Ця історія може бути вічною, однак який би Алан не був хороший - хочеться чогось новенького, як Кіберпанк між Відьмаками.
Новости
Последние статьи и обзоры
Розробка Alan Wake 3 вже могла стартувати
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Розробка Alan Wake 3 вже могла стартувати
Ця історія може бути вічною, однак який би Алан не був хороший - хочеться чогось новенького, як Кіберпанк між Відьмаками.
-
Enjthesilence
Member
буквально тільки от вийшов слешер екшн рпг. а до цього був кооп-пве шутер. з геймплеєм вони не бояться експериментувати. а сеттінгом в ремеді є свій стиль і досить самобутній, це краще за дженерік кіберпанк чи фентезі, імхоyariksom: ↑ 01.10.2026 10:23 Предлагаю обсудить Розробка Alan Wake 3 вже могла стартувати
Ця історія може бути вічною, однак який би Алан не був хороший - хочеться чогось новенького, як Кіберпанк між Відьмаками.![]()
-
yariksom
Member
CONTROL Resonant це продовження CONTROL, тобто теж серія, а FBC: Firebreak це теж кусок контрола та ще й вкрай невдалий.Enjthesilence: ↑ 01.10.2026 10:30слешер екшн рпг. а до цього був кооп-пве шутер.
Коли я говорю "хочеться нового" то я не говорю про продовження серій чи якісь деревативи.
-
Enjthesilence
Member
я знаю, що це. то кажи точніше. а якщо буде умовний спінофф контрола чи ав у кіберпанк сеттінгу - піде? чи, якщо воно в одному "всесвіті" то все, це вже не "щось новеньке?"yariksom: ↑ 01.10.2026 10:38CONTROL Resonant це продовження CONTROL, тобто теж серія, а FBC: Firebreak це теж кусок контрола та ще й вкрай невдалий.Enjthesilence: ↑ 01.10.2026 10:30слешер екшн рпг. а до цього був кооп-пве шутер.
Коли я говорю "хочеться нового" то я не говорю про продовження серій чи якісь деревативи.
-
yariksom
Member
Я не говорив про те, що піде, п те і те піде, бо такі ігри не так часто вже й виходять, я про те чого хотілося би.Enjthesilence: ↑ 01.10.2026 10:41я знаю, що це. то кажи точніше. а якщо буде умовний спінофф контрола чи ав у кіберпанк сеттінгу - піде? чи, якщо воно в одному сеттінгу то все, це вже не "щось новеньке?"
-
Enjthesilence
Member
так, просто хотів зрозуміти про що саме йде мова. якщо не про геймплей і не сеттінг, а чисто про "новий сюжет"yariksom: ↑ 01.10.2026 10:43Я не говорив про те, що піде, п те і те піде, бо такі ігри не так часто вже й виходять, я про те чого хотілося би.Enjthesilence: ↑ 01.10.2026 10:41я знаю, що це. то кажи точніше. а якщо буде умовний спінофф контрола чи ав у кіберпанк сеттінгу - піде? чи, якщо воно в одному сеттінгу то все, це вже не "щось новеньке?"![]()
-
Prescott
Member
Лавочку с аланом нужно уже прикрывать, сюжет закручен неимоверно сложно и местами по ощущениям сам себе противоречит.
-
proos
Member
Наркомания продолжается
-
Олег963
Member
Крута гра, 2алан і графониста і пошурупати мізками заставяєя а це не для всіх. Залюбки пройду 3 як вийде. 
-
nutman
Member
Нудятина, а не игра. Натурально пыточная, но всё ещё лучше второго сталкера
-
Vityok777
Member
Перший AW крутий, другий - хрінь, перша Control - імба, другий Резонанс - хрінь, перші два Max Payne - легенда, третій - лайно.
Ремеді невміють в сиквели(
P.S. добре що Quantum Break не стали продовжувати.
-
MessiaH
Member
Анал Вейк вся линейка бред наркомана в каматозе, Контрол такая же лютая параша вся дилогия. Последняя хорошая игра от Ремеди это Квантум Бряк. Так что АВ3 будет такой же дичью как и прошлые частиVityok777: ↑ 01.10.2026 11:38Перший AW крутий, другий - хрінь, перша Control - імба, другий Резонанс - хрінь, перші два Max Payne - легенда, третій - лайно.
