Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks
-
Gatya
Member
CooLeR*OK
Ну ты монстр...
Ну ты монстр...
-
Graveworm
Member
CooLeR*OK
как-то маловато опыта и денег дали
я на 3001Н при поражении по 30 кусков и 1.5К опыта вывозил
как-то маловато опыта и денег дали
я на 3001Н при поражении по 30 кусков и 1.5К опыта вывозил
-
CooLeR*OK
Member
Graveworm
Може тому що нічия?
На кв-2 заробляв 26к чистими та 1200 опиту за 4 чи 5 фрагів. КВ-2 краще фармить ніж КВ-3
Може тому що нічия?
На кв-2 заробляв 26к чистими та 1200 опиту за 4 чи 5 фрагів. КВ-2 краще фармить ніж КВ-3
-
Podolyanin
Member
Ось Вам приклад зібрання в одному бою двох нубських команд
Карта Малиновка. Я на Фердінанді. З 11 фрагів - 10 мої
Ще один фраг заробив Хумель
Всі інші 13 гравців перед початком бою запанікували, що баланс не в нашу користь і вели себе не адекватно. Більшість одразу поїхали прямо через поле по-центру і тупо злилися. Ті ж декілька, що залишилися на базі, навіть не могли ні в кого влучити
В ворожій команді були теж одні нуби. Замість того, щоб рашанути групою (після того як винесли більше половини нашої команди) і швидко закінчити бій, почали їхати по-одному і я сховавшись за камінцем, по-черзі їх спокійно розстрілював
. Але все-таки за хвилину до кінця, мене з моєї засітки арта викурила та й снаряди я майже всі вистріляв.

Карта Малиновка. Я на Фердінанді. З 11 фрагів - 10 мої

-
Андрій
Member
Podolyanin: Всі інші 13 гравців перед початком бою запанікували, що баланс не в нашу користь і вели себе не адекватно.
Якраз то баланс був і на вашу користь. При наявності адекватних гравців, для противника у 90% бій закінчився б програшем. Теж дістають нубопанікери, які постійно плачуть. Для них виграшний варіант, коли в їхній команді 14 ІС-7+ нубопанікер, а в команді противника 15 МС-1
-
Wonderboy
Member
народ, у кого су-100 есть, стоит ставить 122 мм пуху, или на 100 мм удобнее? очень уж заряжается долго, да и разброс больше, а пробиваемость такая-же почти
-
el_magnifico
Member
Wonderboy
стоит,однозначно, бьет не подетски.
стоит,однозначно, бьет не подетски.
-
Wonderboy
Member
el_magnifico
Так я своей 100-мм не пробиваю ис-3 иногда и ис-4 оч часто. Учитывая, что пробиваемость та-же, только дамаг больше, а снаряды не 250, а 1000 - начинаешь задумываться. Разве что фугасами лупить, но урон не тот.
Так я своей 100-мм не пробиваю ис-3 иногда и ис-4 оч часто. Учитывая, что пробиваемость та-же, только дамаг больше, а снаряды не 250, а 1000 - начинаешь задумываться. Разве что фугасами лупить, но урон не тот.
-
el_magnifico
Member
ну не знаю, я высказал свое мнение.
-
Андрій
Member
Фугаси з ІС-4 знімають 11% стабільно. Зі 122мм знищується більше танків, для фрагодрочерів саме то
. Якщо стоїть завдання заробити чим побільше бабла- тоді сотка ,якщо фан- 122-ка однозначно, всеж таки приємно спостерігати як у КВ-3 раптово зникають 45% життя
Я після декількох боїв вперемішку на обох пухах залишив Д2-5С, вже заробив з нею медаль Вітмана.
-
Gatya
Member
CooLeR*OK
Какая у тебя пушка стояла на т34?
Добавлено спустя 17 минут:
Чтото он у меня медленный как слон...хоть и с двиглом новым...
-
Podolyanin
Member
Став ЗиС-4. 30 пострілів за хвилину і урон при цьому 85, дуже класна пуха. А на рахунок швидкості, то не знаю, звичайно після А-20 не те, але Т-34 швидкий СТ. Що ти потім скажеш про Т-34-85, якщо для тебе Т-34 повільнийGatya:CooLeR*OK
-
CooLeR*OK
Member
ЗиС 4, лише ЗиС 4 !!!Шило рве на шмаття все на своєму рівні.Какая у тебя пушка стояла на т34?
Швидкий і проворний, просто екіпаж качати потрібно. У мене вже 95% вроді.
найкращий варіант - за срібло переучувати екіпаж до 75%, бо з стандартними 50% вже зовсім унило.
-
Gatya
Member
CooLeR*OK
Так и делаю...спасибо за наводку на пушку
Добавлено спустя 8 минут 22 секунды:
А чем ее потом лучше заряжать. Я так понял что бронебойными? Или фугасами?
Так и делаю...спасибо за наводку на пушку
Добавлено спустя 8 минут 22 секунды:
А чем ее потом лучше заряжать. Я так понял что бронебойными? Или фугасами?
-
CooLeR*OK
Member
Gatya
Добавлено спустя 1 минуту 52 секунды:
Десь читав, що фугас ефективний при 100мм+ калібрі. Ну я його використовував на Т 28 85 мм.І зараз на ЗиС 6, коли приходиться стикатися з ИС4-ИС7 та іншими 9-10 лв
Я мене стоять бронебойні. Фугас імхо при такому калібрі непотрібний.А чем ее потом лучше заряжать. Я так понял что бронебойными? Или фугасами?
Добавлено спустя 1 минуту 52 секунды:
Десь читав, що фугас ефективний при 100мм+ калібрі. Ну я його використовував на Т 28 85 мм.І зараз на ЗиС 6, коли приходиться стикатися з ИС4-ИС7 та іншими 9-10 лв
-
Evgeniy8
Junior
Есть желающие вступить в клан? Нужно что-бы был хотя-бы один танк ТОП лвл
-
Андрій
Member
Це для німців, у радянських вже 85мм є досить ефективними, колись зміг в одному бою добити 2 ІС-4 і тапка ,коли в них залишалося по 5-10%.CooLeR*OK: Десь читав, що фугас ефективний при 100мм+ калібрі.
-
Spawny
Member
Андрій
А мне шота на ИС-7 с 130мм не очень нравяися фугасы, даже Т43 успевает меня покоцать пока этими фугасами его заклепаешь.
Другое дело когда на сверхдалньих дистанция против мауса, бб не пробивают, а фугасы почти треть хп снимут пока он до ползет до расстояния пробития бб.
А мне шота на ИС-7 с 130мм не очень нравяися фугасы, даже Т43 успевает меня покоцать пока этими фугасами его заклепаешь.
Другое дело когда на сверхдалньих дистанция против мауса, бб не пробивают, а фугасы почти треть хп снимут пока он до ползет до расстояния пробития бб.
-
Андрій
Member
Фугаси використовую або для добивання, або для тої техніки, пробити в лоб яку майже неможливо. А так майже завжди користуюся бб.Spawny:Андрій
-
pavelstalker
Member
Андрій
Тоесть я за бой нанесу больше урона если буду стрелять фугасами ?
Тоесть я за бой нанесу больше урона если буду стрелять фугасами ?