Модельний ряд та характеристики перших процесорів Intel Nova Lake для настільних ПК

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Lorichic: ↑ 03.10.2026 20:49Ты где намерял +25w?
Ти прикидаєшся чи реально по життю такий? Мій проц - 250к, узагальнене поняття. Я тобі тести скинув конкретно з БФ6, там є і 7800Х3д і 250к, різниця 25 Вт. Хочеш купити мені БФ6 я не проти, прогоню тест для тебе.
І на майбутнє буду знати що з тобою треба спілкуватись як з дитиною, бо ти все сприймаєш буквально. Наступного разу наприклад напишу що у моєму місті ціна була така то, ти запитаєш як я став власником цілого міста :lol:
Lorichic
Member

Fulkrum: ↑ 04.10.2026 01:25Я тобі тести скинув конкретно з БФ6,
Это сингл BF6, а речь шла про мультиплеер, нагрузка на процессор разная
Из методики тестирования BF6
спойлер
В качестве тестового сценария мы используем реальные игровые ситуации на открытом воздухе в одиночном режиме, чтобы избежать случайных факторов, характерных для многопользовательского режима
.
https://www.techpowerup.com/review/batt ... ark/3.html
От туда же, фпс/ватт по 14 играм
спойлер
efficiency-gaming.png
daesz
Member

MAKKACIN: ↑ 02.10.2026 12:09 Проглядаю тенденцію інтел і напевно інтел на робочі задачі і рендеринг орієнтовані, ШІ локальні чи шо, бо для ігор купа ядер не потрібна, мало ігор можуть всі ядра задіювати... Могли б зробити з збільшеним кешом але тільки продуктивні ядра чисто для ігор, але видно їм цей сегмент ринку не цікавий :-/
Мб якщо б мікромягенькі нормально працювали і в самій вінді вже на цей час була утиліта, яка б дозволяла обирати вручну на яких ядрах запускати процес - було б добре; по типу, кинув всякі браузери/музичні плеєри/афтебернери/інший легкий мотлох в купі з службами самої вінди на енергоефективні, в робочий софт та ігри на фіз.ядра. А так..
Ответить