изучу спрос на 9800х3д

Прочие объявления
Ответить
Автор
Junior

что по цене можно за него попросить? слишком мощный для доты
олег Л
Junior

Предложу обмен на 7800х3д с моей доплатой
Yurius
Member

coolzero17: ↑ 14.09.2026 20:09что по цене можно за него попросить? слишком мощный для доты
бв без гарантії десь 17-17.5 мабуть ,нові по 19 є.
coolzero17
Junior

в нормальном магазе, смотрю проц стоит 23к. по 19 я и близко не вижу
Yurius
Member

coolzero17: ↑ 14.09.2026 22:48 в нормальном магазе, смотрю проц стоит 23к. по 19 я и близко не вижу
гарантія в тебе є?
oh_boy
Member

Так уж і бить, только для тєбя прєдложу 15к
coolzero17
Junior

oh_boy: ↑ 15.09.2026 09:46 Так уж і бить, только для тєбя прєдложу 15к
спасибо за предложение, 18 уже предложили
sensey
Member

Викидай на олх. Ставиш ціну на пару тищ дешевше ніж на хотлайні, а далі як піде. Там швидше продаси і по більшій ціні ніж тут. Бо тут перекуп на перекупі перекупом поганяє. Всерівно з великою долею вірогідності він опиниться там, якщо ціну вдасться нормально збити: а гарантія є, а коробка, а рідний куллер, а термопаста в комплекті і тд і та.. Ах немає!!!...ну все це не ліквід. Тому ціна йому гривня в базарний день. Мене ці вовки із волт стріт вже тупо харять. Я їх на олх на всі (насправді одну відому) сторони відправляю аргументуючи мій товар - моя ціна ;) Не подобається пройшов повз мовчки.
oh_boy
Member

sensey: ↑ 15.09.2026 09:57 Викидай на олх. Ставиш ціну на пару тищ дешевше ніж на хотлайні, а далі як піде. Там швидше продаси і по більшій ціні ніж тут. Бо тут перекуп на перекупі перекупом поганяє. Всерівно з великою долею вірогідності він опиниться там, якщо ціну вдасться нормально збити: а гарантія є, а коробка, а рідний куллер, а термопаста в комплекті і тд і та.. Ах немає!!!...ну все це не ліквід. Тому ціна йому гривня в базарний день. Мене ці вовки із волт стріт вже тупо харять. Я їх на олх на всі (насправді одну відому) сторони відправляю аргументуючи мій товар - моя ціна ;) Не подобається пройшов повз мовчки.
Так, це ж так важко продати ліквідний проц, що потрібно створювати цілу тему з ізучєнієм цени :yes:
coolzero17
Junior

создал тему, узнать есть ли щас спрос на такое железо, или всем 5600 подавай за 3к
coolzero17
Junior

Yurius: ↑ 15.09.2026 09:30
coolzero17: ↑ 14.09.2026 22:48 в нормальном магазе, смотрю проц стоит 23к. по 19 я и близко не вижу
гарантія в тебе є?
атвечаю работает :lol:
NST1983
Member

Не позорь дотерів, гарантія є чи не має? :lol:
Yurius
Member

coolzero17: ↑ 15.09.2026 12:34атвечаю работает
а ти не в адекваті,я повинен був здогадатися раніше.
Ambrelka
Member

купил себе тоже вот этот 9800x3d в моих задачах при 2к монике оказывается этот 3д ваще не нужен)))) толку от апгрейда получил 0%)))) лучше взял бы 9700х
Artem_M
Member

coolzero17: ↑ 15.09.2026 12:33 ...создал тему, узнать есть ли щас спрос на такое железо...
Попит є на все, якщо ціна відповідає ринку. Нові без гарантії на олх по 19, з гарантією від 20 на Hotline.
Б.в., відповідно - 17-19. Якщо запропонували 18 тис - продавай і не думай. Більше ТУТ ніхто не дасть.
Ambrelka
Member

Artem_M: ↑ 16.09.2026 10:03
coolzero17: ↑ 15.09.2026 12:33 ...создал тему, узнать есть ли щас спрос на такое железо...
Попит є на все, якщо ціна відповідає ринку. Нові без гарантії на олх по 19, з гарантією від 20 на Hotline.
Б.в., відповідно - 17-19. Якщо запропонували 18 тис - продавай і не думай. Більше ТУТ ніхто не дасть.
нема таких там) я недавно купував вони всi мовчать... а в Магазинах по 20000 теж нема на складах
Artem_M
Member

Ambrelka: ↑ 17.09.2026 15:41
Artem_M: ↑ 16.09.2026 10:03
нема таких там) я недавно купував вони всi мовчать... а в Магазинах по 20000 теж нема на складах
Для чистоти експерименту зателефонував щойно в комп'ютерний магазин UTC (той що Хакер) - ОЕМ - 19 949,00 грн, 24 міс гарантія, є на складі. На магазині (при замовленні) буде завтра до видачі. Гадаю це краще, ніж за 19 у рандомного челіка.
Filabatya
Member

Ambrelka
9700х = 7800х3д в 4к геймінгу
Nutbar
Member

Filabatya
Дуже сильно залежить. В деяких іграх навіть в 4к різниця дуже велика (приклад: PUBG, інші онлайн ігри, різні симулятори). В натив 4к мало хто грає, найчастіше це длсс баланс або продуктивність. В тому ж сталкері була різниця. Але якщо грати виключно в "західні" ААА та в нативі чи максимум длсс якість, то так, різниці дійсно не буде поки що.
Ответить