Activision додасть у Modern Warfare 4 нову систему захисту від читерів Server Culling

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Activision додасть у Modern Warfare 4 нову систему захисту від читерів Server Culling

главное сделать бан по железу как с валорантом и забанеными райзенами :DD

можно будет принципиально скупать процы, лутать бан и продавать их потом с сюрпризом игрунам :gigi: :gigi: :gigi:
alex_sul
Advanced Member

Цю систему, як і будь-яку іншу, зламають\обійдуть\обмануть..

Так, бан по залізу і IBAN :gigi: Шоб тварь даже шавуху не могла купить :banan:
stoned
Member

Вірю, EA свій Javelin форсили як могли, а софту на BF6 вагон і тачка в нагрузку. :lol:
gregory_amd
Member

alex_sul: ↑ 03.10.2026 10:53 Цю систему, як і будь-яку іншу, зламають\обійдуть\обмануть..

Так, бан по залізу і IBAN :gigi: Шоб тварь даже шавуху не могла купить :banan:
читы уже непобедимы навсегда по сути теперь.
мне вживую доводилось видеть концепцию карты захвата + компутер вижн сетапа с несколькими флагманскими картами + на этом же компьютере софтина на инпут на комп с игрой. кажется на примере Warface это было.

это буквально невозможно никак законтрить от слова вообще.

на комьютере с игрой нет вообще ничего нелегального, а эмулируемый инпут тоже не задетектить потому что он не програмно работает а через прошивку ардуины которая себя позиционирует как КИТАЙ ИГРОВОЙ ТРИ КНОПКА НАЖИМАТЬ АЛИЭКСПРЕСС ВРАГ ПОВЕРЖЕН МАНИПУЛЯТОР МЫШКА 3000.

короче да))
dext
Member

Сервер використовуватиме спеціальну систему видимості, інтегровану в кожну мапу, щоб приховувати позиції невидимих гравців
Back to 1999, Quake3 PVS, ох вже ці інженегри-"винахідники" :laugh:
MqM
Member

Звучить цікаво, невже вигадують щось нове?
Думаю тут ще справа в миттєвому рендері, бо якщо моделька все ж встигатиме рендеритися до візуального контакту, то в теорії можна буде чітерам приблизно дізнатися місцезнаходження гравців, навіть якщо сервер не кожну секунду передаватиме інфу
Earanak
Member

Теперь из-за пинга враги будут появляться у тебя из ниоткуда :D
Ну ладно, это самая очевидная проблема, и думаю там просто сделают какие то отступы от колиззий.
KimRomik
Member

так, але це не викорінить такого виду чітерства, коли автонаведення працює через другий ПК на якому стоїть карта відеозахоплення і спеціальний софт
Victor Butko
Member

Від читерів якщо шось і допоможе, так це серверний античіт з ШІ.
mult
Member

Взагалі ніколи не розумів чітерів.
Який в цьому сенс, адже так гра набридне дуже швидко і втратить сенс.
Я в молодості не раз грався з чітами, але для не онлайн, а синглових офлайн ігор.
Так коли ставиш чіти на безкінечні патрони, хп і інше, то буквально через годину гра втрачає весь сенс і інтерес.
Тому я швидко перестав таким займатись.
Хіба що онлайн чітери, це якісь хворі люди з купою комплексів, яким допомагає чітерство хоч якось самоствердитись в своїх очах.
Іншого пояснення я не маю.
gregory_amd
Member

KimRomik: ↑ 03.10.2026 12:12 так, але це не викорінить такого виду чітерства, коли автонаведення працює через другий ПК на якому стоїть карта відеозахоплення і спеціальний софт
що за несправедливiсть. написав вище буквально те ж саме, а мене замiнусували. Мене не люблять!1!1!!1 :weep:
yariksom
Member

mult: ↑ 03.10.2026 12:44Який в цьому сенс, адже так гра набридне дуже швидко і втратить сенс.
Думаю, що вони й не грають довго, як голуб - насрав і полетів.
Enjthesilence
Member

mult: ↑ 03.10.2026 12:44 Взагалі ніколи не розумів чітерів.
Я в молодості не раз грався з чітами, але для не онлайн, а синглових офлайн ігор.
Так коли ставиш чіти на безкінечні патрони, хп і інше, то буквально через годину гра втрачає весь сенс і інтерес.
Хіба що онлайн чітери, це якісь хворі люди з купою комплексів, яким допомагає чітерство хоч якось самоствердитись в своїх очах.
хтось заробляє, бустає акки в різних іграх, рейтинг і тд, потім продає.
KimRomik
Member

Enjthesilence: ↑ 03.10.2026 13:41
mult: ↑ 03.10.2026 12:44 Взагалі ніколи не розумів чітерів.
Так. На таких речах варяться великі гроші, які сягають мільярди доларів. Люди навіть готові платити, щоб тебе бустили замість того щоб розвивати свій скілл (бо ліниві).
MqM
Member

Victor Butko: ↑ 03.10.2026 12:32 Від читерів якщо шось і допоможе, так це серверний античіт з ШІ.
До речі так, ші яке в ролі адміна аналізує гру. Бо програмно все можна сфальсифікувати, а коли ші сам може з точку гравця спостерігати то зможе менше упереджено роздавати бани

Отправлено спустя 46 секунд:
KimRomik: ↑ 03.10.2026 14:56
Enjthesilence: ↑ 03.10.2026 13:41

Так. На таких речах варяться великі гроші, які сягають мільярди доларів. Люди навіть готові платити, щоб тебе бустили замість того щоб розвивати свій скілл (бо ліниві).
Як Ілон Маск з прокачкою персів в рпг :lol:
Devijack
Member

Завдяки їх ТПМ захисту люди вже не можуть грати бо виробник не оновлює біос а чітери нікуди не ділися.
Phos4
Member

KimRomik
99% чітерів просто підуть грати в щось інакше коли постане необхідність для цього діла використовувати якесь зовнішнє залізо, в тому щоб максимально ускладнювати їм життя абсолютно є сенс, до того ж як я розумію ця система більше для боротьби з волхаком ніж з аімом.
Последний раз редактировалось Phos4 03.10.2026 18:16, всего редактировалось 1 раз.
Misanthrop
Member

Тим часом більше половини читерів сидять на консолях з ші аімботом. Але того розробники колди не бачать. Тіко пк гравці винні, навіть коли усе комьюніті вже волає що уся дупа з консолей
sensey
Member

Misanthrop: ↑ 03.10.2026 18:16 Тим часом більше половини читерів сидять на консолях з ші аімботом. Але того розробники колди не бачать. Тіко пк гравці винні, навіть коли усе комьюніті вже волає що уся дупа з консолей
Здається мені на консолі щось натягнути це втратити додаткові фпс або навіть цілу комюніті... ;) Деякі прямо купують консолі щоб грати із чітами.
Kassatka
Member

gregory_amd: ↑ 03.10.2026 10:44можно будет принципиально скупать процы, лутать бан и продавать их потом с сюрпризом игрунам :gigi: :gigi: :gigi:
Ну так і треба тим, хто в мультиплеєрний шутерний кал грає. :dontknow:
У Activision жодної нормальної гри не знаю, нормальні ігри лише в Blizzard є, і то далеко не всі.
А тепер цим самим Активіжинам Майки передали під управління команду, яка займається найуспішнішою на даний момент RTS серією Age of, попередньо звільнивши половину цієї команди й можливо навіть відмінивши розробку Age of Empires 5, яка мала бути на спеціально підлаштованому під жанр рушії UE5. Г-ндони. :mad:
Ответить