Новости
Последние статьи и обзоры
turbo boost
-
over100
Member
Народ, скажите что дает турбобуст при работе на дефолте (процессор без разгона, снял из за жары) ?! дает ли он прирост?! И снижает ли он температуру?!Спасибо 
-
Crong
Member
over100 http://ru.wikipedia.org/wiki/Intel_Turbo_Boost" target="_blank
-
over100
Member
Я читал, хотел спросить у пользователей стоит ли эту функцию юзать!?!
-
axotnik
Member
Вартує,турбо буст прискорює роботу не всіх,а лише кількох ядер(коли інші не використовуються),тому він не підвищує температури
-
well
Member
+1, а от НТ можешь и вырубить пока жарко...
-
over100
Member
без разгона и с HT темпа до 50 не доходит в нагрузке)
-
viperest1
Member
В мене ця функція включена(взагалі то всі функції стоять позамовчуванню) і це є добре чим саме:1)сиджу в неті частота проца 1.6ггц. споживає від 8 до 20 вт.+24-28градусів його температура. 2)при нагрузці частота піднімається до 2.98-2.99ггц. а коли виключаю нагрузку все стає на 1.6ггц. 3)для літньої спеки це просто супер + проц.відпочиває
береже ресурс.
-
over100
Member
в каком смысле береже ресурс?!
-
axotnik
Member
продовжує життя,вот поставите 24на7 частоту 4ггц і високу напругу і рік не протягне
-
viperest1
Member
самому прямому зберігає потенціал процесора.І як сказав axotniкover100:в каком смысле береже ресурс?!
-
over100
Member
1.4 v это высокая напруга?!
Добавлено через 40 секунд:
у меня было 1,4 в процессор все остальное на авто и память 1.65 это много?!
Добавлено через 40 секунд:
у меня было 1,4 в процессор все остальное на авто и память 1.65 это много?!
-
EvGaS
Member
Ребята, ну сколько уже можно реагировать на троллей, которые вечно пишут !?!?!?!11 и не знают где точка? (.) 
-
viperest1
Member
Моя думка,що на постійно таки досить багато особливо зараз,а ще коли на воді це більш-менш ,а так я не ризикував би.На дворі зараз на сонці 33градуси в квартирі 2поверх 26градусів,а що буде коли прийде літо? 
Добавлено через 3 минуты 43 секунды:
Добавлено через 3 минуты 43 секунды:
і це правда можна здогадатися і робити висновки самому.EvGaS:Ребята, ну сколько уже можно реагировать на троллей, которые вечно пишут !?!?!?!11 и не знают где точка? (.)
-
over100
Member
Скажите последнее, на офф сайте Intel написано что макс доступный вольтаж на воздухе это 1.4, чего тогда пишете что рискованно?!Возможно и рискованно, но только сейчас при столь высокой температуре как считаете?! Когда спадет такая жара можно будет юзать 1.4?! Спасибо
-
viperest1
Member
over100 нормальний кулер або вода і все буде добре,але як на мене краще це все робити коли прохолодно в кімнаті +потрібно нормальний корпус і можна творити дива 
-
over100
Member
у меня Prolimatech Armageddon + 140 мм вентель Noiseblocker PK-3@1700 об, это нормальный?! + корпус беру Zalman Z9 plus) Скажи прямо? без жары можно юзать 1.4 или нет?! Безопасно ли?! Не хочу кампутер спалить и хочу производительности больше + хочу что бы пожил не один годик 
-
viperest1
Member
over100 коли хочеш на довше то номінал,але кулер і корпус
думаю проблем не повинно бути.Такий корпус і мені б не зашкодив 
-
over100
Member
можно ставить 1.4
?!
Добавлено через 2 минуты 47 секунд:
корпус действительно
+ я еще хочу поставить второй вентилятор на процессорный куллер, и поменять термопасту на MX 3 
Добавлено через 8 минут 1 секунду:
щас у меня такой же корпус как у тебя viperest1 )))) гудит сильно из за бокового вентиля))) потому и буду менять
Добавлено через 2 минуты 47 секунд:
корпус действительно
Добавлено через 8 минут 1 секунду:
щас у меня такой же корпус как у тебя viperest1 )))) гудит сильно из за бокового вентиля))) потому и буду менять
-
viperest1
Member
over100 скажу чесно я не ставив би таку напругу на проц.просто шкода його.Для яких програм тобі потрібна така частота?В мене при 2.99-3.02ггц напруга 1.22-1.26(див.за доп.програми НWіnfо32) іце я вважаю добре.Мені більшого не потрібно.Другий кулер зіб'є ще декілька градусів,це добре.За рахунок корпусу він (кулер бічний)досить тихий і збиває температуру мені в загальному на 5-6 градусів,хоч читав багато відгуків проте що вони гудуть-видно мені добрий попався
.Глянь в мене в профілі є ссилка на фото глянь як виглядає,шкода проблема з кабелями 
-
over100
Member
некоторые люди юзают 1.4в и им по барабану)