Выбор корпуса для ПК + FAQ

Корпуса и источники питания
Ответить
Автор
Advanced Member

Данная тема предназначена для выбора и обсуждения конкретных моделей компьютерных корпусов.

Похожие темы, которые могут Вам помочь:
спойлер
Моддинг
Выбор БП
Вентилятор в БП. Выбор обсуждение

Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо.
Панели управления и регуляторы (aka реобас) + FAQ
Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ

Изображение

Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:

1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Игнорирование правил конференции наказывается
Последний раз редактировалось siruf 28.08.2012 16:34, всего редактировалось 9 раз.
Striker
Member

В мене такий стоїть на видув зверху, гарний вент. Поставив десь до 1000 обертів для тиші, він може і на 2500 розкрутитися наскільки пам'ятаю. Але тоді звук турбіни)
спойлер
У дружини вчора зняв з Cougar Uniface Mini 2 такі 140-ки комплектні, також наче норм, але ще треба буде нормально затестити.
Изображение
Последний раз редактировалось Striker 23.09.2026 22:39, всего редактировалось 1 раз.
Melki
Member

Yurius: 23.09.2026 22:27У чувака корпус за 1.9к грн....полетіли радники вертушки по 800-1500 грн шт.
а для видеокарты за 50К какой стоимостью надо корпус?
7mindfields: 23.09.2026 22:24арктіки будуть не сильно гірше
смелое утверждение...
Nouriel
Member

Азазелло: 23.09.2026 19:06Всіх вітаю!Панове,Виникло таке питання у безтолкового мене:якщо я в такий корпус Cougar Uniface RGB White присобачу два кулера 140 мм на верхню панель для видуву,чи є в цьому якийсь сенс?Зараз там стоять 2 по 120 мм які я зняв з старого корпусу-вони вже старенькі і трохи шумлять.
хіба 1 на 140, бо другий буде буде перед кулером процесора і витягатиме повітря, яке нагнітають передні.
Striker
Member

Nouriel: 23.09.2026 22:40хіба 1 на 140, бо другий буде буде перед кулером процесора і витягатиме повітря, яке нагнітають передні.
Ось гарне відео на цю тему. Найкращий результат, коли задній верхній на видув, а передній верхній - на вдув. Ноктуа так і радять, як вже вище зазначали. Сам збираюся так спробувати.
Yurius
Member

Melki: 23.09.2026 22:38а для видеокарты за 50К какой стоимостью надо корпус?
не ганяй тут повітря це нікому не цікаво.
Melki
Member

Striker: 23.09.2026 22:44Ось гарне відео на цю тему. Найкращий результат, коли задній верхній на видув, а передній верхній - на вдув. Ноктуа так і радять, як вже вище зазначали. Сам збираюся так спробувати.
две страницы назад тут говорили что надо всё на вдув ставить
спойлер
в видео действительно правильно всё
Yurius: 23.09.2026 22:45це нікому не цікаво.
ты как обычно, сиранул и наблюдайешь из кустов
Filabatya
Member

Yurius
я кваєти взяв по 500 по місту, мій корпус десь так само коштує, і це не мішало мені напхати туди вертух б у на 5К :gigi:
вони не ненаглядні, а Коричневі :up:
Striker
Member

Melki: 23.09.2026 22:51две страницы назад тут говорили что надо всё на вдув ставить
Хто таке казав? Якщо не буде вихлопу, то буде застій гарячого повітря. Задній кулер за процесором найважливіший, потім верхній задній. В принципі, їх вже достатньо, всі інші можна на вдув.
Nouriel
Member

Melki: 23.09.2026 22:38смелое утверждение...
та ні це ти якисйсь дивний, фантекси точно не коштують своїх грошей 2к за кулер який нічми не краще інших
Melki
Member

Nouriel: 23.09.2026 23:08кулер який нічми не краще інших
хоть такой-же покажи
Ответить