Выбор, обсуждение девайсов и КПК на Android

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

sashok-1982
Это операторская версия. Есть такой опсос за бугром ;-)
sashok-1982
Member
Откуда: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки

ice-x
розшифруй.

Добавлено через 1 минуту 43 секунды:
GSM они поддерживают или только CDMA?
Scream
Member

sashok-1982
CDMA версия для оператора Sprint
sashok-1982
Member

Scream
ясно
ice-x
Member

sashok-1982:ice-x
розшифруй.

Добавлено через 1 минуту 43 секунды:
GSM они поддерживают или только CDMA?
ОпСоС - Оператор Сотовой Связи. ;-)
А то что это cdma тебе уже написали. У нас вроде пару операторов есть с этим стандартом, но тарифы, поражают не воображение, а мозг!
sashok-1982
Member

ice-x
People net
Scream
Member

sashok-1982
:facepalm:

Пипл - это не оператор, это :censoured:
sashok-1982
Member

:horror:
Klon
CG graphikos fan

Приехал с сессии , прикончил около 6гигов вафли от ОГО, пришлось лежать на кровати и держать телефон на вытянутой руке под углом 30-40% :insane: , в общем нормально, у парня соседа по комнате в ноуте иногда отрубалась вафля, короче качество :facepalm: ...
Жаль что нет на Андре кеша на сдКарту с онлайна, если связь пропадает то облом... :banghead:

Хватало телефона на день, это утром проверить почту(около30минут)+пойти на зачет и там списать с офиса\интернета(2Г)(около 3-х ч.)+идти с универа в магазин слушая музыку(около 3 ч.)+вечером слить фильм\посмотреть ютуб с вафлей(около 3-х ч.)= около 10 часов в тяжелой роботе тело живет, звонков на нем мало делаю, взял старую Нокию как основной телефон...

Андройды конечно прожорливые, но это блин КПК, неделю с ними не походишь...

п.с.-тело 540Оптимус, прошивка дефолт 2.1, батарея в нем 1500...
bonya
Member

буду чекати щось таке:
http://devdb.ru/samsung_shw_m220l_galaxy_neo" target="_blank акум 1500, 512 опери, 800х480
Vasyl
Member

bonya
Наскільки я зрозумів, відрізняється від джио тільки роздільна здатність екрану 480х800 vs 320х480, оператива і батарея, але при більшому екрані батарея буде зїдатись швидше. Андроїд той самий, навіть камера та ж сама - 3 мп, процесор той-же - флеш не підтримує, а при більшій роздільній здатності екрану і гальмувати відповідно буде більше там де його потужності "впритик" імхо якщо брати щось дорожче ніж джио то вже з кращим "залізом", камерою, покриттям екрану. Якби зараз я вибирав, то збирав-би гроші на новий хтц дизайр ес :up: - один раз потримав в руках і вже хочу, ще пишуть що новий андроїд 2.3 батарею добре береже.
А так я і своїм джіо цілком задоволений - батарею розкачав, зараз цілком вистачає на день, думаю коли трохи вгамуюсь його мучити то і два дні триматиме, інтернет і жпс добре садять батарею, ще як граєш в злиїх птахів то вони качають рекламу з інету і вивішують в верхній частині екрану, із-за цього гра починає лагати, ну і батарея, звісно, тане на очах. А так думаю, якщо повністью відрубати бездротові з'днання і жпс, то при "середньостатистичному" юзанні (телефон/мп3/радіо/читалка) два дні триматиме.
Мене дуже дивує, що люди на форумах вважають, що батарея 1350 міліампергодин (в джио) нікудишня, а от якщо там в іншому телефоні 1500 то це круто і це ніби зовсім інший рівень, то ящо подумати логічно - якщо 1350 м.а.год. витрачаються швидко, то невже додаткові 150 м.а.год суттєво щось міняють? Чи я щось упустив?
YumaX
Member

Vasyl: А так я і своїм джіо цілком задоволений - батарею розкачав
:facepalm:

тыц
bonya
Member

Vasyl
Загалом я згодний, якщо вже й чекати чогось - то на 2.3 і з новим залізом. Тим більше квалкомм ніби прогресує, нові процесори енергоефективніші...
Vasyl
Member

