З’явилися детальні тести продуктивності The Witcher 3: Wild Hunt Remastered

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

_Andrik_: ↑ 29.09.2026 15:08
Corey666: ↑ 29.09.2026 12:52 Мені двигун редів найбільше подобається по графіці, і є прихильником "сірої" атмосфери. Можливо в цей раз, пройду далі кривавого барона.

Якщо вірити AI в пошуку Brave через 7хв (сьогодні о 13:00)

Вже вийшла:
1.png
Той барон для мене якесь прокляття , 3 рази до нього доходив, навіть маля 2 рази відкопував і на тим рік паузи і поколу , бо вже не пам'ятаю що до чого :laugh: . Не можу зачепитися щоб затягнуло :dontknow:
Буквально 1 в 1 :lol:. 3 рази починав, і на бароні відкладав на довге потім.
І це при тому, що я можна сказати фанат (прочитав всі книги, пройшов попередні ігри, витерпів всі сезони нетфлікса та навіть ношу срібний кулон відьмака поряд з хрестиком).
спойлер
IMG_20260929_164139028.jpg
Сьогодні запустив, пограв годинку і по відчуттях щоcь знову взагалі не затягує. Плюс освітлення Path Tracing не вражає і часто виглядає як зламане, може щось підтюняти ще. Напевно вже спробую в 5-те на Songs of the Past (якщо доживу), а потім вже остаточно вирішу, що не моє.
denizen
Member

Геральт: ↑ 29.09.2026 10:44 Була зелена, стала червона :-/
Изображение
на редіті пишуть, що то через баг з волоссям на Nvidia
https://www.reddit.com/r/Witcher3/comme ... ering_fps/
Геральт
Active Member

denizen
Зелена приблуда садить FPS на зелених картах? Так то фіча, а не баг :laugh:
Yaroslav308
Member

Амд викатила драйвер з фіксом. Обісрались, але лише трішки.
Mozdev
Member

Графіка сильно краще не стала, а продуктивність знизилася майже в двічі ну круто чо.
bombeybox
Member

Геральт: ↑ 29.09.2026 17:11Зелена приблуда садить FPS на зелених картах?
Прикол в тому, що до цього апдейту вона не садила так фпс...

Хеирворкс - зламаний в Растр\RT, і тільки в PT працює правильно, але сильно садить фпс.
Сам PT - повністю зламаний Outdoors, але в Indoors сценаріях він видає неймовірну картинку.
Растрове освітлення - повністю зламане в Туссенті і можливо інших локаціях теж. Нагадало мені як в 2016 люди намагались відтворити славнозвісне Е3 освітлення, роблячи якийсь один аспект краще і ломаючи все інше.
Гра на ультрах вже в версії 4.04 клала на лопатки всі процесори, зараз все стало ще гірше (30фпс на 5800X3D в центрі Новіграду).

Я люблю CDPR, і розумію що це безкоштовний апдейт, але де-факто, розробники тупо навалили модів з Нексусу в збірну солянку (як школота робить зі Скайрімом\Гта'шкою) і видала це за Ремастер.

Грі не вистачило кілька місяців Quality Control, видно дуже обмеженими силами кількох роботяг ліпили цей "ремастер". До релізу нового Аддону все пофіксять.
Последний раз редактировалось bombeybox 29.09.2026 17:34, всего редактировалось 1 раз.
stoned
Member

bombeybox: ↑ 29.09.2026 17:28 Bидно дуже обмеженими силами кількох роботяг ліпили цей "ремастер".
Потрібно було садити на UE5. :gigi:
Чортківський
Junior

Мені чомусь не подобається кольорова гама, раніше було краще... Якось все не впопад :( Надіюсь це виправлять :-/
vsx
Member

Я одного не пойму. С лучами все понятно, они уже никогда нормально не заработают. Почему в растре топовые карты показывают такую копеечную производительность? В современных игрых на современых движках и то в разы больше.
denizen
Member

vsx: ↑ 29.09.2026 18:39 Я одного не пойму. С лучами все понятно, они уже никогда нормально не заработают. Почему в растре топовые карты показывают такую копеечную производительность? В современных игрых на современых движках и то в разы больше.
я ж написав, що баг з волоссям, мабуть пофіксять, або вимикаєш і отримуєш 2х
там, ще на форумі по драйвару Nvidia люди пишуть, що гра не розпізнається драйвером
Zealoth
Member

