Як на материнській Аsus P7H55D-M Pro задати розмір відепам'яті

Вопросы по материнским платам, BIOS, UEFI, чипсетам
Ответить
Автор
Member

Процесор і3 540 використовую відеядро, а в біосі найшов тільки як виставити 128, а можна ж 1768 як це зробити?
В биосі розігнав частоту до 1100, а як ще збільшити продуктивність відеядра не знаю, чи можна більше чи 1100 не забагато?
в розділі ai tweaker нічого не міняв. В advanced/uncore configuration igpu graphiks mode selected виставив 128
initiate grafics adapter лишив peg/pci а dvt memory лишив Maximum dvt
yakudza43
Member

а в біосі найшов тільки як виставити 128, а можна ж 1768 як це зробити?
Нельзя поставить 1768 имея в системе 1000 !
vavan222
Member

yakudza43:
а в біосі найшов тільки як виставити 128, а можна ж 1768 як це зробити?
Нельзя поставить 1768 имея в системе 1000 !
в мене 4 гіга оперативки
yakudza43
Member

в мене 4 гіга оперативки
А где это было указано?
vavan222
Member

що ніхто не знає як використати це відеядро чи то глюк якись біоса? Біос останя прошивка.
Изображение
yupi
Member

Ну если в биосе нельзя выставить больше,чем 128, то значит это максимум.на моей можно 256 максимум :dontknow:
yakudza43
Member

Ну если в биосе нельзя выставить больше,чем 128, то значит это максимум.на моей можно 256 максимум
Так и есть. А 1760 просто показывает, что могло бы откусить от ОЗУ.Ну всю ж ОЗУ вы не будете ставить для видео, поэтому в зависимости от платы есть свой предел, да и много её не надо-толку не будет.
vavan222
Member

Дуже шкода, а я надіявся виставити хотьби 768 не думав що буде таке западло з платою.
yupi
Member

А для чего,если не секрет такой объем огромный?это не не дискретная карта, а для тяжелых фильмов хватает тех 128 или 256. Да и в новые игры на этом видео не поиграть, поэтому толку от 512 или же 768 по-моему нет никакого :think:
Петрович
Member

Не говори. Всё равно встройка только для 2Д/проигрывания видео полноценно годится. Для игр нужна мощная дискретная карта.
vavan222
Member

Та навіть 256 пригодилося б, а так прийдеться 128 мати, в мене стара відуха яку зараз буду відавати разом старим компом родичу radeon eax600 pro мала 128 біт 128 мегабайт, ця інтегрована буде попутужніша але не сильно. Літом куплю radeon 5770
Graveworm
Member

vavan222
128 это текущий размер, он динамически меняется в зависимости от нагрузки
vavan222
Member

тобто при максимальній нагрузці може виділитись 1760 але пріоритет нижчий чим на виділення оперативної пам'яті?
Якщо так то добре. Бо на 1080p відео 128 мб замало.
Ответить