Новости
Последние статьи и обзоры
Найшов 2 корпуса цікавих Eurocase ML Viper3, Eurocase ML Dragon (без БП)
-
Co6aka
Member
uATX = mATX
-
vavan222
Member
Так дісно сверлити прийдеться, купити треба різьборізку її немає тонка робота щоб я не зтупив другого шансу небуде.
Корпус не включав чекаю материнської оскільки поміняв заказ харда буде в кінці тижня тоді і напишу найбільше цікавить чи шумні вентилятори.
От мене цікавить чи можна регулювати швидкість обертів 2 корпусних вентиляторів на старій материнській не можна а зараз ?
Корпус не включав чекаю материнської оскільки поміняв заказ харда буде в кінці тижня тоді і напишу найбільше цікавить чи шумні вентилятори.
От мене цікавить чи можна регулювати швидкість обертів 2 корпусних вентиляторів на старій материнській не можна а зараз ?
-
StreetFIGHTER2000
Member
купи реобас и забудь... вентили скорее всего самые дешевые там, 2-3 месяца и бжжжжжж...
-
yupi
Member
у меня на мамке можно управлять 2мя корпусными вентелями 50-100% ..это уже от матери зависит и бивиса
-
vavan222
Member
Очень просторный,удобное крепление HDD, видеокарты, ничего не гудит,хорошая продуваемость благодаря двум 120-кам спереди и сзади,есть еще 4 места под 120-ки 2 из них 120-140 на верхней панели!
-----------------------------
Відзив про vipe3 на хотлайні і в паспорті пише, що на верхній кришці можна 120 і 140 вентилятори вчепити, а ось фото корпуса в мене і я не розумію як там вчепити 120, 140 можна хоча немаю її щоб перевірити, ну як 120 для мене загадка

-----------------------------
Відзив про vipe3 на хотлайні і в паспорті пише, що на верхній кришці можна 120 і 140 вентилятори вчепити, а ось фото корпуса в мене і я не розумію як там вчепити 120, 140 можна хоча немаю її щоб перевірити, ну як 120 для мене загадка

Последний раз редактировалось vavan222 20.04.2011 00:12, всего редактировалось 1 раз.
-
StreetFIGHTER2000
Member
есть вентиляторы 140 у которых дырки для крепежа совпадают с 120. И эти самые отверстия для крепежа часто совпадают с такими дырками-сотами. Лучше всего их крепить сразу на антивибрационые гвозди. Это круглые вентиляторы 140ки типа такого

-
yupi
Member
Я так понял,что человек другое спрашивал.как закрепить 120,если крепление только 140?
а то без запятых читать жестоко))
-
Al_eX
Member
Ужас, а не корпус, особенно лицевой панели. Я бы такой может купил лет в 12-14.vavan222:короче купив корпус viper 3.Супер на перший погляд 3 вентилятори 1 з переду 1 з заду+1 подарочний з підсвідкою.