World of Tanks

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Закрыто
Автор
Member

logo.png

Тема закрыта, новое обсуждение по этому адресу
Последний раз редактировалось Wonderboy 29.08.2013 18:52, всего редактировалось 165 раз.
Podolyanin
Member

CooLeR*OK: Корпус картон.
Але від цього картону в мене було дуже багато рикошетів. Зате мої снаряди Тигр чи ІС дуже рідко не пробивали. Тому не правильно робити висновки про броню танка лише по товщині бронелистів в мм, від наклону дуже багато залежить і в цьому плані ІС та Тигр більш картонні.
CooLeR*OK
Member

Podolyanin
:puzzle: Там під прямим кутом наскільки я памятаю броня корпуса, шиється взагалі всім.
Як і в Т32/34/30
Насправді дивно що від корпуса амера бувають рикошети ,хоча я ніколи на них не їздив - але як противник - картон.
lyngsat
Member

CooLeR*OK:Корпус картон. Лоб башні непробивний, хіба-що по вухах стріляти, або по щоках.
Ну не знаю как насчет картона, но в лоб я почти не пробивал даже с топовой пухой на ИСе... Хотя раньше я не пользовался индикатором бронепробиваемости, может поэтому такая непруха была...
Андрій
Member

Т29 в корпус спереду не так вже й легко пробити, дуже багато рікошетів.
Приєднався до клубу мегоногібаторів на ІС-3 :super: , танк чудовий з першого бою ,поки тільки позитив.
MaJ0r
Advanced Member

Андрій патч великая сила, до него, когда на т32 встречал ис3 было не сильно тяжело с ним, после - очень. Ну и играл пару раз на соседском ИС3 - с первой игры 5 уложил :D
Hum
Member

Podolyanin
Т29 - король серед танків 7 рівня . На преміумі мені знадобилося всього 200 боїв щоб зробити його елітним. Середній досвід - 889, мій рекорд. Який небуть ИС чи тигр, лопались як надувні кульки
ИС круче хотя когда ездил на Т29 считал его убер-танком. На исе можна разобрать как ис-4 так и тапок, быстро зайдя им в зад и снимая каждым выстрелом по 25% брони. Если вижу иса-4-одиночку с менее 50% брони а сам я целый то автоматически причисляю его к фрагам.

ИС - это т-54 среди тяжей. Такой же назойливый и кусючий :-P Меня даже читером называли.
Podolyanin
Member

Hum:Podolyanin
Т29 - король серед танків 7 рівня . На преміумі мені знадобилося всього 200 боїв щоб зробити його елітним. Середній досвід - 889, мій рекорд. Який небуть ИС чи тигр, лопались як надувні кульки
ИС круче хотя когда ездил на Т29 считал его убер-танком. На исе можна разобрать как ис-4 так и тапок, быстро зайдя им в зад и снимая каждым выстрелом по 25% брони. Если вижу иса-4-одиночку с менее 50% брони а сам я целый то автоматически причисляю его к фрагам.

ИС - это т-54 среди тяжей. Такой же назойливый и кусючий :-P Меня даже читером называли.
Кожному своє, але я прокачав всю гілку радянських тяжів і після Т29 згадую ИС як повне лайно, хоча коли їздив на ньому, то вважав його мега ногібатором. Статистика говорить сама за себе, на Т29 я кожен 3 бій отримував 1500 досвіду. На Т29 можна потягатись з ИС-3 та КТ лоб в лоб і з хорошими шансами на успіх, а на ІСі з його бронепробиттям 175, шансів в дуелі з ТТ 8лвл не багато.
В цілому гілка американських тяжів суттєво гірша за радянську, зараз увагу заслуговують тільки Т29 і Т30 (до патча ще класним був Т-32 :weep: ), але якщо зрівнювати танки 7лвл, то там Т29 для мене поза конкуренцією :)
CooLeR*OK
Member

Тільки що на кв залишився 1 проти 5, розбирали мене кучкою хвилини 2 всякі А20 и су 76. Вбив 4, поїхав на захват - тільки зайшов в круг і ворожа арта, яка залишилася, також почала захват :weep: Нічия, стальна стіна, захватчик, защитник. Убив би цю арту - було би те саме, але + воїн і Колобанов :shuffle:
Приєднався до клубу мегоногібаторів на ІС- 3
:up: Сьогодні знову взяв на ньому Віттмана і 35к. Танк виграє за рахунок маневренності - я допоміг в атаці, потім відтягнувся на базу, віддефив її від 3х противників, і знову поїхав в атаку ,добивати арту :gigi:
lyngsat
Member

А у меня после ИСа как-то отпало желание ИС-3 качать, хотя и открыл его... Как противник он меня совсем не впечатлил. Но после таких отзывов наверное начну собирать :)
Reaver
Member

Открыл полностью ветку тяжей у советов, ИС вообще не помню как на нем играл, ИС-3 понравился когда в топе, ИС-4 хороший танк но медленный слишком с премом тяжело зайти в минус, а вот ИС-7 годится только для Кланваров, надо хорошо постаратся что бы не уйти в минус, полный ремонт 28тис и патроны не дешевые, нравится еще т34-85 тоже отличный танк, но самый лучший для меня пока что это С-51 (буратос) получил на нем даже медаль фадина, денег приносит много и ремонт копеечный.
Podolyanin
Member

Reaver:ИС-7 годится только для Кланваров, надо хорошо постаратся что бы не уйти в минус, полный ремонт 28тис и патроны не дешевые,
Ну для цього його й купують. В рандомі їздити самому на ИС-7 дуже резиковано, для всіх ти змазана медом пріоритетена ціль і якщо потрапляєш в команду нубів, то серйозний мінус гарантований. А от взвод з трьох ИС-7 в рандомі творить чудеса - дуже грізна сила.
sashok-1982
Member
Откуда: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки

где обозначено количество опыта которое я могу перевести в свободный? (скрин если можно)
MaJ0r
Advanced Member

sashok-1982 без скрина скажу, нужны деньги ) Клацаешь перевести опыт, и у тебя высветится откуда ты его можешь перевести, все танки.
lyngsat
Member

Что ставить на Буратино в первую очередь: наводку или досылатель?
sashok-1982
Member

MaJ0r
но там высвечиваются только старые танки, которые уже проданы?
MaJ0r
Advanced Member

sashok-1982 значит на новых нечего переводить :) А на старых опыт уж точно не нужен )
Thunder7
Member

а что за звездочка розовая в углу над некоторыми танками значит?
sashok-1982
Member

Thunder7
это геи :shuffle:
Podolyanin
Member

Thunder7:а что за звездочка розовая в углу над некоторыми танками значит?
Не отримав подвійний досвід на цьому танку сьогодні :)
Андрій
Member

sashok-1982:MaJ0r
но там высвечиваются только старые танки, которые уже проданы?
Це нормально, танки продані, а досвід з них не переведений, платиш золото і переводиш у вільний.
Закрыто