Космодесантники проти некронів у епічному трейлері Warhammer 40,000: Dawn of War IV

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

tablestikus, де злив? Там все, що найбільше проявилось в совку. Це і є совок - найгірший зразок «імперії».
tablestikus
Member

Барбарис: ↑ 02.10.2026 12:25 tablestikus, де злив? Там все, що найбільше проявилось в совку. Це і є совок - найгірший зразок «імперії».
Я тобі вище написав що фундамент Імперіуму вахи це Римська імперія. А ти далі бігаєш з "совком".
Барбарис
Member

tablestikus, це ти придерся до совка. Мені однакові всі виправдання - там крім слів легіони, імператор нічого від Римської імперії.
Vlaad13
Member

За ним вже виїхала Катарина Грейфакс з відділу єретикус святої Інквізиції. Буде перероблений на сервітора самого нижчого гатунку і буде відправлений чистити нужники в сектор Скарус на планету Троциан Примарис. Щоб не повадно було єресь розводити.
tablestikus
Member

Барбарис: ↑ 02.10.2026 15:07 tablestikus, це ти придерся до совка. Мені однакові всі виправдання - там крім слів легіони, імператор нічого від Римської імперії.
Це ти сказав і повторюєш про совок, а не я. Ну і друге речення показує наскіки ти погано знаєш історію. Особливо часів Римської імперії.
Барбарис
Member

tablestikus, я лише раз написав, повертаєшся до нього ти. А про твої знання промовчу
-orion-
Member

Фанатики они такие, знают часть правды, потом кричат громче всех)
Vlaad13
Member

-orion-: ↑ 02.10.2026 19:22 Фанатики они такие, знают часть правды, потом кричат громче всех)
Не фанатики - а єретики
Їх всіх треба палити або на сервітора пустити
tablestikus
Member

Барбарис: ↑ 02.10.2026 19:19 tablestikus, я лише раз написав, повертаєшся до нього ти. А про твої знання промовчу
Ти 5 разів згадав совок за 1,5 сторінки.
Барбарис
Member

tablestikus, :lol: :lol: :lol: це ж ти не можеш пережити, що твоя ідея фікс - жахлива ...ня та постійно шукаєш виправдання.
tablestikus
Member

Барбарис: ↑ 03.10.2026 13:29 tablestikus, :lol: :lol: :lol: це ж ти не можеш пережити, що твоя ідея фікс - жахлива ...ня та постійно шукаєш виправдання.
Ти не помітив як ти постійно плутаєшся в показах та намагаєшся вигадку за дійсність видати?
Барбарис
Member

tablestikus, :lol: :lol: Та ну? Я свої слова не змінюю.
tablestikus
Member

Барбарис: ↑ 03.10.2026 21:07 tablestikus, :lol: :lol: Та ну? Я свої слова не змінюю.
та дав ти вже задню, визнай і не ганьбися далі
Барбарис
Member

tablestikus, яку задню? Не можеш визнати свою любов до гнилої совкової імперії? Чого постійно згадуєш?
Ответить