последним временем делают не корпуса а сито
И самый писк моды это когда еще и в придачу с отсутствием фильтров и с неслабо шумящими кулерами.
И пипл хавает берет почти самый холодный, в дэфолте, по охлаждению корпус и естественно ставит реобас, урезает в два раза обороты и считает по умолчанию, что он все равно так же хорошо охлаждает... :laugh: :weep:
Хотя это точно не так...
Пипл просто не тратится на мать с хорошим контроллером, отвечающим за СО, вот и мучается с реобасами...
Ar2r
Advanced Member

viperest1:Та гроші,то є.Просто не хочу,щоб вийшло,як з процом-купив за 2700,а через тиждень ціна впала майже на 150грн.
Ну, не через тиждень, то через місяць-два, а тоді вже щосбь краще вийде і знов треба чекати на здешевлення. :weep: З таким підходом, краще вже нічого не купувати.
IceKeeper
Member

Ой, хлопці, я от сиджу зі своїм і5-750... ну все нормально, претензій не маю. То просто я не працюю з якимись специфічними для процесору функціями. Шось, міняти його на інше покоління ще не бачу сенсу... технології мають динаміку в розвитку, але все одно не так принципово все змінюється, щоб за цим гонятись...
viperest1
Member

Ar2r все таки куплю,бо цей що маю-"купив і не подумав"що купляю.А зараз хочу виправити свою помилку ;)
Ar2r
Advanced Member

viperest1:все таки купл
Ну й правильно.
Parafin
Member

Реально есть альтернатива за такие же деньги? Комфорт, качество, вместимость....
archibalt
Member

Parafin а чим поганий AeroCool PGS XPREDATOR? я б сказав за свою ціну ДУЖЕ хороший корпус, кабель менеджмент на висоті, в такому корпусі можна зібрати акуратно систему і олодження також норм
viperest1
Member

Цікаво,пройшов тиждень часу і ціна на нього зросла більш ніж на 100 грн. Ціна :down: Вирішив:куплю серії НАF але не цей.
viperest1
Member

Це правда,що в нього неякісно пофарбовані стінки і фарба відстає,лущиться?Є тут його власники?
StreetFIGHTER2000
Member

на руоверах по нему целая тема... там посмотри...

а вообще, я думал у него будет два варианта боковой крышки... с вентилятором и с окном на всю стенку... как у 932...
viperest1
Member

StreetFIGHTER2000 гляну і там,що люди пишуть про нього :super:
leif
Member

viperest1,власники є :)
з моїм таких проблем немає. фарба якісна, все добре.
StreetFIGHTER2000
Member

viperest1:StreetFIGHTER2000 гляну і там,що люди пишуть про нього :super:
http://forums.overclockers.ru/viewtopic ... 9&t=366903" target="_blank

и тут его еще вроде часто сравнивали...
http://forums.overclockers.ru/viewtopic ... start=1260" target="_blank
viperest1
Member

StreetFIGHTER2000 :beer: дякую зараз гляну,що пишуть .leif :beer: :up:
doctorloza
Member

Купил себе в конце 2020 года, не жалею)
MessiaH
Member

Подскажите, владельцы. У самого такой корпус, у меня нижние 5 отсеков под харды заняты, там эта часть корпуса продувается вентилятором на 230мм, правда с низкой скоростью вращения, до 800об/минуту кажется. Но у него и вверху типа идут ещё пару отделений куда можно примастырить жёсткие диски, вопрос только в одном, а как их охлаждать? Там некуда уже вентиляторы цеплять, чёта не пойму вообще что и как там делать, я имею в виду те верхние отсеки, которые я так понимаю под гарячую замену типа
Ответить