Допоможіть у покупці комплектуючих не з України

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Member

Доброго дня.
Дуже хочу купити пічку 560 і в Америці вони по дуже хорошій ціні.
Хочу взяти ось такі 2 карти http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6814130604
Що саме мене цікавить:
1)Скільки обійдеться доставка даного товару (повна вартість з урахуванням доставки,митниці і взагалі всіх затрат)
2)Час доставки(на ру оверах бачив,що до 4днів до них йде,цікаво скільки часу в Україну їхатиме)
Прошу не флудити ніби забий і тд. У них багато товару,що у нас ніколи не буде продаватися,а гарантія нормальна(наші всеодно коли здаєш по гарантії видають гарантію виробника і гуляй)
Дякую наперед :beer:
x6tance
Member

С китая телефон мне прислали за 14 дней, доставка 100грн
axotnik
Member

А якою службою,вони з Америки теж пересилають?
Забув уточнити-цікавить ще надійна компанія по пересилці товарів в Україну,що не кидане(просто зараз в інеті побачив багато повідомлень про те,що кидали людей на гроші-казали,що посилка зникла на митниці і все)
Judge13
Member

axotnik
Не имеет смысла имхо: Большой БоБо продает их по 2280 грн., за пересылку с тебя возьмут не менее 10% - так что считай)
LDme
Member

newegg вроде не отправляет за бугор,
Gatya
Member

LDme
Ты прав. Яйца работают только у себя.
axotnik
Member

Judge13:axotnik
Не имеет смысла имхо: Большой БоБо продает их по 2280 грн., за пересылку с тебя возьмут не менее 10% - так что считай)
Продає по 285у.е.

Добавлено спустя 7 минут 9 секунд:
Gatya:LDme
Ты прав. Яйца работают только у себя.
Але є купа фірм посередників,що привозять товар з Америки під замовлення
QfiX
Junior

Зайди на ebaytoday.ru и там подробно описано и про доставку и сколько дней и вообще все! Еще слышал про одну компанию, но там доставка что то около 50у.е. Там выделенный адрес в Америке на который и приходят все товары от интернет магазинов и прочего а потом упаковуются в одну коробку и посылаются тебе!...
Вот только адрес не помню... :(
PeterTheGreat
Member

axotnik
А 285 уе это сколько? Как раз в районе 2280.
И, если не ошибаюсь, это ж за Соник, по-моему, который стоит в районе 270 на яйцах. Это много? :eek:
axotnik
Member

Там взагалі все дешевше-
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6820231314 у нас такі будуть в половину дорожчі
СергейБ
Member

имел дело с
http://www.ebay-dostavka.com.ua/" target="_blank
привезли мне с ибея з/к
все прошло как по маслу
axotnik
Member

а вони с newegg.com можуть привезти?
А то за калькулятором ціна мені дуже підходить
СергейБ
Member

axotnik:а вони с newegg.com можуть привезти?
А то за калькулятором ціна мені дуже підходить
так напиши им, - спроси
Eurofighter
Member

Якщо вже так кортить з Америки привезти то скористайся FedEx це Американська так би мовити служба доставки "глобальна" але коштує недешиво за те гарантія на непошкоджений товар і надійність служби ;) я непамятаю зайди на їхній сайт там розцінки я колись рахував що 1 кг з Америки коштує навіть непамятаю десь близько 400-т гривень :gigi:
axotnik
Member

http://ebaytoday.ru/" target="_blank
думаю візьму тут -гугл ранк 5 це дуже солідно,можу їм довіряти
мені виходить доставка 2 відях+опери близько 70у.е. ,а економлю на одній опері більше :super:
головне,щоб можна було домовитись,що я їм гроші вишлю всі ,а вони самі оплатять,а то newegg.com не прийме в мене грошей,так як карточка в мене видана не Американським банком
Judge13
Member

axotnik
Доставка 1 карты будет в районе 45-50у.е., еще раз предлагаю подумать)
axotnik
Member

Judge13:axotnik
Доставка 1 карты будет в районе 45-50у.е., еще раз предлагаю подумать)
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6814121424
доставка 40 у.е.
але я не тільки це замовляю,ще оперу(доставка якої безплатна,бо вага округлюється і йде як одна посилка)
на форумі референс 560 ТІ мінімум 285 у.е.,тут - 250 розігнана з кращим охладом і вольтаж твіком
Виходить я доплачую 5 у.е. (якщо тільки карту беру) і беру хороший охлад,це вже вигідно
Staser
Member

axotnik
Ты заказываешь еще и оперу, и тут на арену выходят добрые дядьки из таможни.......
axotnik
Member

Декларується вартість менше 200 євро і проходить повз митницю
Staser
Member

axotnik
:lol:

А ты не в курсе, что таможенники могут вскрыть и проверить содержимое? И оценят они не по чеку магазина, а по своей "таинственной табличке" с ценами...... И тут уже ничего ты им не докажешь
Ответить