как игрок в ММОРПГ, я хочу что бы моя клавиатура так могла, а то каждые 5 минут бросать в монитор кредитку надоело, надо что бы даже снимать с клавиатуры не надо было
Новости
Последние статьи и обзоры
У новому патенті Sony пропонує використовувати геймпад як платіжний термінал
-
gregory_amd
Member
Предлагаю обсудить У новому патенті Sony пропонує використовувати геймпад як платіжний термінал
как игрок в ММОРПГ, я хочу что бы моя клавиатура так могла, а то каждые 5 минут бросать в монитор кредитку надоело, надо что бы даже снимать с клавиатуры не надо было
-
Ararat
Member
Якого біса взагалі можливо запантетувате те до чого будьякий ідіот може додуматись?
-
alex_sul
Advanced Member
Пропоную патент, який дозволить використовувати Sony як сідло для унітаза!
-
doc-oc
Member
Кто тебе мешает это делать без патента?!alex_sul: ↑ 28.09.2026 15:04 Пропоную патент, який дозволить використовувати Sony як сідло для унітаза!
Отправлено спустя 55 секунд:
Наивные люди думают, что это для «покупки» игр, а на самом деле, не приложил карту к контроллеру и кнопки не работают
-
Nekros
Member
Чуєш, плати
-
arme
Junior
А платіжний термінал, я так розумію, буде новою селінґ фічею ПС6 
-
vmsolver
Member
Ararat
Чтобы на Sony не подали в суд патентные тролли
Чтобы на Sony не подали в суд патентные тролли
-
Demedik
Member
Это типа если у ребенка на акке не подвязана карта, то чтобы он мог расплатиться тайно экспроприированной родительской картой? 
-
Grava
Member
О, коли закінчаться патрони у батлі а поряд немає саппорта і вражини ще не закінчилися можна буде докупити 
-
Nekros
Member
Селлінг фічею буде плата за можливість просто грати онлайн, а стоп, це вже є
-
hohlid19
Member
Главное чтоб АПИ для НФС были, дальше хоть подписки на игры пусть делают
-
МОНАХ
Member
► Мінус - ігрові диски, плюс - термінал оплати в пад... передовики цифрових розваг, шоб-ви-понімали
. Наступний крок - майбутні консолі, за 1500-1800$, будуть самі каву заварювати, ну, щоб улюблений геймер-споживач вже точно з дивана не вставав.
-
yariksom
Member
МОНАХ
Перебільшуєш, каву вони заварювати не будуть, а ось послугу з доставки Слоні едишон оплатити дадуть.
Перебільшуєш, каву вони заварювати не будуть, а ось послугу з доставки Слоні едишон оплатити дадуть.
-
Kruler
Member
будем ждать слим/лайт версию без терминала оплаты 
-
Kullerok
Member
Заваривать не будут. А вот столько стоить будут, это прямо в точкуМОНАХ: ↑ 28.09.2026 15:35 ► Мінус - ігрові диски, плюс - термінал оплати в пад... передовики цифрових розваг, шоб-ви-понімали. Наступний крок - майбутні консолі, за 1500-1800$, будуть самі каву заварювати, ну, щоб улюблений геймер-споживач вже точно з дивана не вставав.
-
nochnik89
Member
SonyPaystation
-
Vigilante
Member
А пиво в АТБ ним можна купувати?
-
_Andrik_
Member
Щось Соня їде слизькою доріжкою, за багато фейлів має останнім часом 
-
Zill0
Member
з дiрки, куди ранiше диски пхали, тепер буде чек вилазити, шоб ти не засмучувався, що за ту дiрку заплативМОНАХ: ↑ 28.09.2026 15:35 ► Мінус - ігрові диски, плюс - термінал оплати в пад... передовики цифрових розваг, шоб-ви-понімали
-
sagifire
Member
Походу нову плойку роблять для інвесторів/акціонерів а не для ігрунів