Чортківський: ↑ 29.09.2026 17:59 Мені чомусь не подобається кольорова гама, раніше було краще... Якось все не впопад :( Надіюсь це виправлять :-/
Потому что изначально художники/дизайнеры рисовали окружение и вручную выставляли под него освещение и цветокор, что бы оно органично и художественно смотрелось. А теперь на это все вылили лучи, и всю работу художников ими вытерли.
Wanek Petrowsky
Junior

Пам'ятаю, коли тільки вийшов той Відьмак 3, дратувало те затемнення, коли найменша тінь була чорна, як дупа самі знаєте кого, і поглинала 99,99% світла, хоч і з часом звикаєш, і це здається навіть атмосфернішим. А тепер все відбілили, наче хлоркою, аж очі печуть від того світла. Купа людей то робе: контроль якості, тестування, дизайнери, художники. Ну, невже ніхто з команди не бачить, як то гівняно виглядає, чи бояться вимовити?
bombeybox
Member

erkins007: ↑ 29.09.2026 15:50Там вообще трассировка пути сломана. С ней графика ХУЖЕ чем вообще без лучей
Смішно таке читати від адепта технологій Хуанга :gigi:

Растр:
спойлер
Изображение
RТ:
спойлер
Изображение
PT:
спойлер
Изображение
Трасування шляху - справжній геймченджер в приміщеннях. Біда в тому, шо він криво працює назовні :weep:
Wanek Petrowsky
Junior

bombeybox
RT = SSAO ON
РТ — може й дає реалістичніше світло, але гра від того краще не виглядає)
proos
Member

конкретно так изменили ветки прокачки
55лвл и не упирается прокачка в потолок
вот за это им респект :super:
penetrator
Member

Ремастернули так ремастернули.
3440х1440, все на макс, без РТ, без ДЛСС - 50-60 фпс на 9800х3д и 5080 :lol:

Самый главный вопрос - можно ли еще как то играть в легаси версию или хотя бы некстген патч?
S0N1C
Member

bombeybox: ↑ 29.09.2026 19:37
erkins007: ↑ 29.09.2026 15:50Там вообще трассировка пути сломана. С ней графика ХУЖЕ чем вообще без лучей

Растр:
спойлер
Изображение
RТ:
спойлер
Изображение
PT:
спойлер
Изображение
Трасування шляху - справжній геймченджер в приміщеннях. Біда в тому, шо він криво працює назовні :weep:
шось усі три скріни виглядають якось не дуже :insane:
Enjthesilence
Member

bombeybox: ↑ 29.09.2026 19:37

Растр:
спойлер
Изображение
RТ:
спойлер
Изображение
PT:
спойлер
Изображение
якщо буде змога, порівняй пастрейсінг проти растеру з длсс5, цікаво)
bombeybox
Member

S0N1C: ↑ 29.09.2026 20:42шось усі три скріни виглядають якось не дуже
В грі зараз поламана Гамма + скріни зробив в HDR, а треба було вимкнути тоді, бо кольори зникли :gigi:
Enjthesilence: ↑ 29.09.2026 20:43якщо буде змога
Може хтось заютубить то я скину, я просто не ставлю ці моди взагалі собі)
enkosxs
Member

Zealoth: ↑ 29.09.2026 16:36
enkosxs: ↑ 29.09.2026 16:12 Интересно как потянеть моя старушка 3080 его в разрешении 3440х1440. Но ещё интереснее попробывать скок она выдаст при неофициальном MFG от нвидии.
При выключенных лучах(любых) и длсс на качество оно в Белом саду 5070 ти выдает 90-100 кадров. И картинка честно говоря довольно паршивая по освещению и цветокору. Пргресса по визуалу вообще не вижу.

Включенная трасировка сьедает 40+ кадров, трассировка пути 50+.

Без включенного рейтрейсинга освещение вообще поломано.
как то печально всё. Учитывая что 5070 ти на 50% быстрее 3080. Надо ждать патча для игры 2013 года!)))
Ответить