Підкажіть по проблемі з хардом

SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Ответить
Автор
Member

Проблема полягає в тому що там було 420 невиправних помилок секторів харда і 360 перенаправлених, хард форматнув з вінди залишилися невиправні помилки, найшов на сайті виробника утіліту яка робить ремапінг, робило 9 годин і час до закінчення почав збільшуватися і я перегрузив комп, потім коли запустив CrystalDiskInfo побачив що залишилося 24 помилки і включив щераз вже робить 18 год і час збільшується, що робити я так поняв воно не зробить до кінця , які проги порадите(пише що ще 15 год і час збільшується, вже висить 15 год десь на одному місці)
вінчестер 1000 WD GREEN

Добавлено спустя 4 часа 14 секунд:
ау народ допоможіть трохи
EvGaS
Member

MHDD
Victoria
Acronis Disc Drive
Partition Magic
Все з-під ДОСу.
Nic_Roman
Member

EvGaS
а з вінди краще не робити
viperest1
Member

Сьогодні вирішив перевірити свій вінт і ось що показало: http://piccy.info/view3/1387215/de64e57 ... a3066e599/" target="_blank мене цікавить таке-чи це є в межах норми?ну і взагалі такі помилки не смертельні для вінта?хто який діагноз поставе :shuffle:
GIM49
Member

viperest1:Сьогодні вирішив перевірити свій вінт і ось що показало: http://piccy.info/view3/1387215/de64e57 ... a3066e599/" target="_blank мене цікавить таке-чи це є в межах норми?ну і взагалі такі помилки не смертельні для вінта?хто який діагноз поставе :shuffle:
- Не смертельно.Но как выше писал EvGaS -лучше применять прогу victoria и не из-под windows
viperest1
Member

GIM49 не знаю такою програмою ніколи не користувався,але закачаю.цікавить ще таке за п"яти бальною шкалою яку оцінку можна поставити цьому вінту?
GIM49
Member

viperest1:GIM49 не знаю такою програмою ніколи не користувався,але закачаю.цікавить ще таке за п"яти бальною шкалою яку оцінку можна поставити цьому вінту?
Четвёрка :-/
viperest1
Member

GIM49:
viperest1:GIM49 не знаю такою програмою ніколи не користувався,але закачаю.цікавить ще таке за п"яти бальною шкалою яку оцінку можна поставити цьому вінту?
Четвёрка :-/
а мені більше і не треба ;)
Ответить