Yumax Ну значить я ще мислив неправильно стосовно акумулятора.
Как правило, в течение первых 2-3 недель эксплуатации литиевые батареи набирают емкость. Этот эффект многие принимают за положительное влияние раскачки (хотя никакой связи нет), поэтому миф довольно живуч.
От і в мене зараз батарея тримає помітно довше ніж відразу після покупки, то я думав то від "розкачки".
Срок жизни АКБ определяется не столько количеством циклов, сколько общим зарядом, прошедшим через аккумулятор. Т.е. если батарея способна выдержать 500 полных циклов, то скорее всего, она же выдержит около 1000 циклов половинной разрядки и зарядки. Главное - каждый раз ее заряжать до 100%.
Ну от і я коли "розкачував" - то заряджав до 100%, але з написаного там зрозумів, що саджати батарею "до нуля" не потрібно, а заряджати бажано до 100%.
Дякую за зсилку

bonya Ну я вважаю трохи по іншому - чекати можна до нескінченності - весь час щось нове з'являється, а живемо ми зараз, а на теперішній час по співвіднош. ціна/якість джио є оптимальним варіантом, я навіть недоліків не можу придумати - ну хіба батарея тримає не довго, але це характерно для всіх андроїд-смартфонів і я не думаю що оптимус ван набагато автономніший завдяки батареї 1500 м.а.год., ну а якщо є гроші то я би брав дизайр ес - там вже зовсім інший рівень у всьому - від "заліза" до матеріалів корпуса і екрану (самсунг гелексі ес чомусь зовсім не до вподоби).
Ще зявився htc wildwaire s - апаратна начинка та ж що і в джіо (проц. правда 600мгц), екран також 3,2" 320х480 але матеріали корпуса і екрану :up: , камера 5мп :up: андроїд 2.3 :up: , правда і коштує на 1000 грн. дорожче, то я якби зараз вибирав, то довго подумав-би що брати - gio чи htc wildwaire s, або збирав-би гроші на desire s

Добавлено через 9 минут 22 секунды:
Читав на сайті 4pda, що для gio обіцяють офіційне оновлення до 2.3 десь ближче до осені. :up:
bonya
Member

ну от, на 1000грн дорожче, а залізо старе, акум смішний)
зараз відрофони дуже стрімко йдуть вперед, а ринок змушує пропонувати все вигідніші моделі. тому довго чекати не доведеться, щоб за 250-300 баксів взяти нормальний девайс, зі спалахом, фронтальною камерою, нормальний записом відео, флешем, в кінці-кінців. і нічого захмарного в цьому немає, моя нокла куплена 3 роки тому усе це вміє, крім флешу))) і віддавати за неї 1700 було не шкода.
ice-x
Member

По поводу wildfire S он не оправданно дорог! За те деньги или меньшие лучше Acer Liquid купить он чуть дороже чем galaxy ace, за то и проц свежего поколения и флэш держит и экран лучше.
YumaX
Member

Vasyl:От і в мене зараз батарея тримає помітно довше ніж відразу після покупки, то я думав то від "розкачки".
Для этого не нужно предпринимать ни каких телодвижений, просто заряжать по мере необходимости не дожидаясь полного разряда, все произойдет само собой. К тому же, полного разряда всеравно не происходит т.к. контролер батареи оставляет остаточною емкость, ведь абсолютно полный розряд негативно скажется на характеристиках и сроке эксплуатации, только из этого следует, что раскачка- миф.
localpirat
Advanced Member

Я думал это только на нашем Оптимусе проблемы с батареей, вернее с некорректным отображением заряда. Но когда знакомый купил Дезаир и заряжается каждый день, то меня немного попустило. Уже месяца два сижу на 2.3.3 с Цианом7, пару раз делал вайп батареи, сейчас мне хватает 1,5-2 дня нормального использования, а если просто как телефон, то и 3 дня смело живет. Так что это нормально.
bonya
Member

ice-x: Пополнил на 50грн. и получаю внутри сети бесплатно, а потом перевожу эти деньги на бонусный счет при этом сумма удваивается и в лайфбоксе заказываю услугу 1000х3 всё. Могу хоть за день всё потратить хоть на месяц растянуть.
Можна детальніше? Думаю не мені одному цікаво. Як перевести гроші на бонусний рахунок? Раніше була така штука, зараз ніби зникла. І замовляти щось за бонуси - теж щось нове.
Який у тебе тариф?
ice-x
Member

bonya
Насчет тарифа не помню, вроде свободный лайф. Деньги 50грн. перевести на бонусный счет можно с помощью *141*35# там соглашаетесь и получаете 100грн. на бонусный счет, который действительный в течении недели вроде. Потом *123# и там заказываете услугу интернет 1000х3 на 30 дней.
Ответить