-
Demedik
Member
Хорошая новость. Сюжеты в целом интересные... Моя главная претензия была к АВ2 - игра должна была быть про Алана, а не Алана и Сагу. Хотя она как персонаж и хороший, но ожидания у меня были другие... + режим детектива был очень слаб(особенно если сравнить с писателем). Хотя с удовольствие прошел бы игру про нее(ну или длс если было бы про нее, без переизбытка ее в АВ2). Актриса отлично справилась с ролью.
Контрол Резонанс - пока в целом вообще претензий нет. Играется бодро. Сюжет интересный в стиле Ремеди. Больше всего зашел бос Танцовщица.
Контрол Резонанс - пока в целом вообще претензий нет. Играется бодро. Сюжет интересный в стиле Ремеди. Больше всего зашел бос Танцовщица.
-
FarCry
Member
Я дуже сподіваюся, що вони зроблять на завершення одну убер-гру по типу Avengers: Endgame. Де сплетуться персонажі та механіки як Алана Вейка, так і обох Контролів. Було б круто.
Vityok777
Третій Макс Пейн робили Rockstar. Він немає відношення до Ремеді аж близько. А Quantum Break до сих пір унікальний проект, якому немає аналогів. Не розумію, як його можна не любити.
Vityok777
Третій Макс Пейн робили Rockstar. Він немає відношення до Ремеді аж близько. А Quantum Break до сих пір унікальний проект, якому немає аналогів. Не розумію, як його можна не любити.
-
DimafonX
Junior
а могла і не стартувати ...
-
1234waltz
Member
Слабкий успіх консолі Xbox One - недостатня юзербаза гравців + соні-шизи, яким не дали пограти в гру, влаштували ревьюбомбінг.FarCry: ↑ 01.10.2026 12:40 А Quantum Break до сих пір унікальний проект, якому немає аналогів. Не розумію, як його можна не любити.![]()
-
S0N1C
Member
теж перший сподобався більше, причому вперше грав в нього перед виходом АВ2,Vityok777: ↑ 01.10.2026 11:38 Перший AW крутий, другий - хрінь, перша Control - імба, другий Резонанс - хрінь, перші два Max Payne - легенда, третій - лайно.
наче перший АВ замислювався як open world але потім порізали і поставили на рейки, було б цікаво якщо його "перезапустили" згідно оригінального бачення
-
Prescott
Member
Именно, 1й алан крайне интересный сюжетно и атмосферный, так же герои (Барри) просто отличные, 2й алан крайне нишевая игра для фанатов, прошел его с удовольствием, но степень шизы и "следите за руками" просто за гранью, плюс геймлейно местами довольно тягомотный.S0N1C: ↑ 01.10.2026 15:42теж перший сподобався більше, причому вперше грав в нього перед виходом АВ2,
-
S0N1C
Member
Prescott
так, особливо бігати по лісу набридло дуже швидко, краще б вони локаційно робили білше наголос на small town USA ніж той одноманітний ліс
Відправлено через 43 секунди:
в першому хоч різноманіття локацій витягувало
так, особливо бігати по лісу набридло дуже швидко, краще б вони локаційно робили білше наголос на small town USA ніж той одноманітний ліс
Відправлено через 43 секунди:
в першому хоч різноманіття локацій витягувало
-
oversteve
Member
а мені навпаки перша якось пролетіла мимо, не проникся сильно, а от друга дуже зайшла по геймплею, музичний рівень взагалі топPrescott: ↑ 01.10.2026 16:41Именно, 1й алан крайне интересный сюжетно и атмосферный, так же герои (Барри) просто отличные, 2й алан крайне нишевая игра для фанатов, прошел его с удовольствием, но степень шизы и "следите за руками" просто за гранью, плюс геймлейно местами довольно тягомотный.S0N1C: ↑ 01.10.2026 15:42теж перший сподобався більше, причому вперше грав в нього перед виходом АВ2,